Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

EFL Cup finale: Liverpool (N) 25.02. nedjelja [16.00]

Istaknuti odgovori

• Odgovori 62
  • Pregledi 1,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Liverpool i Chelsea nisu neki rivali kada je Premier Liga u pitanju. Skoro da se nikad nismo borili za titulu jedni protiv drugih. 2014. godine smo i jedni i drugi bili uključeni u borbu koja je pripa

• Ako bude problema s FFP-om samobanirat ćemo se ko Juventus i riješen problem, za KL i tako nikog nije briga. Al trofej, pa makar bio miki mouse kup, je bitan za samopouzdanje, za građenje pobjedničkog

• Za trojicu nisam ni čuo prije ovog meča. Bradley je isplivao kad nas je prošli put nakantao Liverpool a ovaj mali Quensah je isplivao ranije ove sezone kada su kuburili sa povredama. Sve u svemu

Objavljene slike

Just now, cobinho said:

Naravno da jeste!!! 

Posto ga tako slatko popljujete za produžetak kako to niko da primeti sta je dobro uradio u prvih 90?

Druze igrali smo protiv osakacenog Liverpula kojeg bi ozbiljnija ekipa dobila 3 razlike. Pristup u produzecima je sramotan, napravio je od nas luzere i to usadjuje u igrace. Sto kaze Wisey, vec ne na kraju utakmice birao izvodjace penala. SRAMOTA

1 hour ago, Bari said:

Tako je sefe i ja sam isto mislio da su penali nasa jedina sansa u ovoj utakmici, nema ti se sta zamjeriti. Glavu gore i idemo dalje, effort je bio massive. 

Picka ti materna krezava, serem ti se u onu saksiju limuna u kancelariji. 

haha

umalo da mu i uspije, blizu smo penala bili

zamisli jos te bruke da smo pobjedili na penalima i da kasnije izjavi da je upravo tako i zamislio

49 minutes ago, cobinho said:

Prosek godina :

Liverpul (startnih 11) :25,8

Chelsea (startnih 11): 23,9

Liverpul (zavrsnih 11) :24,0

Chelsea (zavrsnih 11) : 22,6

Sta mislis da li ce neki navijac liverpula da ispricah kako ih je samo spasla sreca jer je decurlija iz Chelsea promasila milion sansi?

Malo je falilo da poch svlada kloppa s djecurlijom, al yebeni van dijk pred sami kraj spasava crvene i donosi im novi trofej. To je iskustvo sto su crveni imali a nasa djeca trebaju iducim godinama sakupljati

5 minutes ago, soxx said:

Malo je falilo da poch svlada kloppa s djecurlijom, al yebeni van dijk pred sami kraj spasava crvene i donosi im novi trofej. To je iskustvo sto su crveni imali a nasa djeca trebaju iducim godinama sakupljati

Da, kad se sjetim svih tih finala, posebno istanbulske noći kada su Bob Clark i McConnell okrenuli Milan nakon 3-0 na poluvremenu.

Što se tiče utakmice, ovo je ekipa koja se boji pobjede i uspjeha. I to neće biti lako iskorijeniti.

• Popularna objava

Za trojicu nisam ni čuo prije ovog meča. Bradley je isplivao kad nas je prošli put nakantao Liverpool a ovaj mali Quensah je isplivao ranije ove sezone kada su kuburili sa povredama.

Sve u svemu novi poraz na kraju al' sad je to već nekako navika postala, manje se i nerviram, tj. ugasim TV odmorim malo pa uključim opet, standardno se opet promašuju nepromašive šanse, standardan bezmudni pristup i tako u krug...

Vidim porede se prosječne godine i omladina u obje ekipe. 

Naši mladi igrači su plaćeni po stotine miliona dok je Lpool ubacio svoju djecu koja nema nikakvog iskustva, u tome je problem.

• Popularna objava
3 hours ago, Kun Aguer0 said:

Vidim porede se prosječne godine i omladina u obje ekipe. 

Naši mladi igrači su plaćeni po stotine miliona dok je Lpool ubacio svoju djecu koja nema nikakvog iskustva, u tome je problem.

Smijesno je da se ovo uopste mora objasnjavati. 

A to poredjenje je zapravo nas vrli trener napravio. Bezobrazluk teski.

• Autor
  • Popularna objava

Svašta će čovjek izreći da se izvuče iz govana. Posebno ako je sam čovjek govno i egoista. Takvi ne znaju priznati sopstvenu grešku, nego su uvijek drugi krivi.

Čitave je pripreme odradio, ima nepromijenjenu ekipu 8 mjeseci, a rezultat svega toga: braniš se ne bi li izborio penale u trenucima kad je jasno vidljivo da možeš slomiti protivnika. 

Mi da smo u produzecima igrali kao sto smo igrali zadnjih pola sata regularnog dijela, i da smo izgubili ja bih prvi rekao da nismo imali srece i da su igraci prvenstveno krivi zbog promasenih sansi. Medjutim, i pored tih promasenih sansi, onakva kukavicka postavka protiv Liverpule djece u produzecima ja nisam nikad vidio niti sam mogao naslutiti da je to moguce, je iskljucivo trenerova krivica.

Pogotovo ako se uzme u obzir cinjenica da je Liverpul igrao utakmicu u srijedu protiv Lutona, pogotovo ako se uzme u obzir da mi ne igramo Evropu, od cega su onda nasi igraci umorni tj. nespremni? 

Apsolutno nema opravdanja za Pochetina. Na kraju krajeva, trenerov posao nije samo postavka utakmice, nego i in-game management, a on je u tome debele unazadio ekipu juce i zbog toga smo izgubili.

• Popularna objava

Ma čovjek je tu već duže vremena i ne vidi se nikakav rezultat i igra i rezultati variraju sve je toplo-hladno i to dosta više hladno nego toplo. Nalazi se u sredini tabele bez ikakve nade da bi se mogao plasirati u neko evropsko takmičenje.

Ispušio je finale kupa protiv ekipe kojoj su falili glavni igrači, također time se nastavlja i niz NEMOGUĆNOSTI da se pobjedi bilo koja jača ekipa. 

Pa vrhunac su remi protiv Citya te pobjeda protiv Tottenhama koji je igrao sa 9 igrača...

Može Poch pričati šta hoće ali imao je i vremena i ekipu da napravi do sada mnogo više.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.