Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Champions League - Round of 8: Real Madrid vs Chelsea (12.04. sri.) 21h

Istaknuti odgovori

1 hour ago, Didi11 said:

Bojim se da ce nas real dobro napunit. Nedaj bog da lampard krene 4-3-3.. 3-5-2 i bunker napred stavit dva brza i nadati se cudu. Neka brani mendy da mrtvi kepa ne dobije gol sa 30m 

Neko ce nas napuniti, ili Real ili ako prodjemo pa bude Bayern ili City. 

• Odgovori 77
  • Pregledi 2,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Ne znam, ali ako ćemo igrati sa 3 štopera, dva WB-a i na sve to Enzo, Kovačić, Kante to nije bunker nego Titovo sklonište u Konjicu. Šta ćemo napraviti sa 9 defanzivnih igrača?

• Jel me zajebavas za Kovu? Majke mi kune brate idi oftamologu ako za Kovu to mislis. 

• Vjerojatno sam lud, ali vjerujte kako se blizi utakmica tako sve vise vjerujem u prolaz.  Vrtim igrace, pozicije, moguce situacije, rezultate, 101 scenarij je u glavi a vjerujte ima i onih u koji

Sto kaze Adi, moramo se posibati sa njima. E tu dolaze na naplatu oni zuti kartoni. Kada se setim kako smo ih na Bridžu isprebijali, posebno Hazarda je Azpi izubijao dobrano.

To je po meni bila najsavrsenija knock-out utakmica od kada pratim Chelsea.

Enzo, James, Silva, svima karton fali da budu suspendovani za revans. Ne znam sta da mislim, ako izvucemo neki remi to bi bilo idealno pred uzvrat.

Sto kaze Wisey dosta su jaci po njihovoj lijevoj strani a mi tu imamo Jamesa koji moze bilo kojeg igraca zaustaviti 1 v 1. Pomoc ce mu pruzati Koulibaly/Fofana koji je odlican stoper tako da na papiru mozemo neutralisati tu lijevu stranu. Na sredini Enzo - Kante - Kovacic sigurno mogu parirati njihovoj sredini terena. 

Najveca razlika je ta sto ce oni i najmanje sanse iskoristiti a nama ce trebati 3 4 odlicne prilike da zabijemo. 

• Popularna objava

Vjerojatno sam lud, ali vjerujte kako se blizi utakmica tako sve vise vjerujem u prolaz. 

Vrtim igrace, pozicije, moguce situacije, rezultate, 101 scenarij je u glavi a vjerujte ima i onih u kojima prodemo dalje, ooo da.

Neka samo "poginu" na terenu i pripreme nam iznenadenje jer premalo se radujemo vec dugo.

AJMOOOOOOOOOOOO

PS. link sa youtube-a spreman

Ako izginu večeras protiv Reala svi kolektivno kao tim, svima im treba jebati mater i prodati ih na ljeto sve redom jer bi to bio dokaz da igraju samo kad im se digne kurac i kad je LŠ a ovamo u ligi protiv slabijih ekipa glade muda na terenu.

Prolaz bi bio moguć da su za ove zadnje 3 godine naučili kako da iskorištavaju prilike ali nisu, svaki igrač ali bukvalno svaki koji igra prema naprijed treba najmanje 2-3 stopostotne šanse da uvalja jedan gol. 

Nadam se iskreno da neću gledati pudlicu kao LWB-a ili Reecea kao stopera, sve ostalo mi je u redu.

Što se formacije tiče izbacio bi 4 3 3 s tim da bi sredina bila Enzo, Kante, Kova i mislim da bi ih tu mogli ugaziti, u napadu neka stavi koga hoće ionako se ne mogu sastaviti, mada bi ja lično stavio Mudryk, Felix, Rahim-aga

• Popularna objava

Večeras ce Dzejms i Fofana da vrate Vinisiusa u juniore, oko toga se ne brinem. Problem ce biti Benzema, ali on je i boljima od nas problem. 

Preduslov za bilo kakav pozitivan rezultat je da se izgine. Naravno nije ni to garancija, al bolji je osecaj kad se boris za nesto, bez obzira na ishod. 

Ostao nam je Real dužan, vreme je da se naplatimo. 

@drogba 11 Čuvamo ti rezervaciju. 

Silva nije jos spreman. Ta nam je pozicija ujedno najveca boljka jer Badi nije prijavljen. Naravno ne racunam poziciju centarfora, njega ni ne nemamo.

Mount takodjer pitanje je li spreman. Ne bih ja Felixa izbacio u ovakvoj utakmici. On najvise daje u LS, tu je jedino motivisan. 

Mudrik mora uci s klupe da odigra Wernerovu ulogu. Real se dosta patio u proslosti protiv brzih igraca. Ako bude pametna utrcavanja radio imace sanse.

Sterling je poslije onih Lampardovih rijeci neupitan starter. 

Prolazimo Real. Bili smo bolji i prosle i pretprosle sezone, u 4 meca smo mogli i trebali 20 komada da im damo. Siti je problem u dvomecu. Pricam sa aspekta borbe za treceg klempavog. 

Ruku na srce ovo je i nekako i logična formacija i izbor igrača, daleko od toga da je ovo loša ekipa na terenu, uzdam se u Chilza i Reecea da mogu napraviti probleme ovim kurčevim bekovima Reala. Camavinga i Carvajal, realno to je kurac od ekipe.

Nadam se da će Felix biti raspoložen i da samo neće komplikovati, ni on ni Sterling, to je zadnje što nam je potrebno.

Up the Chels ! 

Branimo se -> osvojimo loptu -> dodamo Sterlingu -> zabije se u protivnika -> lopta se odbija njima

Previše smo defanzivni, zbog toga dolazimo u situaciju da kad osvojimo loptu ne znamo šta ćemo sa njom, niti se trudimo da brzo odigravamo. Zbog manjka ofanzivnih igrača dolazimo često u situacije da Fofana ili Koulibaly stoje previsoko i od njih se očekuje da nešto iskreiraju. Prve dvije kontre su bile fino odigrane, svi ostali pokušaji su bili preloši. Može se protiv njih igrati, pokazali smo to u prvoj akciji poslije primljenog gola kad smo hrabije krenuli naprijed.

Kud kad trcimo u kontru sterling umjesto da trci iza ledja ljudima on usporava da mu ovaj doda a ispred mjega dva covjeka.

O ovome sam pricao, doc bez volje za igrom. A vjerujem da je i ker na isto mislio na shoutboxu.

Predefanzivno, ja ne znam jel james i igra naprijed danas

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.