Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Josh McEachran (2010-2015,11 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 602
  • Pregledi 43,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Kako bi nam godio nazad sa Mikelom, da daje 'trokutove' gore napadu..Mikel da igra 'ankor mena' (3 stoper. malo istureniji,oduzima loptu i daje najblizem igracu) i Josh, uhh kako bi ubijali.. :D
[url="http://www.youtube.com/watch?v=scIQoltJu_0"]http://www.youtube.com/watch?v=scIQoltJu_0[/url]
  • Autor
Gledo sam ga sinoć u repki, odigro poprilično solidnu utakmicu, al je imo, nećete vjerovat, jedan pas koji je izgledao kao da je riječ o Lovru Mediću, a ne Joshu McEachranu, znači pas koji je promašio ciljanog igrača za cirka 5 metara i došao protivniku na nogu :D
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1352872127' post='88641']
Gledo sam ga sinoć u repki, odigro poprilično solidnu utakmicu, al je imo, nećete vjerovat, jedan pas koji je izgledao kao da je riječ o Lovru Mediću, a ne Joshu McEachranu, znači pas koji je promašio ciljanog igrača za cirka 5 metara i došao protivniku na nogu :D
[/quote]
Čuo sam da je izišao zbog povrede, nadam se da nije ništa ozbiljno ?
[quote name='Wisey' timestamp='1352886688' post='88645']
Čuo sam da je izišao zbog povrede, nadam se da nije ništa ozbiljno ?
[/quote]

[url="https://twitter.com/JMcEachran20"][b]Josh McEachran[/b] ‏[s]@[/s][b]JMcEachran20[/b] [/url]
Ankle feels a lot better this morning :):):)

Eto ga, dobre vijesti ;)
Dosta dobar je bio sinoć, ima momak viziju i vrlo je disciplinovan.

Malo ga zajeba povreda (išao je klizeći, nebi li uzeo loptu, ali ga je protivnik prilikom šuta zakačio po nozi i nije mogao nastaviti)..
Još jedan pokazatelj kako je ova posudba pun pogodak.

[i]“I’ve developed a lot. Chelsea play a different formation to Middlesbrough and my defensive side of the game wasn’t as good as it is now.

“You have to think about the defending side and the attacking side of the game when you are playing 4-4-2.[/i]

[i]“The defensive side of my game has got a lot better.

“There’s players in the Championship who will smash you if you aren’t on your toes, so playing in this division can only make me stronger.

“I think I’ve become stronger mentally as well as physically.

“It’s a tough, physical league and it can only make you stronger and fitter.

“When you play in your own third in the Premier League you get a lot more time on the ball.

“I remember when we played Bolton I got smashed straight away and thought ‘welcome to the Championship’.”

“I’ve never played this number of games on the bounce in my career, so I’m really enjoying my football.”

“Tony Mowbray has been great with me so far, I get on well with him.

“He is great around the training ground and he lets me express myself on the pitch.

“Hopefully I can play a lot more games here.”[/i]
Davno je čika Wisey govorio kako je Josh trebao otići u Championship na posudbu, klubu je trebalo preko godinu i pol da to napokon shvati.
  • 3 sedmice kasnije...
iako znam da ce te pljuvat po meni, usudit cu se reci da je on samo "izvikan talenat" i da nikad nece biti igrac kalibra za Chelsea ili neki drugi vrhunski klub :-j a vrijeme ce pokazati da li sam u pravu ili ne
[quote name='EdvinTB' timestamp='1354885406' post='93479']
iako znam da ce te pljuvat po meni, usudit cu se reci da je on samo "izvikan talenat" i da nikad nece biti igrac kalibra za Chelsea ili neki drugi vrhunski klub :-j a vrijeme ce pokazati da li sam u pravu ili ne
[/quote]
Zato sto ga nikad gledao nisi ;)
[/quote]

Niko te neće "pljuvati"(bar ja neću),to je tvoje mišljenje i to se poštuje. Meni niko ne garantuje da sam u pravu,ipak spreman sam da stavim pare na njega! A i iskreno,kakav smo mi to VRHUSNKI KLUB ako se oslanjamo samo na pridošlice!!!
[/quote]
Nema te pravo niko pljuvat za iznosenje misljenja, al gdje od svih kvazi talenata u akademiji ti nadje McEachrana kao izvikanog talenta. :P
[/quote]

Pu !
Eto, pljunut si :D :P

Josh je jedan od najvecih talenata Engleskog fudbala. Pored toga Chelsea-u ce uvek trebati odredjen broj Engleza prijavljenih za takmicenja. Imace on svoju ulogu u buducnosti, u to nemoj da sumnjas ;)
[/quote]

Nemas ti pojma drug, sigurno imas 14 godina pa nemas pojma o nogometu. :P

[quote name='EdvinTB' timestamp='1355051588' post='93845']
Semire sinko imam 24 pune :P Razumijem ja vas da vam je drag I da očajno želite I nadate se da je on buducnost Chelsea npr. Gotze,Rooney,Muller,Fabregas.....sve su to bili talenti ali su već sa-19-20 godina bili važan dio momčadi u kojima su igrali/igraju, dok je naš McEachran na posudbama u nekim nižerazrednim klubovima! Da bi od talenta postao igrač svjetske klase donekle je potrebno I da igra I sazrijeva uz igrače svjetske klase ali je to u Chelsea-u zahvaljujući transfer politici nemoguće! peace
[/quote]
Mekekran nije dobio šansu samo zato što ga nismo platili 20 miliona, da jesmo, sada bi bio jedan od ključnih igrača.
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1355171283' post='94082']
Pa nije radi toga McEachran razvikan talent, nego je Chelsea klub sa politikom koju vode hendikepirani polurazvijeni majmuni.
[/quote]

Ta ti je na mjestu..:D

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.