Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

John Terry (1998-2017, 492 nastupa)

Istaknuti odgovori

[quote name='drogba 11' timestamp='1350992692' post='84687']
imam osjećaj da će večeras biti njegova večer, iza nepropusan u obrani a ne bi me čudio neki divljački skok kod našeg kornera i naravski zakucavanje lopte u mrežu nadobudnih ukrajinaca..
samo griziii X(
[b]CAPTAIN LEADER LEGEND JT 26[/b]
[/quote]
uf što mi je jak osjećaj bio, idući puta sve kontra :(
  • Odgovori 1,7 hilj.
  • Pregledi 109,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hahahahah kakva jebena kraljina je ovaj Wise bio Ima i ona prica za Zolom dok je ucio engleski, Zola uzme knjigu da cita a Wisey mu krisom otrgne stranice 😅😅  

• Moji argumenti za Guardiolu su sljedeći: - zašto neko drugi ne dobije milijarde da troši? - zašto svi žele da igraju kao on? - zašto su na cijeni treneri koji ga kopiraju iako nemaju ni

Objavljene slike

Ja bi bio najsretniji kada bi on dobio odmor kao što je to s Matom bio slučaj, pa da ode negdje na Maldive ili negdje da se odmakne od svega. Previše ga je sjebala i sva ova hajka oko rasizma. Ja sam uvjeren da bi se vratio kao preporođen. Do tada bi trebao igrati Cahill koji je trenutno u puno boljoj formi što fizički što psihički.
[quote name='Brane' timestamp='1351025821' post='84819']
Imao je par grešaka, ali ruku na srce, od svih igrača u obrani ( s izuzetkom Ivanovićevog blitzkriega i asista Oscaru ) je večeras bio najbolji.
Spominjete pozicioniranje, a samo je u prvih 10 minuta osvojio za našu momčad 10 lopti. Nije bio dobar, naravno, cijela momčad je podbacila, ali vam te "optužbe" ne drže vodu. Niti kod jednog gola nije bio izravni krivac. Upala vam je u oko ona situacija kraj kornera kada je napravio faul, a izostavili ste x oduzetih i presječenih lopti. Nice.
[/quote]

kolko god ga branio, vidi se da to nije stari Terry kakvog mi trebamo

bilo je još nekoliko situacija (koje nisam zapamtio točno), ali ono kod korner zastavice najbolji je indikator da to nije pravi John Terry
i neke glupe faulove je radio
po meni, ovo sve je psihički dosta utjecalo na njega, slažem se s Caeom, mogli bi njega malo odmorit od svega
Pa ljudi moji, ja nisam ni rekao da je bio dobar, ili da smo sinoć gledali "starog" Terrya, ako uopće takvo nešto možemo reći. Rekao sam samo da je, sagledavši cijelu utakmicu, imao kako loših, tako i dobrih reakcija i poteza, te da su po mom mišljenju prevagnuli oni dobri. Tijesno, ali jesu. Ne znam jesmo li mi gledali istu utakmicu, ali on je masu duela osvojio, kako zračnih tako i prizemnih. Dakako, imao je grešaka, ne bježim od toga.

Ni kod jednog gola nije bio izravni krivac, sa stopostotnom sigurnošću to tvrdim. Kod prvog gola je zeznula cijela obrana s desna na lijevo, počevši od Franka koji se tu našao prvi na redu i nije uspio izbiti loptu, zatim to isto nije uspio ni Luiz, a tek onda Terry, da bi nakon svega Ashley propustio blokirati udarac Shaktharova igrača. Vidite koliko je tu igrača bilo, a vi samo Terrya krivite. Kažem vam, jeste griješio, ali ne pričate realno jer to isto možete reći i za Luiza, Ashleya i Lamparda. A ne govorite ni za jednog od njih.

Kod drugog gola, Hazard kao naš najpovučeniji vezni igrač u tom trenutku, gubi loptu na centru igrališta i doslovno daruje loptu Shakhtaru čija dva brzonoga igrača na onako širokom prostoru i za onoliko danoga im vremena mogu izbaciti svaka dva stopera iz igre pa tako i Davida i Johna. Oni, kao i Čech tu ništa nisu mogli.

Ponavljam, ovo je potpuno pogrešno gledanje tih pustih situacija jer treba biti realan, gledati stvari iz šire perspektive i shvatiti da se krivac našeg poraza ne može nalaziti, i ne nalazi u jednom ili dva igrača. Cijela momčad ( možda uz izuzetak Čecha evenutalno ) je strahovito podbacila, ušla opušteno i s dozom podcijenjivanja u utakmicu i ostalo je povijest.

Izluđuje me što se hvatate za riječ, dvije i ne shvaćate ili ne želite shvatiti ono što želim reći. U utakmici u kojoj cijela momčad igra, usudit ću se reći katastrofalno, dovezali ste se jedne situacije kao mahniti ( bez uvrede, ali tako je ) i na račun nje generalizirate izvedbu određenog igrača tokom svih 90 minuta utakmice. Pametno, nema šta.
[url="http://chelseabalkan.com/index.php/item/2674-zbog-problema-u-engleskoj-terry-vec-u-januaru-seli-u-valenciu.html"]http://chelseabalkan...u-valenciu.html[/url]

Zar je ovo moguce? X(
Pa i Suarez je imao jos goru situaciju, gdje je dokazano da je kriv i kaznjen 8 meceva. A kasnije mu se i zvizdalo na stadionima, ali ga eto jos uvijek u Liverpulu i ne vjerujem da ce otici. [-X
Terry je dokazao na civilnom sudu da je nevin, i za mene je to dosta. Medjutim FA gura neku svoju politiku, sa snimka se vidi da je nesto psovao. Oni su to protumacili kao rasizam i morao je biti kaznjen kad tad.
Kasnije je cijela Engleska brujala o tome, i kako su stranci na udaru a domaci igraci povlasceni. :-@
U svakom slucaju nadam se da se ovo nece dogoditi, da zbog ovoga predje u Valensiju stvarno je smijesno.
De kakve su ovo zajebancije? Pa ja jednostavno ne mogu zamisliti Terryja van Chelseaja.
hahahah... ovu priču bi možda još popljugao, ali kad mi se "buduci" klub spominje u imenu Valencija onda znam da to nije istina! Pa prvi ko bi se javio za njegovo dovođenje bio bi Mou tj. Real jer njima treba takav igrač. A di su još ostali veliki klubovi! On je prekvalitetan igrač da bi otišo u osrednji klub! Tako da mislim da je ovo laž, a u slucaju da je istina onda ce otic u puno veci klub nego što je Valencija
dobro su izmislili ovu vijest,da su bar rekli da ide u PSG neki bi i povjerovali,vole novinari prosipati gluposti.
[b]
Zola on John Terry : “John certainly has made many mistakes in his career, like many others, but he has also done very good things”[/b]
jebote, dosad sam smatrao jednim od pouzdanih izvora ovaj portal, vidi u sta se sad pretvorio

Terry koji je srce i dusa ovog kluba da ode, nema sanse, glupo je i pomisliti da bi on mogao otici, jos u Valenciju, bič pliz
Šta čika Brane kaže o ovome, u najkraćim crtama.

[media]http://www.youtube.com/watch?v=Eus2bX5UN4o[/media] [img]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/546911_482445645109411_496073664_n.jpg[/img]
[quote name='Spaha' timestamp='1351169074' post='85119']
jebote, dosad sam smatrao jednim od pouzdanih izvora ovaj portal, vidi u sta se sad pretvorio

Terry koji je srce i dusa ovog kluba da ode, nema sanse, glupo je i pomisliti da bi on mogao otici, jos u Valenciju, bič pliz
[/quote]

Aj Spaha ne kenjaj života ti :P

Vijest o Terryjevom MOGUĆEM prijelasku u Valenciu prenio je najugledniji sportski portal u Britaniji SKY. Ako oni lažu, lažemo i mi, eto tako.

http://www1.skysports.com/football/news/11668/8193549/La-Liga-outfit-Valencia-say-an-agent-has-offered-them-the-services-of-Chelsea-skipper-John-Terry
Taj isti SKY se*e sam po seb, izgleda :D

http://www1.skysports.com/football/news/11668/8194275/Chelsea-insist-reports-John-Terry-is-mulling-over-a-move-to-Valencia-are-nonsense-
[img]http://24.media.tumblr.com/tumblr_mcejhb7s0R1rf2l7eo1_400.gif[/img]
Please STAY !!!

[img]http://24.media.tumblr.com/tumblr_mcef03RVww1rtodqbo6_400.jpg[/img]

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.