Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 06: Valencia (H) 6.12. @ 20:45

Istaknuti odgovori

Jah i scousere izbace iz Carling cupa zbog prevelikog broja ružnih igrača u klubu, a mi upadnemo mjesto njih. :lol:

A nasi su mnogo lepsi od njihovih. HAhahahahha

Da ih ne sretnes po mraku :D

• Odgovori 116
  • Pregledi 13,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

To što možemo proći sa 0-0 treba izbiti iz glave. Pa nismo Talijani brate, neznamo se branit. Zabit što više i to je to. Sad ili nikad!

Itekako se znaju braniti kada treba ili su barem znali nekad :mellow: ali opet bolje je zabiti gol vise ;)

Ma nema šanse, nikad ne znaš sa Luizom...

Joj jeste (ne svi) navalili na Luiza, ko da je Mravac.. Po vašoj priči on je najlošiji u timu...

I dobijamo Valenciu, ne sumnjam ni sekunde..

DL4 je uz Matu i Sturridgea naše najveće osvježenje. Griješi on, ali griješe i Bozz, griješili su i Terry, Alex, Bane. Svi griješe u obrani i to je mana naše ekipe ove sezone. Ali realno DL4 je top5 u Chelseaju. Samo mu treba psiholog da malo popriča s njim, frizer da mu sredi ono žbunje i bit će David naš glavni player.

Ja ne mogu vise docekati sutrasnju utakmicu. Evo vec sad me drma trema. :D

Po meni glavni igrač za sutrašnju pobjedu bi nam trebao biti raspoloženi Mata.Mora si jednostavno izbit iz glave da mu je Valencia bivši klub i praktički klub koji ga je stvorio i odigrat pravu utakmicu.Ključni bi mogli biti neki od napadača i veznjaka da daju gol ili dva i Cech koji mora skinut ako zagusti.

Inace nemogu dočekat tekmu, već se sada pripremam :D

0-0 sebi izbacite iz glave jer smo ove sezone u 98% utakmica primili gol.Mislim da bi trebalo (kao sto je vec neko pomenuo) poceti sa Meirelesom i eventualno kod rezultata (ne)povoljnog za nas ubaciti Frenkiea i tako dobiti na iskustvu.Na pocetku treba odmah poceti sa presingom i pokazati gostima da im nece biti lako i,da se mene pita,trebalo bi dati sansu Torresu jer je zeljan dokazivanja i upravo bi on mogao biti glavno iznenadjenje sezone jer ce Didier otici na Africki Kup u Januaru (ako se ne varam).

_____________________________Cech_____________________________

__Ivanović____________David Luiz____________Terry____________Cole__

_________Ramires_____________Romeu_____________Meireles_________

__________Sturridge_____________Torres_____________Mata___________

Nadam se pobjedi a isto se tako nadam da ce Genk odigrati nerijeseno ili cak pokusati pobijediti Leverkusen, tako da mi odemo na 1. mjesto.. :-DD

Mislim da ce AVB poceti sa Drogbom i Lampardom u sastavu, istom postavom kao protiv Toonsa...

Samo nemojte ako sutra ne daj Bože ispadnemo doći ovdje na temu i jebavati sve redom. Izađite na zrak, ispušite se, odite kod cure/djevojke/žene (što je preporučljivo), al nemojte ovdje palamuditi. ;)

• Autor
Samo nemojte ako sutra ne daj Bože ispadnemo doći ovdje na temu i jebavati sve redom. Izađite na zrak, ispušite se, odite kod cure/djevojke/žene (što je preporučljivo), al nemojte ovdje palamuditi. pa njih izmlatite ;)

Wis to odmah o najgorem... :P

Meni je cura daleko 80 kilometara, odnosi li se taj komentar i na mene... :P :P :P

Nipošto, ne smije se sjesti za volan u takvom stanju. Ništa promili, alkohol i to kad poludiš radi tekme. ;)

Sad malo o tekmi:

Mislim da će AVB početi sa Lampsom a ne Raulom iako je to i moja želja kao većine ovdje. Oriol i Ramiz najvjerovatnije druga dvojica u sredini. Pozadi ne treba ništa dirati iako Luiz nije izgledao najbolje protiv Toona, ovo su utakmice u kojima jedan trenutak, jedan potez presuđuje a Davidova 'ludost' može okrenuti to u našu korist. Najveća dilema je Torres ili Drogba naprijed, mada mislim da je i to vrlo vjerovatno odlučeno. Tito se prilagodio ekipi, igra sada malo drugačije ali opet je bolji i korisniji od Nanda.

Usudit ću se i prognozirati za kraj, CFC 3:1 Valencia.

Još manje od 3 sata, kako sam naložennnnn :D

A mene neka trema spucala, k'o da cu ja istrcati na teren. :D

To mi se rijetko desava ili skoro nikad.

I onda nam se mali De Bruyne prikljucuje u januaru i osvajamo FA Cup i PL. :D

I onda još svi mi na forumu dobijemo na lotu :) Nemojmo pretjerivati, PL i LP bit će dovoljni :)

Što se tiče večerašnje utakmice neka prva 11ica budu bilo ko samo da se ponovi igra kao protiv Newcastla i idemo dalje. Mene jedino brine Luiz i njegovo retardirano ponašanje koje bi nas moglo koštati kojeg penala a onda smo najebali :( Btw Luiz je za mene igračina ali mislim da je fulao poziciju :)

Ja sam nervozan, od zadnjih 8 utakmica Valenica je pobjedila 7 a mi imamo samo 4 pobjede... Malo me to zabrinjava, ali sam ipak stavio da ocekujem pobjedu... Volio bih kad bi ovo odigrali fenomenalno i istresli se na Valenciju za sve sto su propustili do sada, i naravno da najskuplji bench-warmer na svijetu konacno zabije....

Samo muški u kost od prve minute i neće bit problema... Ovo je većini igrača možda zadnja šansa za pehar u lp tako da moraju izginit... I a.cole,drogba,lamp,terry..... COME ON BLUES

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.