Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Andrey Santos (2023-2026, 47 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 176
  • Pregledi 10,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

2 minutes ago, Adi said:

Jedini igrač kojeg nismo smjeli povrijediti na ovoj utakmici je Jackson. Ako je trebalo ulijetati nekom ovako to je Kane, od interesa je za klub.

Ma ko ga jebe.

59 minutes ago, Whisper said:

Najavio Mareska da ce mali startovati protiv Uniteda. 

Supeer, nadam se da ce sa caicedom u paru a ne sa enzom

Ovaj Bgm i veceras bolji i korisniji od Enza. Karton je dobio zbog gluposti Chalobe pa nije mogao biti skroz agresivan do kraja.

Volio bi ga vidjeti zajedno sa Moiem od prve minute

9 hours ago, Bari said:

Ovaj Bgm i veceras bolji i korisniji od Enza. Karton je dobio zbog gluposti Chalobe pa nije mogao biti skroz agresivan do kraja.

Volio bi ga vidjeti zajedno sa Moiem od prve minute

Verovatnno vec protiv Brightona, jer ce Enzo glumiti 10ku tada. 

• Autor

Iz utakmice u utakmicu pokazuje da još uvijek nije spreman za igranje na ovako visokom nivou jer uvijek kasni sa reakcijom. Protiv Bayerna je kasnio sa dodavanjem kod Palmerovog poništenog gola, protiv Uniteda su ga u kontrama stizali kao od šale, iako je u igru ušao sa klupe nekad između 10. i 20. minute, a danas nas je tek koštao sa sporim donošenjem odluke. Ostaje nada da će da se prilagodi i ispuni potencijal.

• 1 mjesec kasnije...

Mislim da cemo se ogresiti o ovog momka jer nema dovoljno prostora da igra u kontinuitetu. Ima od koga da uci i sto vise minuta provede na terenu bolje je i za njega i za klub. 

• 3 sedmice kasnije...
  • Popularna objava

ja sam uveren da kad bi se ekipa stabilizovala, što nemam neku veliku nadu da će se desiti ali ajde, kažu "nada umire poslednja", da bi će se i Estevao i Santos pokazati kao dobre kupovine

koji je kranji domet, ne znam, ali svakako mislim da nismo sa njima pogrešili

za Hata ne znam, jel njega prosto nema

I da ne piše da različite teme, samo ću da istaknem koliko je zapravo Enco gromada mentalne snage kad je on u tim godinama već preuzeo na sebe ogroman teret, jeste, greši i on, ali uveren sam da sad predje u Real ili u Siti da bi vredeo ne 100, nego 250 miliona

Ovo se ocekuje od njega konstantno i ne samo protiv ekipa kao sto je Burnley. Bez glupih ulijetanja i zutih kartona, inteligentno citanje igre u sredini te pravovremeni startovi. Znalo se da je decko sazrio da igra Premiership, treba mu malo da se uigra. Maresca ga mora vise forsirati.

• Autor

Njemu će baš trebati ova sezona da se navikne na tempo jer se u prethodnim pojavljivanjima u PL dosta kasno rješavao lopte i donosio odluke. Ako prilagodba bude uspješna onda imamo igrača na kojeg se možemo osloniti kada Enzo i Caicedo trebaju da odmore. Mali problem je što je i on južnoamerikanac i imat će iste kritične periode po povratku sa utakmica reprezentacija.

• Popularna objava

Odličan i protiv Burnleya i sinoc protiv Barcelone.

Jednostavno nam treba taj neko ko moze malo rasteretit Caiceda i Enza, Santos to može sigurno.

Na to sve spreman Lavia bi nam legao ko budali šamar ali nema potrebe o tome pricat, svi vec znamo sve.

Vidjet cemo jos da li se moze racunati na Essuga kad se oporavi.

• 1 mjesec kasnije...
  • 3 sedmice kasnije...

Caisedova partija protiv Crystala i nije nego mjerilo. 
Meni je bio nista posebno iskreno, procitao sam da je najvise lopti izgubio, cini mi se 6.

Svakako se slazem da je bolje njega gledati u vezi nego Gusta i drago mi je da mu Liam vjeruje. Trebat ce malo vremena da i ostali igraci shvate nacin na koji zeli igrati Liam. A mozda nikad i ne shvate tj ne implementiraju. 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.