Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Josh McEachran (2010-2015,11 nastupa)

Istaknuti odgovori

[quote name='Twelfth Man' timestamp='1359981072' post='105884']
Da je Wilkins u klubu, to bi se i desilo.
[/quote]

Eh da se mi pitamo... 8-> 8-> 8-> 8->
Vratio bih Mourinha, postavio RDMa za njegovog pomocnika a Wilkinsa za sportskog direktora... I dao im 10togodisnji ugovor da ih je teze smaknuti...
Tada bi znali sta cemo sa svim tim silnim talentima....
  • Odgovori 602
  • Pregledi 43,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Josh ovo, Josh ono...da vam taj Josh valja i da je megatalenat kojim se opisuje , sa 19 godina bi vec igrao barem u nekom prvoligaskom timu a ne nizerazrednom Borou..... Tacka.
jasno je meni da Chelsea pogresno postupa prema mladim igracima i nedaju mu sansu, ali otvorite oci ako je taj mcEachran toliki talenat zasto se onda nije probio u Swansea-u, zasto ne briljira u Midlesbrou, nego igra solidno u 30 utakmica je skupio 3 asistencije i u pola tih utakmica je izmjenjen prije kraja jer nema snagu da odigra 90 min !!! to je realnost
LUKAKU je talenat i kvalitet, to dokazuje svojim utakmicama u West bromu, i on ce imat kakvu-takvu buducnost u Chelsea-u, a Josh nikad!
[quote name='EdvinTB' timestamp='1361807477' post='109120']
jasno je meni da Chelsea pogresno postupa prema mladim igracima i nedaju mu sansu, ali otvorite oci ako je taj mcEachran toliki talenat zasto se onda nije probio u Swansea-u, zasto ne briljira u Midlesbrou, nego igra solidno u 30 utakmica je skupio 3 asistencije i u pola tih utakmica je izmjenjen prije kraja jer nema snagu da odigra 90 min !!! to je realnost
[/quote]

I sta jos kaze teletext?
Davno prepričana priča. Naravno, istina nije ni u Caetovom zaluđivanju o najboljem engleskom talentu zadnjih 50 godina, niti je u tome da momak nema budućnost u Chelseaju.

Da se tako razmišljalo, gdje bi onda jedan Didier bio sa svojih 19 godina ?
[quote name='Wisey' timestamp='1361818478' post='109146']
Davno prepričana priča. Naravno, istina nije ni u Caetovom zaluđivanju o najboljem engleskom talentu zadnjih 50 godina, niti je u tome da momak nema budućnost u Chelseaju.

Da se tako razmišljalo, gdje bi onda jedan Didier bio sa svojih 19 godina ?
[/quote]

valjda negde u Africi, prosio da se prehrani...
[quote name='EdvinTB' timestamp='1361807477' post='109120']
[/quote]

Ne čine dobrog igrača samo golovi i asistencije. b-(
Ako neko ima u planu od njega napraviti superstara ekipe, naredna sezona mu je kljucna i mora se gurati u vatru u plavom dresu. Ima 20 godina, to je to, nema se sta pretjerano vise cekati. Ako se planira napraviti solidni veznjak za rotaciju, onda ce ga poslati na jos jednu pozajmicu.
[quote name='Twelfth Man' timestamp='1362163985' post='109807']
Ako se planira napraviti solidni veznjak za rotaciju, onda ce ga poslati na jos jednu pozajmicu.
[/quote]

Najvjerovatnije će to i uraditi.. Od novog Lampsa do novog, pffff, Parkera..
Jedini spas moze biti da nas Mou preuzme pa da uzme sve u svoje ruke.
Ne vjerujem da će Josh zaigrati standardno za Chelsea sve dok ne bude imao 22-3 godine. To je moja procjena. Ne slažem se da mu je naredna sezona 'to be or not to be'.
S obzirom na politiku kluba, da se igraci kupuju, a ne stvaraju, ali i razvoj njegovih konkurenata za mesta u timu, cekace ga grcevita borba za mesto u startnih 11.
Ja bih prvi voleo da dete kluba nasledi legendu kluba, da Josh ponese Lampsovu 8icu, ali kad vidim kako Oscar i Kevin napreduju, strahujem za njegovu buducnost.
  • 4 sedmice kasnije...

zabio iz penala za Englesku U21 u visokoj 4-0 pobjedi ! ljepo je vidjet da mu se ukazuje povjerenje oko toga.

600394_439566709452392_405582382_n.jpg

• 4 sedmice kasnije...
  • 4 sedmice kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.