Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Champions League - Round of 8: Real Madrid vs Chelsea (12.04. sri.) 21h

Istaknuti odgovori

Fofana se usro, doslovno ko Upamencano sinoc protiv Citya. Ama bas svaki dodir s loptom je usro, za gol glavni krivac i non stop ispada na svojoj strani. 

Enzo je nivo iznad svih.

Sto se tice pristupa, ovo je sramota. 

Ova ekipa je puna talenta, prepuna. Samo joj fali dobar trener. 

• Odgovori 77
  • Pregledi 2,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Ne znam, ali ako ćemo igrati sa 3 štopera, dva WB-a i na sve to Enzo, Kovačić, Kante to nije bunker nego Titovo sklonište u Konjicu. Šta ćemo napraviti sa 9 defanzivnih igrača?

• Jel me zajebavas za Kovu? Majke mi kune brate idi oftamologu ako za Kovu to mislis. 

• Vjerojatno sam lud, ali vjerujte kako se blizi utakmica tako sve vise vjerujem u prolaz.  Vrtim igrace, pozicije, moguce situacije, rezultate, 101 scenarij je u glavi a vjerujte ima i onih u koji

Šteta za šansu Felixa, stigao ga je Militao, jebi ga brz je on igrač. Naravno ono govno nosato je odbranio opet nešto što bi uvijek u mreži završilo.

Gol koji smo primili, pacerski pravi, odbica mrtva i to na nogu protivniku.

Pristup nam je kurčev, protiv ovih se može igrati, samo muda treba. Enza da nema centra ne bi prešli kako treba. 

Problem je sto se primio gol, sad neće biti toliko prostora za kontre naših, neće Real toliko rizikovati.

Izbaciti Sterlinga i Kovačića za početak

On 4/10/2023 at 8:09 PM, Wisey said:

Mozda i jedini mec do kraja sezone koji s nestrpljenjem ocekujem. Nadam se da ce ih biti jos.

Sretno Plavci, samo igrajte hrabro i dajte sve od sebe. Vise od toga ne trazimo.

Nadam se da Lampard nece bunkerisati, jer smo pokazali u prethodne 2 godine da mozemo rame uz rame odigrati protiv Reala.

Prvi moj post u ovoj temi.

Covjek ne samo da zive veze nema od trenerskog posla, ali nema ni muda. Sramotan pristup utakmici od trenera pa do igraca. 

Sad samo cekati da se nekako ova ocajna sezona zavrsi. Iduce godine svakako necemo gledati Ligu Sampiona.

I eto, 5-3-2-0 se pretvorila u 5-3-1-0.

Što se utakmice tiče, toliko je loše da mi je mrsko komentarisati.

Niko ne zaslužuje prolaznu ocjenu.

1 minute ago, ker said:

I eto, 5-3-2-0 se pretvorila u 5-3-1-0.

Što se utakmice tiče, toliko je loše da mi je mrsko komentarisati.

Niko ne zaslužuje prolaznu ocjenu.

Zasluzuje Enzo. 

Nisam dugo komentarisao, ali ovo je sramota i bas ne znam kuda plovi ovaj brod. Trulo je od uprave do golmana i takodje jebem im sve od uprave do golmana. Jedino Enzo dobio prelaznu ocjenu, Kovacic me razocarao kao niko. Sterling moze slobodno da pakuje kofere jer je nula od igraca, o Lampardovom trenerskom znanju necu da trosim rijeci, omiljeni mi je igrac bio ali nije za trenera. 
Sezona je gotova cekamo da vidimo sta ce bit za ljeto i ko ce nas voditi. Necemo igrati nista sem lige i kupova. 

13 hours ago, Whisper said:

Večeras ce Dzejms i Fofana da vrate Vinisiusa u juniore, oko toga se ne brinem.  

Nemoj vise ovakve prognoze molim te :D

Salu na stranu, sam Vinicijus ih je pravio budalama citav mec. Covjek je protiv njih kombinovano pravio dar mar, doslovno obrnuto od onog sto si napisao, kao da je on igrao protiv juniora.

Pristup utakmico ocajan, Anceloti je dokazao jos jednom kalav je mag i trenercina, sa ovako starim igracima igrati presing cijelu utakmicu.

Mi imamo par igraca koji imaju kvalitet tipa James, Kante, Fernandez, Felix ali i oni se uklope u sivilo.

Ja sam se ovoga i plasio al nisam hteo da mracim. 

Sve je ovo normalno kad das coveku da se igra menadžera a da pri tom jedva da zna kako se startuje igrica. Teska smo sprdnja. 

2 minutes ago, hamco said:

Nemoj vise ovakve prognoze molim te :D

Salu na stranu, sam Vinicijus ih je pravio budalama citav mec. Covjek je protiv njih kombinovano pravio dar mar, doslovno obrnuto od onog sto si napisao, kao da je on igrao protiv juniora.

Očekivao sam vise od obojice, realno. Al Fofana prvo dobio karton na startu pa se onda usrao od veličine utakmice, a Dzejms me je razočarao potpuno, ni senka onog igrača od prosle sezone. 

Prolazne ocijene: Enzo, KANTE i Koulibaly.

Nemamo šta puno komentarisati, početak je kao i slutio na nešto, da bi mogla neka kontra da padne i da bi moglo da bude prostora za kontre i polukontre ali od toga ništa nije bilo, pogotovo nakon što se primio onako glup go,

Sve u svemu namanje smo pokazali od svih ekipa u četvrtfinalu i najlošija smo ekipa od svih.

Sve mogu da podnesem, ali ovakav kukavicki pristup utakmici nikako. Pa taj isti Real smo od poslednja 4 meca u 3 oducili od fudbala, alo oducili!!! 

I sad izadju na teren i izgube ko picke. 

Nemam reci vise, nemam.. 

• Popularna objava
4 minutes ago, Kun Aguer0 said:

Prolazne ocijene: Enzo, Kova i Koulibaly.

Nemamo šta puno komentarisati, početak je kao i slutio na nešto, da bi mogla neka kontra da padne i da bi moglo da bude prostora za kontre i polukontre ali od toga ništa nije bilo, pogotovo nakon što se primio onako glup go,

Sve u svemu namanje smo pokazali od svih ekipa u četvrtfinalu i najlošija smo ekipa od svih.

Jel me zajebavas za Kovu? Majke mi kune brate idi oftamologu ako za Kovu to mislis. 

5 minutes ago, Kun Aguer0 said:

Prolazne ocijene: Enzo, Kova i Koulibaly.

Na osnovu cega Kova ima prolaznu ocenu bicepsa ti? 

6 minutes ago, Whisper said:

Sve mogu da podnesem, ali ovakav kukavicki pristup utakmici nikako. Pa taj isti Real smo od poslednja 4 meca u 3 oducili od fudbala, alo oducili!!! 

I sad izadju na teren i izgube ko picke. 

Nemam reci vise, nemam.. 

Ovo je kljuc neuspjeha. Pickasti pristup od pocetka meca, cak sta vise sama priprema meca gdje ucis igrace da se brane zonski i igraju na kontre je vec prije pocetka osudjeno na propast. Zamisli ti dodjes i kazes igracima na treningu ajmo stojatinu dva bloka i pokusati na kontre odigrati... ono u startu ih limitiras i sadis im u glavu losu naviki, defanzivan pristup i mindset, dakle trener picka je krivac za sve.

Just now, hamco said:

Ovo je kljuc neuspjeha. Pickasti pristup od pocetka meca, cak sta vise sama priprema meca gdje ucis igrace da se brane zonski i igraju na kontre je vec prije pocetka osudjeno na propast. Zamisli ti dodjes i kazes igracima na treningu ajmo stojatinu dva bloka i pokusati na kontre odigrati... ono u startu ih limitiras i sadis im u glavu losu naviki, defanzivan pristup i mindset, dakle trener picka je krivac za sve.

I kad je sve ovo lepo receno prosto se zapitam zbog čega ljudi toliko zele Nagelsmanna... 

I da dodam samo mozda i najveću sramotu od svih. Kros i Modric zajedno imaju 80 godina i držali su nas u presingu 90 minuta. 

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.