Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Daniel Sturridge (2009-2013, 93 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,2 hilj.
  • Pregledi 65 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Zasto smo postali smetljari? Kupujemo smece tipa Benayouna i skupu robu Torresa koji se tek sad poceo nesto dokazivati... Nakon skoro dvije godine..

Sretno Danny, da zabijes dosta golova ali nikad protiv nas...
Nadao sam se da ce tvoja topovska ljevica da zabija i za Chelsea ali nisu ti dali da se dokazes...
Prodali smo vrlo jeftino dobrog, mladog igraca...
zelim mu sve najbolje u nastavku karijere i nadam se da ce se opametiti i maniti se sebicluka jer samo tako moze postati veliki igrac.
Kako je samo pogrešno vidjeti ove slike. Samo ne više, ne mogu podnijeti. Sretno ti majstore, znam da ćeš pokazati svima u našem klubu kakvu su grešku napravili. Ne sumnjam u tebe.
Šteta za njegov odlazak, morali smo mu vise sanse dati ali sta je tu je sve najbolje u buducoj karijeri!
[quote name='VahaCFC' timestamp='1357153217' post='98686']
Gledajte,sad kad Danny sljedece 2 sezone zabije 40-45 golova i onda nasi kreteni iz uprave plate za njega 40 miliona da se vrati.
[/quote]

neznam dal ti to sad samo tako kažeš, al ovo me ni najmanje nebi začudilo.
Velika velika greška, Ercove nije najbolje za Chelsea da Danny ode, najbolje bi bilo da abramovič il kupi nešto pameti na placu ili da se okani nogometa, nevidim zašto Danny nije mogao dobit priliku, on i tores su jedini napadači bili, a onakvog toresa sumnjam da bi ijedan trener držao tolko u prvom sastavu da nije bila naredba odozgo i posao u igri.
Meni Danny nije bio pretjerano drag što zbog škrtosti što zbog onog sranja po medijima kako on nije krilo¨! unatoč tomu on je velik talenat i odličan igrač ! sretno mu u Liverpoolu, a ljudi iz uprave su još jednom pokazali kolko su bistri.

[img]http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/536164_402111833205860_172099382_n.jpg[/img]
Kada je dobio pravu priliku - razvaljivao je. To dovoljno govori o njemu i njegovim kvalitetama. Ja mu želim svu sreću, nek se jednog dana vrati na Stamford Bridge i zabije nam golčinu s 57 metara, skine majicu na kojoj piše [i]Napuši se Romane[/i] i ukliže pred naše navijače koji će ga zbog toga obasut aplauzima.
Kralj ......sretno majstore,pokazi im kako se igra fudbalica ! B-)

[url="http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=qx3QA3gY1ho"]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=qx3QA3gY1ho[/url]
Šteta zbog ovakvog raspleta. Još više mi je krivo, što je baš morao otići u meni veoma omraženi i jadni klub liverpul, al hajde de..

U glavnom, nek mu je sa srećom, a vrlo brzo će dokazati da je igračina.
9 minuta vec zabio u debiju, samo tako nastavi majstore, jos da hoces srusiti FAchester sledeci vikend nebi od mene niko sretniji bio, kad bi bio kao Messi pa trpao sve a nama nikad ne mogao dati :D
pogodio odmah na debiju ali i promasio dosta prilik, cestitam mu na prvijencu i zelim sve najbolje u novom klubu.
[quote name='Zemo Celikovic' timestamp='1357496136' post='99802']
pogodio odmah na debiju ali i promasio dosta prilik, cestitam mu na prvijencu i zelim sve najbolje u novom klubu.
[/quote]

Promašeni ziceri ga oduvijek krase.. :D
[quote name='hunter' timestamp='1357506410' post='99843']
Sturridge: "Liverpool are the biggest club i've ever played for..."
[/quote]
mora se umilit navijacima, zamisli da dode u dinama hahahahaha
@Vinko,jeste najbolje i za nas i za njega sto je otisao.Sa ovakvom formacijom,sa jednim igracom u spicu,on u Celziju nije imao sta da trazi.Zelim mu sve najbolje,ali sumnjam da ce se u Liverpulu proslaviti.
Mansfield je praktički amaterska ekipa i ovo nije nikakv mjeriloa ali je svejedno lijepo na debiju zabit gol pa makar to bilo i protiv HNK Čaporice.. Mada mislm da će Stu ostat vječni talent.
[img]http://cadfael.tv/image/src/1357488811513.gif[/img] [img]http://cadfael.tv/image/src/1357488762202.gif[/img]

Gazi majstore, neka si sada u mrskom mi Liverpoolu, gazi, gazi tamo kad ovdje nisi imao priliku gaziti, a imao si kvalitetu za to.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.