Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Josh McEachran (2010-2015,11 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 602
  • Pregledi 43,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Koliko je uopće utakmica odigrao za Middlesbrough ove sezone?

Uopće je 38 utakmica odigrao. Upisao je 4 asistencije . 
Odigrao 2861 minutu za Middlesbrough . 

A koliko je zaista odigrao tekmi za Boro?

Zaista je 38 utakmica odigrao. Upisao je 4 asistencije . 
Odigrao 2861 minutu za Boro . 

• 2 sedmice kasnije...
  • 1 mjesec kasnije...

Moj soxx zna on dobro gdje je Josh nego rade kompleksi sto nije vise admin pa provocira doticne sto temu nisu prebacili u prvi tim hahaahahah

Moj soxx zna on dobro gdje je Josh nego rade kompleksi sto nije vise admin pa provocira doticne sto temu nisu prebacili u prvi tim hahaahahah

upravo to :)

Al evo poslušali su, tema je sad na mjestu kao i moja duša hehe.

opet ko i svake godine! Priprema sa Chelsea-om, onda prica hvaljenje veliki talenat bla bla buducnost engleskog fudbala bla bla i onda ce bit  mars negdje na posudbu

http://www1.skysports.com/football/news/11095/8826502/Chelsea-s-Josh-McEachran-keen-to-talk-to-Jose-Mourinho-over-his-future

Nadam se da ga neće zaboraviti Jose. Vidim da nije planiran u ekipi sutra, ne znam zašto je tako ali nadam se da će dobiti svoju šansu. Volio bih da ovaj momak uspije jer je on naš, on je Chelsea u potpunosti i to nam treba.

Malo mi bedak kad sam ovo vidio. Mislim da ce opet na pozajmicu... Steta ako bude tako.

Povreda je u pitanju ipak, kako sam i mislio. Naravno nema potrebe da se bilo šta riskira u ovakvoj utakmici.

‘It is fantastic,’ said Mourinho, who is without Josh McEachran because he tweaked his groin.

= istegnuće prepone
.

o tome da ostane u Chelsea-u ove sezone je stvarno nerealno govorit! Trebamo biti sretni ako uspije otic na posudbu u neki klub iz PL a ne u neku nizu ligu

Josh u ovih današnjih pola sata pokazao više nego Ginkel u dvi tekme.  Ima momak pas igru, pa to je čudo jedno, majke mi.

Samo, snage mu još fino fali.

Murinjo je rekao da ce ga poslati opet na pozajmicu  :(
Ali ima vremena i za njega kad Lamps ode u penziju 

• 3 sedmice kasnije...

Da oće u Premier ligu na pozajmicu, a ne opet dole po nižim rangovima.. Želim ga gledati redovno da igra u PL.
Southampton ili nešto tako ...

Mora se njegova sudbina što prije riješiti, ne može igrati po našim rezervama, taj je nivo davno prerastao. Pa momak je sa 17 godina igrao Ligu Šampiona jbt...

Sezona je već krenula, ekipe se uigravaju, a on ne zna šta će biti u budućnosti. Ne valja to.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.