Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 06: Valencia (H) 6.12. @ 20:45

Istaknuti odgovori

• Odgovori 116
  • Pregledi 13,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Slažem se s prvim dijelom tvog posta, a s drugim ne. Uvjeren sam da Andre ostaje bez obzira na ishod tekme.

Drugi put nešto više o samom meÄu i mojim oÄekivanjima.

ÄŒekaj

Slažem se s prvim dijelom tvog posta, a s drugim ne. Uvjeren sam da Andre ostaje bez obzira na ishod tekme.

Drugi put nešto više o samom meÄu i mojim oÄekivanjima.

Zašto si zakljuÄa temu?

Zato što ste otišli u off-topic (Sturridge i Torres imaju svoje teme) i bespotrebno se prepirete. Kao moderator moja je dužnost prekinuti takvu raspravu, a kao navijaÄ smatram da bacate ljagu na jednu odliÄnu partiju naših momaka sa onakvim komentarima.

Vrijeme je da se svi zajedno okrenemo Valenciji.

Onda možeš lipo napisat a ne na onaj naÄin... Svako ima svoje mišljenje i nije prepiranje nego najobiÄnije iznošenje svog gledanja na stvar... ali nema veze

Ma prolazimo 85% :D

Mi najbolje igramo kada su odlucujuce tekme , nadam se da ce tako i ovaj put biti , ako momci pokazu igru kao protiv Newcastle bit' ce dobro !

Formacija :

-----------------Torres-----------------

---Mata---------------------Sturridge----

-----Lampard-------------Ramires-------

--------------Oriol-------------------

Cole------Terry-----Luiz-----Ivanovic------

---------------Cech------------------------

Nista me nece iznenaditi sto se utakmice tice. Nema favorita...

A iskreno se nadam da ce Boas ostati.

Kalou od prve minute?

Ako je to tacno onda smo u startu osakaceni jer igramo sa igracem manje. Jos nesrecnik moze skriviti neki penal...

Daj Boze da on zabije 2 gola i bude igrac utakmice i da nas sve iznenadi, ali nadam se da ovo nije tacno.

U psihickoj smo prednosti nakon pobjedi protiv Newcastle-a , to ce dignuti sigurno ekipu.

Ja mislim da je u njihovim glavama nezamislivo da neprodjemo , tako da se nadam pobjedi ^_^

I uvjeren sam da prolazimo Come on Chelsea

Covjek iz zezancije napisao Kalou, neka pocne sastav kao protiv Newcastlea, zabit ce im Chelsea barem 1 gol to je sigurno, a da li ce primiti ne vjerujem, uglavnom ocekujem dobru utakmicu i prolaz Chelsea

Ako je to tacno onda smo u startu osakaceni jer igramo sa igracem manje. Jos nesrecnik moze skriviti neki penal... Daj Boze da on zabije 2 gola i bude igrac utakmice i da nas sve iznenadi, ali nadam se da ovo nije tacno.

Sastav se ne objavljuje dva dana pred tekmu,vec nekih pola sata i manje. Još se nezna, ali najvjerovatnije bi mogao biti kao protiv Newcastla. Samo bih ja Raula umjesto Lampsa i naravno Torresa umjesto Drogbe, jer nam u ovoj utakmici trebaju brzi igraÄi, koji brže igraju. Lamps i Drogba to sada nisu, dok su ova druga dvojica bolja po tom pitanju.

Opasna je Valencia, u pm. Nadam se dobrom.

Onda možeš lipo napisat a ne na onaj naÄin... Svako ima svoje mišljenje i nije prepiranje nego najobiÄnije iznošenje svog gledanja na stvar... ali nema veze

Editovao sam taj post i ovom prilikom se izvinjavam ako si se našao uvrijeÄ‘en.

on topic:

Iskreno se nadam da će Raul poÄeti ovu tekmu zajedno sa Oriolom i Ramizom u sredini. Napraviti presing prema naprijed i pokušati povesti. Onda pustiti njima loptu i Äekati ih na kontre, jer tu smo najjaÄi.

Evo i zvanicnih podataka o svim grupama LS ove sezone:

http://www.fudbal91....stage/2011-2012

Celsi je trenutno 3. u grupi E, sa 8 bodova, iza prvoplasiranog Leverkuzena koji ima 9, i Valencie, koja takodje ima 8 bodova. Sto bi znacilo da prolaz u top 16 fazu, zavisi samo od Celsija. Imamo -2 gol razliku, u odnosu na Valenciu, tako da, za prolaz dalje moramo pobediti, bilo kojim rezultatom.

Postoji teoretska sansa da prodjemo dalje, i ako bude nereeseno, ali, u tom slucaju Genk bi morao dobiti Leverkuzen, sto je, ipak, nerealno ocekivati. Naravno, no o cemu drugom, sem o pobedi, ne razmisljamo :D

Andre je izjavio kako je bio zadovoljan pobedom i igrom svog tima, protiv Svraka, tako da ocekujem istu formaciju, kao na toj utakmici, mada mislim, da bi bilo bolje, da igra Meireles umesto Lamparda.

Celsi je bio bolji tim, u prvom mecu, ali to sad ne mora nista da znaci. Oba tima su zabelezila pobede u svojim sampionatima, tako da u utakmicu ulaze u dobrom raspolozenju.

Veci je pritisak na Celsiju, jer samo pobeda garantuje prolaz. S druge strane, Valenciji je dovoljan i remi. Ne verujem da ce se Valencia braniti, jer oni ne igraju takav fudbal, cak, sta vise, mislim da ce napasti i pokusati da iskoriste taj osecaj moranja kod Plavaca, koji itekako moze da omete igrace.

Necu se iznenaditi da puste Luiza da iznosi loptu negde, do njihove polovine, pa da ga tek tad napadaju, jer mislim da ce racunati na njegovu nedisciplinu, i zaboravljanje u prostoru... Oni su jako opasni iz kontri, i pre bih strpljivo dolazio do gola, nego srljao, i rizikovao da se isti primi. Soldada se treba cuvati najvise, i ne dopustati mu da dise, a kamoli da dobija upotrebljive lopte. Ako je on odsecen od igre, Valencia je mnogo slabija.

Sto se igre Celsjia tice, vec sam napomenuo, voleo bih da se igra strpljivo, poziciono i pre svega odlucno. Napraviti presing na njihove bekove, kad preuzimaju loptu od golmana i cekati spremno na svaku gresku.

Dubrovcanin previse vremena provodi uz sportsku zutu stampu ;) Ishod utakmice nece imati nikakve veze sa statusom Andrea na klupi Celsija, na to potpis stavljam, i zatvaram voskom :D

P.S. Glasao sam za prolaz dalje, jer cvrsto verujem u to !

Just KTBFFH !!!

Mislim da nisi u pravu, Chelsea moze proci sa nerjesenim 0-0 nevezano za utakmicu Genka i Lverkusena jer se prvenstveno gleda medjusobni dueli pa onda gol razlika, ali naravno od Chelsea se ocekuje da zabije a ne da igra na 0-0

Istina, ne gleda se više gol razlika to je novo pravilo, to je UEFA potvrdila. Gleda se meÄ‘usobna igra, tako da:

a ) Chelsea prolazi ako pobjedi ili odigra nerješeno bez golova

b ) Valencia prolazi ako pobjedi ili odigra nerješeno s golovima

Jednostavna matematika ;) Sve što trebamo je pobjediti i osvjetlati obraz. Ne želim da proÄ‘emo na 0-0 rezultat, nismo Talijani.

Utakmica se sigurno nece zavrsiti bez golova, tako da moramo pobijediti! I ja se slazem sa vama da Meireles mora zapoceti umjesto Lampsa.

Joooj sta bih dao da povedemo recimo u prvih 10. minuta i to iz prekida, da zabije kapiten pa da se onda svi nabriju. :)

I trebalo bi da igramo strpljivo, polako graditi napad bez srljanja, a u odbrani bi trebali odigrati perfektno. Terry ako bude kao protiv Newcastle-a i jos da Luiz bude normalan i da odigra kao u prvoj tekmi u Spaniji + stameni Bane, ne bih se nista brinuo.

Dakle, samo strpljivo, sanse ce same doci.

• Bayer Leverkusen

• will win the group if

• they defeat Genk OR
  • Chelsea draw with Valencia

• Chelsea

• will win the group if they defeat Valencia AND Bayer Leverkusen do not defeat Genk.
  • will qualify for the round of 16 if

• they defeat Valencia OR
  • they draw 0–0 with Valencia AND Bayer Leverkusen do not lose to Genk.

[*]will enter the Europa League round of 32 otherwise.

• Valencia

• will win the group if they defeat Chelsea AND Bayer Leverkusen do not defeat Genk.
  • will qualify for the round of 16 if

• they defeat Chelsea OR
  • they draw with Chelsea (except 0–0) OR
  • they draw 0–0 AND Genk defeat Bayer Leverkusen.

[*]will enter the Europa League round of 32 otherwise.

Mislim da nisi u pravu, Chelsea moze proci sa nerjesenim 0-0 nevezano za utakmicu Genka i Lverkusena jer se prvenstveno gleda medjusobni dueli pa onda gol razlika, ali naravno od Chelsea se ocekuje da zabije a ne da igra na 0-0

U pravu si, moja greska, obrnuo sam redosled, ta dva :D

Dobijamo Šišmiše, mali De Bruyne okreće Švabe i idemo dalje s prvog mjesta. Prosto ko pasulj. :D

I onda nam se mali De Bruyne prikljucuje u januaru i osvajamo FA Cup i PL. :D

I onda nam se mali De Bruyne prikljucuje u januaru i osvajamo FA Cup i PL. :D

Jah i scousere izbace iz Carling cupa zbog prevelikog broja ružnih igraÄa u klubu, a mi upadnemo mjesto njih. :lol:

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.