Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Champions League - Round of 8: Real Madrid vs Chelsea (12.04. sri.) 21h

Istaknuti odgovori

• Odgovori 77
  • Pregledi 2,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Ne znam, ali ako ćemo igrati sa 3 štopera, dva WB-a i na sve to Enzo, Kovačić, Kante to nije bunker nego Titovo sklonište u Konjicu. Šta ćemo napraviti sa 9 defanzivnih igrača?

• Jel me zajebavas za Kovu? Majke mi kune brate idi oftamologu ako za Kovu to mislis. 

• Vjerojatno sam lud, ali vjerujte kako se blizi utakmica tako sve vise vjerujem u prolaz.  Vrtim igrace, pozicije, moguce situacije, rezultate, 101 scenarij je u glavi a vjerujte ima i onih u koji

Ako ne vrati na trojicu nazad nema potrebe ni gledati. A i onda su nam šanse niske. Budemo li igrali kao protiv Wolvesa bit' će ovo duga i teška noć.

Ne znam zaista kako ovo možemo proći, pokušavam naći neke pozitivne stvari ali slabo šta nalazim.

Nadati se bilo čemu je luksuz, nadati se bilo čemu je gotovo siguran put novog živciranja, tako da ne želim da bilo sta očekujem, najbliže sa tome da do kraja sezone pogleda jos ove utakmice sa Realom, treba ljudi čuvati zdravlje.

Mozda i jedini mec do kraja sezone koji s nestrpljenjem ocekujem. Nadam se da ce ih biti jos.

Sretno Plavci, samo igrajte hrabro i dajte sve od sebe. Vise od toga ne trazimo.

Nadam se da Lampard nece bunkerisati, jer smo pokazali u prethodne 2 godine da mozemo rame uz rame odigrati protiv Reala.

Ja bas mislim da cemo se zabunkerisati i skroz povuci. Cisto da ne primimo gol ili eventualno jedan pa da se imamo cemu nadati u uzvratu.

31 minutes ago, soxx said:

Da mi je tuchela samo ove 2 tekme protiv reala. Vjerujem da bi uzivali  mozda bi ispali al momacki bi se oprostili od LP

Da nam je Tuchela prosli bi Real. 

Real ko Real, ne vidim da ce oni nešto da zapinju da nas kantaju, oni laganica igraju fudbal, ali koriste i najmanju gresku protivnika a Benzema trpa sve sto samo lici na sansu. 

Protiv Reala se moze igrati, ali potrebna je ogromna snaga volje. Pa mi smo ih satrli u poslednjem mecu, nisu znali gde udaraju, al jebiga imaju Modrica. Treba posteno da se izgine na terenu da bi se protiv takve ekipe ostvario rezultat. 

Imamo kvalitet da ih ugrozimo, to je sigurno. 

Bukvalno Real ko Real, samo je pitanje koliko će ih prosrati pa da Benzema, Modrić ili neko odradi nešto nerealno ili koliko će protivnik napraviti glupu grešku kao naš Mendy recimo.

Nakantaju barselonu pa izgube od Villareala, borbu za titulu u ligi već mogu zaboraviti tako da im ostane samo kup i liga šampiona.

Šteta što Badi nije registrovan, ovako ako se izađe sa tri stopera jedan od ta tri će biti James ili Cucurela, Jamesa je grijehota tu staviti dok je pudica tu opasan po nas. 

Ali ne vidim ni poentu bunkera jer svakako neku kontru i tranziciju nemamo, tako da i da se zatvoriš nećeš nešto previše postići.

Ako budemo igrali bunker, možda je bolje da Mendy brani. Mada mi stvarno nema logike da se u sezoni u kojoj je sve izgubljeno na oproštaju od sezone ponašamo kao kukavice.

Osjećaj pred ovaj dvomeč je sličan osjećaju pred dvomeč protiv Barce 2018. i protiv Bayerna 2020. znaš da samo nekim čudom možeš da prođeš i da je protivnik prejak za tebe. Real je tim koji je u stanju da ništa ne odigra 150 minuta i onda za 10 minuta zabije 3 gola. To je tim koji trebaš "isprebijati do smrti" da bi bio siguran, ne smiješ ih ostaviti ni na konopcima. I ništa im ne znači jesu li u gostima ili kod kuće. Kvalitetom jedan od najjačih timova, a mentalitetom bez dileme najjači. Igraju pressing 10-ak minuta po utakmici, ali ga tad igraju kvalitetno. Imaju vrhunske kontre, uvijek donose prave odluke i imaju puno sreće. Sa druge strane mi smo tim koji je 11. u Engleskoj, ne može nikoga da dobije, ne ličimo na ozbiljan tim i imamo trenera bez iskustva u ovakvim utakmicama.

Ne znam hoće li me više nervirati ako budemo nemoćni i bez energije kao inače ili ako odigramo kako treba i svi igrači daju maksimum. Tu će mi smetati to što ne igraju svaki put tako. Ovi naši igrači, uz par izmjena, su i prošle i pretprošle godine dominirali protiv ovih istih igrača Reala. Bili smo bolji u 7 od 8 poluvremena i zaslužili oba puta prolaz. Kvalitet da im se suprotstavimo imamo, organizaciju ne. Mislim da se otprilike zna 9 igrača za sutra i da će od 10. i 11. zavisiti formacija. Što se mene tiče neka izvede bilo šta, neka igra na bilo koji način, samo da se daje maksimum. Ako bespotrebne greške svedemo na minimum imamo se čemu nadati.

Bojim se da ce nas real dobro napunit. Nedaj bog da lampard krene 4-3-3.. 3-5-2 i bunker napred stavit dva brza i nadati se cudu. Neka brani mendy da mrtvi kepa ne dobije gol sa 30m 

Kod Reala igra zapravo najvise lijeva strana i trokut Modric-Vinicius-Benzema. Jedini igrac koji je u stanju 1 na 1 visak napraviti jeste Vinicius i tu se mora izuzetno cvrsto odigrati. Ostali igraci su podrska.

Nama je Benzema prosle godine pola golova zabio na nase greske tako da kad bi ovaj put barem uspjeli da ne poklanjamo lopte vec ce sanse porasti.

Jedini strah koji imam jeste da ce Lampard previse bunkerisati. Ako im damo posjed lopte i povucemo se svi na 30-35 metara od gola, dvomec ce biti zavrsen vec sutra vece.

5 minutes ago, Wisey said:

Kod Reala igra zapravo najvise lijeva strana i trokut Modric-Vinicius-Benzema. Jedini igrac koji je u stanju 1 na 1 visak napraviti jeste Vinicius i tu se mora izuzetno cvrsto odigrati. Ostali igraci su podrska.

Nama je Benzema prosle godine pola golova zabio na nase greske tako da kad bi ovaj put barem uspjeli da ne poklanjamo lopte vec ce sanse porasti.

Jedini strah koji imam jeste da ce Lampard previse bunkerisati. Ako im damo posjed lopte i povucemo se svi na 30-35 metara od gola, dvomec ce biti zavrsen vec sutra vece.

Ne vjerujem, ne bi to bio nas pravi Lampard a nadam se da ce sutra biti pravi

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.