Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Andrey Santos (2023-2026, 47 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 176
  • Pregledi 10,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

8 minutes ago, Adi said:

Mogu nabrojati 20 lošijih kupovina od Oscara, samo su zbog njega i Williana otjerani Mata, De Bruyne i Salah što daje jednu drugu dimenziju svemu tome.

Samo što ih nije prodao Oscar, nego trener/uprava. U svakom slučaju nebitno, imali smo mi uvijek trenere koji su imali čudan ukus po pitanju igrača pa smo recimo često prodavali ono što valja, a kupovali/čuvali čega smo se morali rješavati odmah nakon što zamijenimo trenera.

Npr. jedan od razloga što nikad ne bih doveo Contea iako ga gotivim kao trenera jeste njegov ukus po pitanju igrača, jer ako mu pustiš da kupuje i nakon određenog vremena daš otkaz (što je neminovno) ostaćeš sa hrpom neupotrebljivih igrača. Da ne govorimo o tome što bi rastjerao dio igrača koji vjerovatno imaju kvalitet.

ja sam Oskara pomenuo više u kontekstu toga što kada se isti pojavio, ako se sećate, isto mislim da je Brazil igrao neke kupove ili mlada reprezentacija, ali mislim da je Oskar jako mlad upao u reprezentaciju, i onda se radila analiza njihove igre, Brazil je tad imao neku smenu generacija, otišli Ronaldinjo, Kaka.... nisu imali tako nekog kreativnog

Pojavio se Oskar koji je drugačije igrao onomad u reprezentaciji, u odnosu na igre u Čelziju, tada je on u Brazilu kreteao iz poslednje trećine, organizovao napad, slao dijagonale.... i šta ti ja znam, bio maltene kompletan igrač, da bi posle kod nas on služio za neko besomučno/suludo trčanje ko muva bez glave (mnogo zuju a malo meda daje)

Samo sam napravio uporedjenje sa ovim Santosom, koga iskreno nisam ni gledao, za razlliku od Oskara koga sam ispratio pa sam mogo neki zaključak da izvedem...

Mi jesmo svedoci toga da neki igrači bolje igraju u reprezentaciji tipa Ziješ, ili možda čak Haverc (možda grešim, ispravite me)

napomena: ništa negativno za Santosa koga stvarno nisam gledao ni minuta, ali mora čovek biti oprezan i ne skakati odma na Diablovu propagandu

Ma razlog pozivanja i davanja sanse se krije u tome sto je privremeni selektor Brazila onaj lik sto je selektor mladje kategorije koja je nedavno uzelo ono prvenstvo. Zbog toga je pozvan i debitovao Santos i onaj napadac sto ga Arsenal trazi (prvi strijelac tog turnira uz Santosa). 

Nece ovaj jos vidjeti poziva kad dodje stalni selektor. 

Svejedno, opet je velika stvar njegiv debi. 

• 2 mjeseca kasnije...
1 hour ago, Adi said:

A ko će onda igrati? Ostaju Enzo i Gallaghet.

Nejasan potez i meni, potpuno, jer fale nam dva vezna igraca minimalno, plus jos jedan za poziciju 10. 

Santos je 6/8 

Cassadei je 8/10 

I oni bi mogli pokriti te pozicije u rotaciji u slučaju da samo jedan vezni igrac(Caicedo) dođe. 

Pominje se doduše da bi Matheus Franca, ako se klubovi dogovore i predje kod nas mogao ostati sa prvim timom, ali opet nema naznaka da je on bolji od pomenute dvojice. 

Preti nam opet neplansko gomilanje igraca, jer svaki novi dolazak Santosu i Cassadeiu zatvara vrata prvog tima. 

I moram da dodam. Klub je u tranziciji bas onoj pravoj, ogromne su promene na svim nivoima, praktično se nov tim sklapa, nema pririska kao ranije, da se odmah mora na titule jurisati, evropskih utakmica nema. Nema bolje prilike da se izgura i istrpi par mladih igrača, i oni bi ih opet slali na pozajmice. Ne razumem. 

Bar bi igro onda, ovako neće ni vidjeti prve ekipe. Koliko je iritantno postalo ovo nagomilavanje mladih igrača koji na kraju ni ne dobiju šansu.Ne znam, možda sam ja glup, ali fakat ne razumijem koji je plan sa svim ovim mladicima. Lampard u svom prvom mandatu proguro 5-6 omladinaca i Tuchel jos ovog sa govnjivom kosom i to je to. Chukwumeka, Hall i Hutchinson dobili priliku kad im je konkurencija bila na operacijskom stolu.

• reLo mijenja naslov u #20 Andrey Santos
  • 1 mjesec kasnije...
  • Autor

Izgleda da će na posudbu u Nottingham Forest. Bilo mi je sumnjivo kako nije u prve dvije utakmice dobio minutažu. Na prvoj ušao Ugochukwu prije njega, na drugoj nije bio ni na klupi. Nakon ovoga Gallagher mora ostati jer ostajemo na Enzi, nespremnim Caicedu i Laviji, te Ugochukwuu kojeg ćemo isto poslati negdje.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.