Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 06: Valencia (H) 6.12. @ 20:45

Istaknuti odgovori

dajte link, pa gdje cu gledati, zasto niko ne postavlja

aaaa nije valjda da nisi gledao utakmicu.... aa jest mi te zao Boga mi, sto nisi na shoutbox trazio stream neko bi postavio prije nego na temi..

• Odgovori 116
  • Pregledi 13,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Svaka Äast deÄki! To je Chlesea kojeg ja poznajem, požrtvovnost i ÄeliÄna obrana i DROGBA naravno! :)

Btw imam ideju kako ubiti dvije muhe jednim udarcem : prodamo Torresa za barem 30 mil. i za te pare kloniramo Drogbu! :)

Mata taj frajer nije ni malo sebican..Chelsijev dragulj definitivno..:)

Svaka cast momcima, na fantasticnoj predstavi !!!

Svima kojima je smetalo "povlacenje" Celsija, da objasnim odmah. Taktika je savrseno dobro postavljena. Gol je trebao Valenciji, ne Celsiju, oni su morali da srljaju napred. Andre je to znao i savrseno iskorristio situaciju. Protiv onako disciplinovanog veznog reda, fantasticno brzih krila i Drogbe, koji je veceras pokazao svo svoje znanje, gosti nisu imali sanse.

In Andre I belive !!!

Rutinska pobjeda B) , bez greske u odbrani . Bravo za igrace , bravo za AVB

Drogba - sta reci , stari lisac.

Jos idemo kao 1. u grupi sve se fino poklopilo :D :D :D

Ide nam u zadnje vrijeme ovaj rezultat 3-0 , moze i protiv Citija u naredni ponedjeljak :lol: :lol:

Ma meni se nije svidjelo ali svejstan sam da smo tako morali i nikako drugacije... vrlo pametno odigrao AVB, naravno ne Mourunhovom taktikom nego svojim znanjem..

Drago mi je da smo pobjedili i nismo primil gol...

Najkrace receno: Bez rijeci sam! :D

Moram priznati da ovako ubjedljivu i sigurnu igru nisam ocekivao. Sjajna takticka patka Boasa, igraci svi do jednog dali svoj maksimum. Mata ponovo asistira, 2 asistencije a Drogba kod 2. gola pokazao da je rodjeni majstor!

Kakvo olaksanje, i jos smo prvi prosli. Idemo sada u naletu na City.

Odoh sada napolje, dodje mi da markerom na celu napisem - Chelsea. :D

AVB fenomenalnu taktiku postavio i pokazao da ima neÅ¡to u njemu od Mou-a. IgraÄi ispoÅ¡tovali svaki dogovor iz svlaÄionice Å¡to je rezultiralo 3-icom i na kraju prvim mjestom u grupi. Na kraju se sve odliÄno zavrÅ¡ilo u ovoj grupi i sada se možemo u potpunosti fokusirati na Manchester City.

Petr Cech: 7.5 - Danas Cech fenomenalan, bez ijedne jedine greÅ¡ke, imao je 5 odliÄnih odbrana od Äega se posebno izdvajaju 2 posebne parade kod Å¡uteva Albelde i Feghoulija.

Branislav Ivanović: 7.5 - JoÅ¡ jedna fantastiÄna utakmica Baneta na beku. Dodavao se u napad i pružao veliku podrÅ¡ku Sturridgeu u napadu, a u odbrani granit, armirani beton - neprelazan. Zaista uživam kad ih Bane jednostavno otrese, Å¡to je ovog puta na svojoj koži osjetio Tino Costa.

David Luiz: 7.0 - Luiz danas bez ijedne jedine greÅ¡ke, kao i stoper suigraÄ Terry, sjajno su uÅ¡topali Soldada.

John Terry: 7.0 - Ni Terry ni Luiz nisu se vcrs nešto pretjerano vidjeli, nisu imali potrebe za nekim extremnim intervencijama, vrlo tiho i efikasno odradili svoj posao, tj. uštopati Soldada.

Ashley Cole: 7.0 - Bez nekih posebnih prodora po lijevoj strani u napadu, ali je u odbrani solidno odradio svoj posao.

Oriol Romeu: 7.0 - U prvih 30-ak minuta djelovao mi je malo izgubljeno, ali se kasnije oslobodio pritiska. Kao i u proteklim utakmicama i vcrs solidno odradio svoj posao, nevjerovatno je snažan i veoma pametan.

Ramires: 7.5 - Njegovo dovoÄ‘enje pun pogodak. Momak prava radilica na terenu, nijednog trena ne prestaje trÄati, brz, veoma uporan Å¡to je i dovelo do onog drugog gola.

Raul Meireles: 7.0 - Solidno odradio svoj dio posla na sredini terena sa Ramiresom

Juan Mata:7.5 - Pravi voÄ‘a na terenu, sjajno razigrava suigraÄe, nimalo nije sebiÄan Å¡to izuzetno cijenim kod njega. Mislim da bi trebao poraditi na tome da malo Ävršće ulazi u duele, ali sve u svemu odliÄan je.

Daniel Sturridge: 7.0 - I danas sjajan, kao i protiv Newcastlea. Nevjerovatno brz, zaista imamo jednu od najubojitijih kontri u Evropi. Svaki put kada Ramires zagrabi onim svojim krupnim koracima i gurne u for Danyju imam osjećaj da će svaki put zabiti gol.

Didier Drogba: 8.0 - Å ta reći o ovome Äovjeku? U poÄetku sezone sam govorio da bi ga trebalo prodati i zaraditi koji milion s obzirom da mu istiÄe ugovor na ljeto, ali nakon veÄeraÅ¡nje partije sve to pada u vodu, i mislim da zaslužuje joÅ¡ jedan ugovor. Tražio se u proÅ¡lim utakmicama, i vcrs jednostavno eksplodirao i podsjetio nas na sjajne partije koje je nekada pružao. Tito, no Comment. Svaka Äast care ;)

Ovaj mali niz pobjeda svakako da treba sve da raduje i bez imalo straha treba da udjemo u tekmu sa Cityjem jer smo zaista u sjajnoj formi.

Just KTBFFH ;)

Ja sam oduševljen kako smo Ävrsto stali na terenu.. Na tome moramo bazirat igru... Šta se tiÄe igraÄa po meni tito najbolji odmah uz njega cech i mata... Još jednom sturridge pokazao koliko je brz i nezgodan a isto tako i puno gleda u balun-( opet je u par situacija zanemarija bolji položaj suigraÄa) ali doć će to-... Bravo blues.....................

Jel to neko puko minus zato što ne konta sarkazam ili ... :huh: ?

Dobijamo Šišmiše, mali De Bruyne okreće Švabe i idemo dalje s prvog mjesta. Prosto ko pasulj. :D

Ne sekirajte se ništa kad Äika Wise prognozira. Još sam negdje poslije reko da će bit 3:1 za nas (šteta što ga nisu dali :lol: ).

Eh sad što se tekme tiÄe, mogu reći da sam uživao. Možda ne zato što smo im dali 3 komada koliko zato što se desilo upravo ono što sam priželjkivao. Dakle, rani gol i pustiti loptu Špancima i na kontre ih okrenuti. Job done ! B)

next up City :)

Odlicna utakmica, onako kao sto smo i prizeljikivali povest u ranoj fazi utakmice i onda se bazirati na kontre.. Drogba kao u mladje dane ;)

Ali msm da je prekretnica Romeu, i veceras izvrstan. Goal.com ga je nagradio 8-com !

http://imageshack.us/photo/my-images/850/88811722.jpg/

Utakmica predobra prije svega zbog igre i jednih i drugih, Valencia je takodjer imala odlicnih sansi , Chelsea rutinski davao golove i poslje svakog se ciljano malo povlacili i prepustali Valenciji neku njihovu igru i iz kontre opasno prijetili, Drogba fantastican kao i ostatak ekipe bez nekih gresaka, bas mi je drago da do sada kad god sam bio optimistican pred utakmicu uvjek pobjede i pruze odlicnu partiju

Samo da dodam da od moguci protivnika u osmini ne bih volio samo Milan, a mozda ni Napoli ostalo daj da se igraju ;)

Samo da dodam da od moguci protivnika u osmini ne bih volio samo Milan, a mozda ni Napoli ostalo daj da se igraju ;)

O tome ćemo kasnije, treba ovo malo proslaviti veÄeras i odmah se okrenuti Cityu.

PS. jel se već zna kad je žrijeb ?

hahahah kako ti znas sta su se oni dogovarali... :huh: :blink: :wacko:

Zvrcno ja AVB-a i on mi reko ;)

Već na poÄetku utakmice, nakon našeg gola, bilo je oÄigledno da je ABV zamislio defanzivniju, zatvoreniju utakmicu, s ciljem zatvaranja svih prilaza našem golu i zaustavljanja Soldada, a naši napadi su se fokusirali na kontranapade.

AVB dosao tobe, napokon promijenio formaciju i odmah se vidi rezultat. Nije to bila klasicna formacija 4-3-3 kao sto je to bio slucaj do sada, igrao je sa jednim isturenim napadacem (Drogba).

Nadam se da ce i u sljedecim tekmama koristiti istu formaciju tj. 4-1-2-2-1

O tome ćemo kasnije, treba ovo malo proslaviti veÄeras i odmah se okrenuti Cityu.

PS. jel se već zna kad je žrijeb ?

To bude izmedju 10. i 20. decembra, nekako uvjek bude petkom ako nije ovaj onda je iduci :D

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.