Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Josh McEachran (2010-2015,11 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 602
  • Pregledi 43,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Ne mora znacit da ce biti isti slucaj i ovdje, amin boze da se pokaze u wiganu dobro ali msm ako se i pokaze nece biti dovoljno za chelsea. Opet ce trebat u neki "jaci" klub.

Tesko da ce Josh dobiti ikada sansu kod Moua. Defanzivno mnogo podsjeca na Matu. Volio bih da grijesim. Prije ce sansu dobiti Chalobah ili Loftus-Cheek.

Ovaj momak skoro sigurno nece dobiti pravu priliku i upravo sam zbog ovakvih govorio da nema poente ovakve muciti sa pozajmicama kad je svima jasno da nece zaigrati u nasem klubu.

• 4 mjeseca kasnije...
  • 5 mjeseci kasnije...

ee šta bi od najveće nade ..došo do toga da mu je tema predzadnja u podforumu igrači na pozajmici

sad će mu 22 godine brzo.. a mi se pre skoro 4 godine nadali da će svake sledeće sezone biti standardan u klubu, da je ostao Anceloti mislim da bi Josh i dobio neku šansu,jer mu je i tad davao u LŠ i pomalo u PL

ove sezone u vitesseu 4 utakmice, 125 odigranih minuta..bez ijednog gola,ijedne asistencije, niti kartona bilo koje boje..
odigrao je i 445 minuta za vitesse u21, tj nekih 5 utakmica..zaradio žuti karton

eee moj Joshua, a mi se nadali evo nama novog Lampsa..jbg

Žalosno baš. A momak je sa 17 godina igrao na gostovanju protiv Marseilla u LŠ, tačno se sjećam te utakmice pod Carlom i bio je fantastičan iako smo izgubili kasnije (čini mi se baš Remy da je dao za njih). Odigrao je još nekoliko dobrih tekmi kasnije u istoj sezoni, a onda je došao AVB i momak nestade u potpunosti. Ne znam, ne mogu biti pametan. Talent je sigurno bio prisutan, ali...

https://www.youtube.com/watch?v=wwuWKHQJ9aQ

• 2 sedmice kasnije...
  • 4 sedmice kasnije...

Pa ovaj momak napuni 22 godine, a ne dobi sanse da zaigra. Ima unucima da prica ja sam trebao da budem novi Lampard, ali nesto me kocilo.

• 3 mjeseca kasnije...
  • 2 mjeseca kasnije...

Davno sam ja reko sto se tice nasih igraca koji igraju po posubama da nemaju kvalitet, tako je isto i sa ovim igracem, prozivali su ga Lampardovim nasljednikom ali nemozes da se izboris u Swanseau, Wiganu i ostalim klubovima, kako ces se onda izboriti u klubu gdje je konkurencija duplo veca.

NEWS | @JMcEachran20 has today completed his move from @ChelseaFC, signing a four-year deal with #brentfordfc.
Na njihovom official twiteru

I ko je sad kriv za njegovu propalu karijeru?Jel Chelsea il mozda on?Nedovoljan rad?Neke druge okolnosti?Jbte prije mozda 5 godina covjek konta u fazonu,jesam sretan ovo ono,a ono boooom...paz sta ga snadje,propade lik ko zeton.Steta.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.