Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 06: Valencia (H) 6.12. @ 20:45

Istaknuti odgovori

• Odgovori 116
  • Pregledi 13,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Šta i da veÄeras ispadnemo? Ni nAkom nišTa, idemo DaLjE! Samo dA AVB ostane i da nam se pojaÄa struÄni stožer i menadžment kompetentnim ljudima (da ode Emenalo, doÄ‘e Guus i tako to), te da se dovede 4-5 igraÄa Na ZIMU, ali pravih, a ne ko MeIreles i BeNAYoUN. REZultat će onda doći, ja bi bio zadovoljan kad bi završili u prva tri u PREMiERRSHIPU I OSVoJILI FA Cup . U prijatelja sam, tipkovnica mu divlja sorry.

Za mene veliko i neugodno iznenaÄ‘enje što nema Lamparda u prvih 11. Iskustvo i definitivno to što je bolji a i u boljoj formi od Meirelesa mi daje za pravo da ocjenim ovo velikom greškom.

Nadam se da će mo ipak pobjediti i da će Luiz biti na nivou kao i ostali.

OFFICIAL

Chelsea

Petr Cech

Branislav Ivanovic

John Terry

David Luiz

Ashley Cole

Oriol Romeu

Raul Meireles

Ramires

Daniel Sturridge

Didier Drogba

Juan Mata

Valencia

Carreira Diego Alves

Antonio Barragan

Adil Rami

Torre Victor Ruiz

Ramos Jordi Alba

Sofiane Feghouli

Facundo Tino Costa

David Albelda

Jeremy Mathieu

Oliveira Jonas

Roberto Soldado

Subs

Chelsea

Ross Turnbull

Paulo Ferreira

Frank Lampard

Salomon Kalou

Florent Malouda

Fernando Torres

Mikel

Valencia

Dani Parejo

Hernandez Pablo

Vicente Guaita

Aritz Aduriz

Pablo Piatti

Mehmet Topal

Angel Dealbert

Šta i da veÄeras ispadnemo? Ni nAkom nišTa, idemo DaLjE! Samo dA AVB ostane i da nam se pojaÄa struÄni stožer i menadžment kompetentnim ljudima (da ode Emenalo, doÄ‘e Guus i tako to), te da se dovede 4-5 igraÄa Na ZIMU, ali pravih, a ne ko MeIreles i BeNAYoUN. REZultat će onda doći, ja bi bio zadovoljan kad bi završili u prva tri u PREMiERRSHIPU I OSVoJILI FA Cup . U prijatelja sam, tipkovnica mu divlja sorry.

Ne sMeTa meNI.

IpAk mISliM da doBIJaMo veÄŒeRAs oVU teKMu i I šTO bi EssIEn goRE reKo sAmo HRabro i u KoSt !

( sorrY na ZaJEBanciJi) :D

HEHEHE wISEY LUÄAÄe. :)

Vidi vezNoG reda sVe Sami JužnjAcI (nitI jedaN Englez ni pripadnik nekog od germanskih ili sjevernjaÄkih naroda, ne sviÄ‘a mi se to :/ )

OdliÄno poluvrijeme, više taktiÄki nego igraÄki smo nadigrali Valenciju, ali to je odluka velikih klubova ;) Još samo malo zapeti u drugom poluvremenu, zabiti jedan gol i da smo sigurni :)

drago mi je sto nam sredina igra onako dobro a ne kad je tu lampard pa sve to usporii romeu ramires i meireles trce ko ludiii.svaka cast momciii,,ja da sam trener iste ove bi igrace izveoo ..jos i onaj drogba poludio XD,jest da mom miljeniku torresu neda igratii ali nema veze ......

Didieeeer majstor! Ramires kao brzi voz za 2:0!

Pa ljudi moji, ja bolje nisam mogao ni zamisliti. Igramo maksimalno disciplinovano, bez srljanja. Luiz igra stopera i odmah smo ozbiljniji u odbrani. Mata nalozen skroz. Ovako i u nastavku, samo smireno a Valencia neka se dodaje na 40m od gola...

Samo smireno i stpljivo! Izdrzite momci jos 45 minuta!

P.S. Jbs Boasa kako sam ja reagovao na golove. :D

drogbazooooooooookaaaaaa :D ajmo cepaj kidaj ;) i onda mu nemoj produžiti ugovor, ma šta produžiti, doživotni mu treba dati, i pokopati ga kad umre na bridgeu.

GO BLUES

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.