Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Champions League - Round of 8: Real Madrid vs Chelsea (12.04. sri.) 21h

Istaknuti odgovori

Kako smo samo truli od glave do repa. Sramim se našeg mentaliteta. Obični smo miševi postali. Izaći kukavički u ovoj fazi takmičenja protiv protivnika kakav je Real, sramota. Umjesto da sve pršti od energije, mlada ekipa koja bi trebala biti željna dokazivanja i uspjeha biva pojedena od strane madridskih staronja koji nakon svih tih uspjeha u ovom takmičenju imaju više želje i elana od naših zvjezdica u usponu.

Katastrofa od sezone, sramim se zaista onoga što gledam. 

• Odgovori 77
  • Pregledi 2,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Ne znam, ali ako ćemo igrati sa 3 štopera, dva WB-a i na sve to Enzo, Kovačić, Kante to nije bunker nego Titovo sklonište u Konjicu. Šta ćemo napraviti sa 9 defanzivnih igrača?

• Jel me zajebavas za Kovu? Majke mi kune brate idi oftamologu ako za Kovu to mislis. 

• Vjerojatno sam lud, ali vjerujte kako se blizi utakmica tako sve vise vjerujem u prolaz.  Vrtim igrace, pozicije, moguce situacije, rezultate, 101 scenarij je u glavi a vjerujte ima i onih u koji

• Popularna objava

Ne mogu da opisem koliko me boli kurac

Pokusao sam da ispratim prvo poluvreme, iskreno zaboravio i da se igra. utakmica danas Ispratio prvo poluvreme u pozadini pa ugasio stream i izasao napolje.

Retko antipaticna ekipa, bukvalno nema igraca za kog se neko moze uhvatiti da ti bude gotivan. Jedino hajd Kante i Silva mogu proci, mada to je zbog ranijeg ucinka. Ovo ostalo su igraci bez karaktera, bezlicni, kilavi, bezmudi, nikakvi.

Jos na vrhu su ti moroni koji prosipaju floskule o procesu kad dobijes 4 od 20 utakmica, ovaj ocaj im je sasvim prihvatljiv.

Ovo bukvalno nije isti klub koji smo svi zgotivili pre mnogo godina. Nemaju nista od onoga sto je krasilo Chelsea u prethodnim decenijama. I ne govorim samo o rezultatima.

Poceo sam ponovo da pratim sokera kad je Lampard preuzeo klub 2019. Sad je ponovo on preuzeo 2023. i ne mogu da opisem koliko sam ravnodusan kad ne mozes dati gol Wolvesu.

Toliko.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.