Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Andrey Santos (2023-2026, 47 nastupa)

Istaknuti odgovori

17 hours ago, Bari said:

Mali je sila, i veceras je bio strijelac u pobjedi protiv Lyona, to mu je vec 9ti pogodak u Ligue 1.  Caisedo, Enzo, Lavia (kad je spreman) i on vezni red za pozeljeti i sjajan kapital za buducnost.

Na papiru odlicno u praksi malo drugacije. Zasto? Smatram da nam fali igrac koji moze povuci loptu u trku, koji je malo pokretljiviji i tehnicki potkovaniji. Recimo ovo sto Pedri igra u Barsi, Modric svojevremeno pa cak i nas Kante je bio izuzetan u brzom prenosu lopte iz odbrane u napad. Treba nam malo raznovranosti u vezi a to je ovakav tip igraca.

• 4 sedmice kasnije...
  • Odgovori 176
  • Pregledi 10,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

• chiba mijenja naslov u #17 Andrey Santos
  • 1 mjesec kasnije...

Prebačen je u prvi tim napokon posle 2 godine čekanja

Imaćemo prilike da ga vidimo na delu, po vokaciji tipičan box to box igrač velikog potencijala koji će nadam se opravdati. 

kako igramo i LŠ ove godine, sa svim kupovima trebalo bi da ima pristojnu minutažu, konkurencija za prvi tim mu je napre Lavia a onda i Fernandez, ali da ne prejudiciramo, videćemo

Unistice i onog malog iz Palmeirasa, i ako je mali talenat neviđeni, sam Anceloti je izjavio da je trenirao i Hazarda i Ronalda i da su oba veliki talenti i zvijezde a da ce ovaj mali preteci po tome.

ma neke stvari ne podržavam, kolko god se meni nije svidelo to što nije dobio priliku, nisam oduševljen time da se odma, nakon samo jedne utakmice puštaju neke priče dal iz kampa igrača (njegovog agenta, nemam pojma), i to ne u nekom kuriru, nego preko pristojnih novina, kako će se dići buka ako ne dobije priliku...

uvek sam bio za to "da se smeće ne iznosi iz firme" nego da se medju nama rešava, pa kako god

Maresca da ima samo 2% smisla za situaciju on bi dao Santosu dva puta po 15 minuta u ove dvije utakmice i rijesio problem i kupio mir. Ovako je sebi stavio navijace na vrat, stavio je sebi i Santosa i njegovog agenta na vrat jer ce ljudi potpuno drugacije gledati na situaciju i potencijalno na ponudu nekog drugog kluba, i zbog cega sve to, zbog toga sto nisi nasao za njega par minuta u utakmicama protiv Los Angelesa i Flamenga, smjesno.

Poenta je poruke, odem na posudbu, odigram odlicnu sezonu u jednoj fizicki zahtjevnoj ligi, navodno se racuna na mene, vratim se sa posudbe i ne dobijem ni minute na dvije utakmice tog nekog prvenstva. Mladi su to igraci, sujeta, inat, radi odmah, moras biti pametniji od njih bar malo, a ne ispadati ovako lagano dragi Maresca.

Onaj mali brazilac isto očekuje da igra odmah da dobija minute, momci igraju za brazilsku A reprezentaciju, imaju svoje želje i očekivanja. Nece tebi Santos i Estavao presjediti sezonu na klupi i cekat Liga Kup, namignit ce Barcelona, Real, City pa se ti puši.

Neće se ovaj naigrati kod Mareske. Ako želi da i dalje napreduje u karijeri, bolje mu je da ode na posudbu nego da završi na desnom beku jer kod nas bekovi igraju u veznom redu.

10 hours ago, Walter said:

Neće se ovaj naigrati kod Mareske. Ako želi da i dalje napreduje u karijeri, bolje mu je da ode na posudbu nego da završi na desnom beku jer kod nas bekovi igraju u veznom redu.

Na osnovu cega si zakljucio da se nece naigrati kod Maresce? Na osnovu ovih nekoliko utakmica na ovom svjetskom ili mislis da se profil igraca kao sto je Santos ne uklapa u Marescinu filozofiju? 

• Autor

Prednost ispred njega imaju Enzo, Caicedo, Lavia, Dewsbury-Hall, James i Gusto, a možda i Acheampong. To je ono što znamo, a znamo i koliko je Maresca sklon izmjenama u toku utakmice. Zbog toga će se slabo naigrati tu, a trebalo bi da su ispred njega samo Enzo, Caicedo i uvijek povrijeđeni Lavia.

Meni je totalno nebitno dal se zove Santos ili kako god... po onim klipovima čini mi se da je igrač koji bi nam trebao doneti neku raznovrsnost

mi gomilu utakmica igramo na postavljenu duboku odbranu i nemamo tu neku funkciju od Lavije, pa onog Druzberija...

da igraju na terenu Kukurelja i Dzejms na bekovima (a ne u sredini) kao i Santos da je na terenu, možeš neki višak da napraviš

ali jbg, bolje da igra Dzejms, druzberi, u sredini, gusto Kolvil na beku i slične nuklearne zamisli

Sve što se uradi, uradi se na neku individualnu kvalitetu igrača a da mi imamo neku igru i neki prepoznatljiv stil, nemamo. Jedino je prepoznatljivo da niko ne igra na svojoj poziciji i da su bekovi ustvari vezni igrači. Još je prepoznatljivo da smo u odbrani šuplji.

8 hours ago, Spaha said:

Na osnovu cega si zakljucio da se nece naigrati kod Maresce? Na osnovu ovih nekoliko utakmica na ovom svjetskom ili mislis da se profil igraca kao sto je Santos ne uklapa u Marescinu filozofiju? 

Da. Na osnovu ovih igara na CWC gdje su poziciju koju igra Santos igrali bekovi, Hall i drugi a Santos je dobio šansu u trećoj utakmici tek nakon pritiska javnosti i novinara zašto mu se nije pružila šansa, da se zaključiti da eksperimentaš od trenera ne planira baš koristiti Santosa.

3 hours ago, reLo said:

Nije bio najavljen za prvih 11, pa odigrao 90 minuta. Zašto?

Evo vidim zamijenio je staklene nogice Jamesa. 

To samo Maresca zna. Valjda nije imao ko. Nismo imali više bekova da zamijene Jamesa u veznom redu.

Nisam gledao utakmicu ali vidim da je imao dobre ocjene. I ja sam vidio Jamesa u najavi u prvoj postavi na njegovoj poziciji, pa sam pomislio; Maresca nije normalan. I dalje mislim da on nije normalan i da je Santos dobio šansu samo zbog povrede Jamesa.

• 2 mjeseca kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.