8. juli 2012.14 god. comment_63372 Zašto su teme Josh, Gael, Yossi, Patrick i sad na ovom podforumu?? Vratili su se i treniraju kao prvi tim, valjda ih treba i tretirati kao takve.. Prijavi
8. juli 2012.14 god. comment_63387 [quote name='how yes no' timestamp='1341784449' post='63372'] Zašto su teme Josh, Gael, Yossi, Patrick i sad na ovom podforumu?? Vratili su se i treniraju kao prvi tim, valjda ih treba i tretirati kao takve.. [/quote] Moderator Lampard zaspao. Evo ja ću obaviti. Prijavi
9. juli 2012.14 god. comment_63489 Eto fino Ja očekujem da nakon priprema Josh i ostane kao prvotimac. Mislim da će ujedat an terenu, da se što više dokaže i zadobije povjerenje RDM-a. Može to Josh. Prijavi
16. juli 2012.14 god. comment_64711 [i]‘I want to play as many games as I can for Chelsea this season. I’m a Chelsea player and I want to play for Chelsea. But if the manager wants to send me out on loan then that’s up to him at the end of the day.’ [/i] [i]‘Last season was frustrating because the whole reason I went to Swansea was to play games,’[/i] he said. [i]‘In football there are always setbacks — it’s about how you deal with them.’[/i] Mislim da sam ovo već rekao, ali ću ponoviti: Ako već ove sezone počnemo davati šansu Joshnu te Kevinu, već za 2-3 godine ćemo imati veznjake svjetske klase i nećemo ovisiti o hirovima svakojakih klubova koji za svoje preplaćene zvijezde traže pravo bogatstvo. Prijavi
17. juli 2012.14 god. comment_64761 [color=#333333][font=Arial, sans-serif][size=3]Ive not once said that i "DEMAND" talks with Di Matteo! Dont know where the paper has got that from! Off to sleep now good night![/size][/font][/color] Prijavi
17. juli 2012.14 god. comment_64764 Sve je ovo momci fino, kako mi razmisljamo i izrazavamo zelje, ali male su sanse da Josh pocne dobijati sansu naredne sezone + je doveden Oscar koji ce mu uzeti mjesto. Tako da ce nas Josh ponovo na pozajmicu, a onda naredne sezone kada nas matori Lamps mozda i napusti, Josh ce doci sa pozajmice i onda ce klub kupiti opet nekog Oscara koji ce Joshu oteti mjesto pred nosom. Zalosno je, ali tako je. Prijavi
17. juli 2012.14 god. comment_64790 [quote name='Twelfth Man' timestamp='1342521456' post='64764'] Sve je ovo momci fino, kako mi razmisljamo i izrazavamo zelje, ali male su sanse da Josh pocne dobijati sansu naredne sezone + je doveden Oscar koji ce mu uzeti mjesto. Tako da ce nas Josh ponovo na pozajmicu, a onda naredne sezone kada nas matori Lamps mozda i napusti, Josh ce doci sa pozajmice i onda ce klub kupiti opet nekog Oscara koji ce Joshu oteti mjesto pred nosom. Zalosno je, ali tako je. [/quote] Ovo je istina. Ali to je klupska politika. Prijavi
17. juli 2012.14 god. comment_64792 [quote name='Twelfth Man' timestamp='1342521456' post='64764'] Sve je ovo momci fino, kako mi razmisljamo i izrazavamo zelje, ali male su sanse da Josh pocne dobijati sansu naredne sezone + je doveden Oscar koji ce mu uzeti mjesto. Tako da ce nas Josh ponovo na pozajmicu, a onda naredne sezone kada nas matori Lamps mozda i napusti, Josh ce doci sa pozajmice i onda ce klub kupiti opet nekog Oscara koji ce Joshu oteti mjesto pred nosom. Zalosno je, ali tako je. [/quote] Istina, to je naša surova realnost, ne znamo s našim mladim momcima na ispravan način postupati i gotovo. Jbga, ja ću se ipak nadati sve dok ne počne sezona. Ne mogu drukčije. PS. Oscar još nije došao, malo mi je sumnjiva ona nagla promjena priče u samo par sati. Vidjet ćemo. Prijavi
17. juli 2012.14 god. comment_64799 [quote name='Twelfth Man' timestamp='1342521456' post='64764'] Sve je ovo momci fino, kako mi razmisljamo i izrazavamo zelje, ali male su sanse da Josh pocne dobijati sansu naredne sezone + je doveden Oscar koji ce mu uzeti mjesto. Tako da ce nas Josh ponovo na pozajmicu, a onda naredne sezone kada nas matori Lamps mozda i napusti, Josh ce doci sa pozajmice i onda ce klub kupiti opet nekog Oscara koji ce Joshu oteti mjesto pred nosom. Zalosno je, ali tako je. [/quote] Što je najgore, ti si u pravu A ogroman, ogroman je talenat. Ako on ne može dobiti šansu da igra, onda neće nikad niko, naravno iz omladinskoog pogona. Tužno, ali istinito. Prijavi
17. juli 2012.14 god. comment_64819 http://www.youtube.com/watch?v=DwqYEJRR1vA&feature=player_embedded#! vrijedi pogledat Prijavi
17. juli 2012.14 god. comment_64829 Nek ide iz kluba! Kako mu je Iniesta ispred Lamparda? Ovo je sramota. I Messi mu najbolji igrač. Ma fuj. Prodana duša! Prijavi
17. juli 2012.14 god. comment_64841 [quote name='Brane' timestamp='1342526702' post='64792'] Istina, to je naša surova realnost, [b]ne znamo s našim mladim momcima na ispravan način postupati i gotovo[/b]. Jbga, ja ću se ipak nadati sve dok ne počne sezona. Ne mogu drukčije. PS. Oscar još nije došao, malo mi je sumnjiva ona nagla promjena priče u samo par sati. Vidjet ćemo. [/quote] Necemo postupati* Sto je najgore, ja ne bih rekao ni rijec da su nasi maldi ocaj zivi. Ali kada vidim momke kako dominiraju FA Cupom i raduju se trofeju, nadaju se i mastaju da zaigraju za prvi tim, krivo mi bude. Prijavi
17. juli 2012.14 god. comment_64900 [quote name='Caeruleus' timestamp='1342538404' post='64829'] Nek ide iz kluba! Kako mu je Iniesta ispred Lamparda? Ovo je sramota. I Messi mu najbolji igrač. Ma fuj. Prodana duša! [/quote] Pretjera ga i ti jbg Prijavi
17. juli 2012.14 god. comment_64911 [quote name='Caeruleus' timestamp='1342538404' post='64829'] Nek ide iz kluba! Kako mu je Iniesta ispred Lamparda? Ovo je sramota. I Messi mu najbolji igrač. Ma fuj. Prodana duša! [/quote] stvarno ga pretjera bogte, čuj prodana duša, čuj marš iz kluba xD lik je u Chelseaju od svoje 9. godine... Imam osećaj da propada ovaj talenat... nzm što xd Prijavi
17. juli 2012.14 god. comment_64934 Pa covjek od 9 godine u klubu, a Iniesta mu bolji od Lamparda. Jel vam to normalno? Prijavi
17. juli 2012.14 god. comment_64935 [quote name='Caeruleus' timestamp='1342557918' post='64934'] Pa covjek od 9 godine u klubu, a Iniesta mu bolji od Lamparda. Jel vam to normalno? [/quote] Iniesta je bolji od Lamparda, ja mogu biti navijač ali imam i oči. Da pričamo o nekom drugom vremenu onda je to i drugi par čarapa. Ovako, momak je vjerovatno u pravu. Isto kad je rekao da je Messi najbolji na planeti. Prijavi
17. juli 2012.14 god. comment_64947 [quote name='Caeruleus' timestamp='1342557918' post='64934'] Pa covjek od 9 godine u klubu, [b]a Iniesta mu bolji od Lamparda[/b]. Jel vam to normalno? [/quote] I šta, pogriješio je??? Iniesta je definitivno najboljji veznjak. Prijavi
17. juli 2012.14 god. comment_64951 jel mislite da je Iniesta trenuntno bolji od Lamparda ili sta ?? Prijavi
17. juli 2012.14 god. comment_64954 [quote name='Wisey' timestamp='1342558041' post='64935'] Iniesta je bolji od Lamparda, ja mogu biti navijač ali imam i oči. Da pričamo o nekom drugom vremenu onda je to i drugi par čarapa. Ovako, momak je vjerovatno u pravu. Isto kad je rekao da je Messi najbolji na planeti. [/quote] [quote name='how yes no' timestamp='1342560178' post='64947'] I šta, pogriješio je??? Iniesta je definitivno najboljji veznjak. [/quote]Po cemu je Iniesta bolji od Lamparda ? Prijavi
17. juli 2012.14 god. comment_64956 wtf a malo prije se pise da je lampard najbolji - odlucite se ako mislite trenutno onda da al ako mislite opcenito lampard je bolji p.s. nije tema o ovoj raspravi Prijavi
17. juli 2012.14 god. comment_64963 [quote name='Caeruleus' timestamp='1342538404' post='64829'] Nek ide iz kluba! Kako mu je Iniesta ispred Lamparda? Ovo je sramota. I Messi mu najbolji igrač. Ma fuj. Prodana duša! [/quote] E jbg sad Cae, pa Iniesta je trenutno bolji veznjak od Lamparda sto je i logicno, u najboljim godinama je a Messi je trenutno najbolji igrac na svijetu. I ja dijelim isto misljenje kao i Josh, i nisam prodana dusa... Po mom misljenju, trenutno nema boljeg veznjaka od Inieste... Prijavi
17. juli 2012.14 god. comment_64964 [quote name='ADiS' timestamp='1342563348' post='64963'] E jbg sad Cae, pa Iniesta je trenutno bolji veznjak od Lamparda sto je i logicno, u najboljim godinama je a Messi je trenutno najbolji igrac na svijetu. I ja dijelim isto misljenje kao i Josh, i nisam prodana dusa... Po mom misljenju, trenutno nema boljeg veznjaka od Inieste... [/quote]Drugo je TRENUTNO i tokom cjele karijere !ako ste mislili na trenutnu formu onda jeste... Prijavi
17. juli 2012.14 god. comment_64967 Pa poslušajte Josha i pitanje koje mu je postavljeno. Gluposti. Prijavi
17. juli 2012.14 god. comment_64973 [quote name='Kun Aguer0' timestamp='1342563615' post='64964'] Drugo je TRENUTNO i tokom cjele karijere ! ako ste mislili na trenutnu formu onda jeste... [/quote] Pitanje je glasilo: Who is the best CM on the planet ([u][b]at the moment[/b][/u])? Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.