Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Josh McEachran (2010-2015,11 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 602
  • Pregledi 43,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

[quote name='how yes no' timestamp='1341784449' post='63372']
Zašto su teme Josh, Gael, Yossi, Patrick i sad na ovom podforumu?? Vratili su se i treniraju kao prvi tim, valjda ih treba i tretirati kao takve..
[/quote]

Moderator Lampard zaspao. Evo ja ću obaviti.
Eto fino ;)

Ja očekujem da nakon priprema Josh i ostane kao prvotimac. Mislim da će ujedat an terenu, da se što više dokaže i zadobije povjerenje RDM-a.

Može to Josh.
[i]‘I want to play as many games as I can for Chelsea this season. I’m a Chelsea player and I want to play for Chelsea. But if the manager wants to send me out on loan then that’s up to him at the end of the day.’ [/i]

[i]‘Last season was frustrating because the whole reason I went to Swansea was to play games,’[/i] he said. [i]‘In football there are always setbacks — it’s about how you deal with them.’[/i]

Mislim da sam ovo već rekao, ali ću ponoviti: Ako već ove sezone počnemo davati šansu Joshnu te Kevinu, već za 2-3 godine ćemo imati veznjake svjetske klase i nećemo ovisiti o hirovima svakojakih klubova koji za svoje preplaćene zvijezde traže pravo bogatstvo.
[color=#333333][font=Arial, sans-serif][size=3]Ive not once said that i "DEMAND" talks with Di Matteo! Dont know where the paper has got that from! Off to sleep now good night![/size][/font][/color]
Sve je ovo momci fino, kako mi razmisljamo i izrazavamo zelje, ali male su sanse da Josh pocne dobijati sansu naredne sezone + je doveden Oscar koji ce mu uzeti mjesto. Tako da ce nas Josh ponovo na pozajmicu, a onda naredne sezone kada nas matori Lamps mozda i napusti, Josh ce doci sa pozajmice i onda ce klub kupiti opet nekog Oscara koji ce Joshu oteti mjesto pred nosom. Zalosno je, ali tako je.
[quote name='Twelfth Man' timestamp='1342521456' post='64764']
Sve je ovo momci fino, kako mi razmisljamo i izrazavamo zelje, ali male su sanse da Josh pocne dobijati sansu naredne sezone + je doveden Oscar koji ce mu uzeti mjesto. Tako da ce nas Josh ponovo na pozajmicu, a onda naredne sezone kada nas matori Lamps mozda i napusti, Josh ce doci sa pozajmice i onda ce klub kupiti opet nekog Oscara koji ce Joshu oteti mjesto pred nosom. Zalosno je, ali tako je.
[/quote]

Ovo je istina. Ali to je klupska politika.
[/quote]

Istina, to je naša surova realnost, ne znamo s našim mladim momcima na ispravan način postupati i gotovo. Jbga, ja ću se ipak nadati sve dok ne počne sezona. Ne mogu drukčije.

PS. Oscar još nije došao, malo mi je sumnjiva ona nagla promjena priče u samo par sati. Vidjet ćemo.
[/quote]

Što je najgore, ti si u pravu :P ;)

A ogroman, ogroman je talenat. Ako on ne može dobiti šansu da igra, onda neće nikad niko, naravno iz omladinskoog pogona. Tužno, ali istinito.
[quote name='Brane' timestamp='1342526702' post='64792']
Istina, to je naša surova realnost, [b]ne znamo s našim mladim momcima na ispravan način postupati i gotovo[/b]. Jbga, ja ću se ipak nadati sve dok ne počne sezona. Ne mogu drukčije.

PS. Oscar još nije došao, malo mi je sumnjiva ona nagla promjena priče u samo par sati. Vidjet ćemo.
[/quote]

Necemo postupati*

Sto je najgore, ja ne bih rekao ni rijec da su nasi maldi ocaj zivi. Ali kada vidim momke kako dominiraju FA Cupom i raduju se trofeju, nadaju se i mastaju da zaigraju za prvi tim, krivo mi bude.
[quote name='Caeruleus' timestamp='1342538404' post='64829']
Nek ide iz kluba! Kako mu je Iniesta ispred Lamparda? Ovo je sramota. I Messi mu najbolji igrač. Ma fuj. Prodana duša!
[/quote]
Pretjera ga i ti jbg
Nek ide iz kluba! Kako mu je Iniesta ispred Lamparda? Ovo je sramota. I Messi mu najbolji igrač. Ma fuj. Prodana duša!
[/quote]

stvarno ga pretjera bogte, čuj prodana duša, čuj marš iz kluba xD lik je u Chelseaju od svoje 9. godine...

Imam osećaj da propada ovaj talenat... nzm što xd
[quote name='Caeruleus' timestamp='1342557918' post='64934']
Pa covjek od 9 godine u klubu, a Iniesta mu bolji od Lamparda. Jel vam to normalno?
[/quote]
Iniesta je bolji od Lamparda, ja mogu biti navijač ali imam i oči. Da pričamo o nekom drugom vremenu onda je to i drugi par čarapa. Ovako, momak je vjerovatno u pravu. Isto kad je rekao da je Messi najbolji na planeti.
[quote name='Caeruleus' timestamp='1342557918' post='64934']
Pa covjek od 9 godine u klubu, [b]a Iniesta mu bolji od Lamparda[/b]. Jel vam to normalno?
[/quote]

I šta, pogriješio je??? Iniesta je definitivno najboljji veznjak.
[quote name='Wisey' timestamp='1342558041' post='64935']
Iniesta je bolji od Lamparda, ja mogu biti navijač ali imam i oči. Da pričamo o nekom drugom vremenu onda je to i drugi par čarapa. Ovako, momak je vjerovatno u pravu. Isto kad je rekao da je Messi najbolji na planeti.
[/quote]
[quote name='how yes no' timestamp='1342560178' post='64947']
I šta, pogriješio je??? Iniesta je definitivno najboljji veznjak.
[/quote]Po cemu je Iniesta bolji od Lamparda ?
[/quote]

E jbg sad Cae, pa Iniesta je trenutno bolji veznjak od Lamparda sto je i logicno, u najboljim godinama je a Messi je trenutno najbolji igrac na svijetu. I ja dijelim isto misljenje kao i Josh, i nisam prodana dusa... Po mom misljenju, trenutno nema boljeg veznjaka od Inieste...
[quote name='ADiS' timestamp='1342563348' post='64963']
E jbg sad Cae, pa Iniesta je trenutno bolji veznjak od Lamparda sto je i logicno, u najboljim godinama je a Messi je trenutno najbolji igrac na svijetu. I ja dijelim isto misljenje kao i Josh, i nisam prodana dusa... Po mom misljenju, trenutno nema boljeg veznjaka od Inieste...
[/quote]Drugo je TRENUTNO i tokom cjele karijere !

ako ste mislili na trenutnu formu onda jeste...
[quote name='Kun Aguer0' timestamp='1342563615' post='64964']
Drugo je TRENUTNO i tokom cjele karijere !

ako ste mislili na trenutnu formu onda jeste...
[/quote]

Pitanje je glasilo: Who is the best CM on the planet ([u][b]at the moment[/b][/u])?

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.