Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 06: Valencia (H) 6.12. @ 20:45

Istaknuti odgovori

• Odgovori 116
  • Pregledi 13,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

AVB dosao tobe, napokon promijenio formaciju i odmah se vidi rezultat. Nije to bila klasicna formacija 4-3-3 kao sto je to bio slucaj do sada, igrao je sa jednim isturenim napadacem (Drogba).

Nadam se da ce i u sljedecim tekmama koristiti istu formaciju tj. 4-1-2-2-1

Meni ova vecerasnja formacija vishe lici kao 4-1-4-1

Sa brzim krilima Mata i Sturridge ;)

Uređeno , autor izmjene: sisa01

Mata i Daniel su bili odmah iza Drogbe, dok su Ramires i Meireles opet igrali dosta povucenije za razliku od njih dvojice, nisu bili u liniji.

odliÄna partija, posebno Drogbe i Mate, nadam se da je ovo pokazatelj izlaska iz krize.

Didier Drogba: 8.0 - Šta reći o ovome Äovjeku? U poÄetku sezone sam govorio da bi ga trebalo prodati i zaraditi koji milion s obzirom da mu istiÄe ugovor na ljeto, ali nakon veÄerašnje partije sve to pada u vodu, i mislim da zaslužuje još jedan ugovor. Tražio se u prošlim utakmicama, i vcrs jednostavno eksplodirao i podsjetio nas na sjajne partije koje je nekada pružao. Tito, no Comment. Svaka Äast care ;)

Eh, sad zvuÄi kao da je on ovom utakmicom zaslužio novi ugovor. NE. Davno je on zaslužio doživotni ugovor

.

.

.

.

Meni je jedino preÄudno bilo što Valencija na Stamford Bridgeu ima posjed lopte 66% vremena! Mislim, ima tu taktike, Ävrsta obrana pa na kontre jer Valenciji treba gol ali ipak.. 66 POSTO?!

DeÄki su dobro odigrali, svi su bili većinom na ok razini, osim Drogbe koji je nešto raspoloženiji bio.. Meireles jedino nije bio na razini kakvoj zna biti. Sreća nas pomazila i završili prvi, hell yea :D

Ništa, idemo u utakmicu sa Cityjem puni samopouzdanja i eto, ako bude sreće... može svašta biti. I reakcije AVB-a govore same za sebe ^^

• Autor

Eh, sad zvuÄi kao da je on ovom utakmicom zaslužio novi ugovor. NE. Davno je on zaslužio doživotni ugovor . . . . Meni je jedino preÄudno bilo što Valencija na Stamford Bridgeu ima posjed lopte 66% vremena! Mislim, ima tu taktike, Ävrsta obrana pa na kontre jer Valenciji treba gol ali ipak.. 66 POSTO?! DeÄki su dobro odigrali, svi su bili većinom na ok razini, osim Drogbe koji je nešto raspoloženiji bio.. Meireles jedino nije bio na razini kakvoj zna biti. Sreća nas pomazila i završili prvi, hell yea :D Ništa, idemo u utakmicu sa Cityjem puni samopouzdanja i eto, ako bude sreće... može svašta biti. I reakcije AVB-a govore same za sebe ^^

Meni najdraži stil igre, evo vam lopta djeco, igrajte se, a mi ćemo je uzet kad nam bude trebalo zabit gol.

Carefree, wherever we may be, we are famous CFC, and we don't give a fu*k whoever you may be ! 'Cos we are famous CFC !!!

ktbffh <3

Drogba 2 gola + asistencija za Ramiresa

Mata 2 asistencije

Žao mi što Sturridge nije pogodio i što Lampard nije ušao... Imam osjećaj da se naljutio, tako važna utakmica a on ni da uÄ‘e...

Meni najdraži stil igre, evo vam lopta djeco, igrajte se, a mi ćemo je uzet kad nam bude trebalo zabit gol.

Tako smo nekada i Barcu derali, pa su onda sudije morale uzeti stvar u svoje ruke kad vide da njihov miljenik ne moze nista gigantu iz Londona...

Carefree, wherever we may be, we are famous CFC, and we don't give a fu*k whoever you may be ! 'Cos we are famous CFC !!!

ktbffh <3

Drogba 2 gola + asistencija za Ramiresa

Mata 2 asistencije

Žao mi što Sturridge nije pogodio i što Lampard nije ušao... Imam osjećaj da se naljutio, tako važna utakmica a on ni da uÄ‘e...

Zelio je postici ali jbg nije ga htjelo.. Ja mu opet malo zamjeram na sebicnosti jer je u par prilika mogao odigrati a on je samo trazio prostor za sut, bilo kako samo da suta... Ali postaje mali strah i trepet za protivnike i nadam se da ce svome bivsem klubu zabiti u derbiju...

Eh, sad zvuÄi kao da je on ovom utakmicom zaslužio novi ugovor. NE. Davno je on zaslužio doživotni ugovor

Naravno da samo ovom utakmicom ne zaslužuje ugovor nego svime šta je uradio za Chelsea ali realno teško ćemo ga zadržati jer je prije nekoliko dana odbio potpisati novi ugovor i reko da će sadašnji ispoštovati do kraja. Do tada možemo samo da sjedimo i uživamo u majstorijama, golovima Didija jer mislim da će ih još puno biti do kraja sezone jer je uhvatio formu što je i sinoć pokazao.

da da upravo tako drogba gore sam a mata i sturridge se vracaju skroz u odbranu tako i treba tako i barca radi svi naprijed svi nazad svaka cast za igru..a sto se tice drogbe ja cim sam vidio on se onako smjeska ono kad je bila himna lige prvaka,ak je neko primjetio i gleda u kameru nasmijan ja sam znao ubiti ce valenciju cim je raspolozen XD drogba je drogba

.

.

.

.

Meni je jedino preÄudno bilo što Valencija na Stamford Bridgeu ima posjed lopte 66% vremena! Mislim, ima tu taktike, Ävrsta obrana pa na kontre jer Valenciji treba gol ali ipak.. 66 POSTO?!

DeÄki su dobro odigrali, svi su bili većinom na ok razini, osim Drogbe koji je nešto raspoloženiji bio.. Meireles jedino nije bio na razini kakvoj zna biti. Sreća nas pomazila i završili prvi, hell yea :D

Ništa, idemo u utakmicu sa Cityjem puni samopouzdanja i eto, ako bude sreće... može svašta biti. I reakcije AVB-a govore same za sebe ^^

Nema sta da se cudis. Andre je samo naucio lekciju, iz nekih prethodnih utakmica, kada se samo srljalo u napad, pa se kuci vracalo suplje mreze. Doci ce sve u Celsiju, na svoje mesto, samo treba verovati tom coveku.

Ostavit ćemo ovu temu do sutra, pa ćemo onda zakljuÄati i svi zajedno se okrenuti ponedjeljku i narednom protivniku.

Tako smo nekada i Barcu derali, pa su onda sudije morale uzeti stvar u svoje ruke kad vide da njihov miljenik ne moze nista gigantu iz Londona...

Historija ce se ponoviti samo ovaj put im ni sudija nece moci pomoci ! ;)

• Autor

Carefree, wherever we may be, we are famous CFC, and we don't give a fu*k whoever you may be ! 'Cos we are famous CFC !!! ktbffh <3 Drogba 2 gola + asistencija za Ramiresa Mata 2 asistencije Žao mi što Sturridge nije pogodio i što Lampard nije ušao... Imam osjećaj da se naljutio, tako važna utakmica a on ni da uÄ‘e...

A nije da si ispromašivo pola rijeÄi pjesme al dobro :D

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.