Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Lewis Hall (2020-2023, 12 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 96
  • Pregledi 4,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Upo mu izgleda R1.

• 80% nabrojanih stvari moze ici pod sekciju "losa forma" i "trener". Sto se tice vlasnika i trosenja tj preplacivanja igraca, da li bi vise volio da nikog nismo kupili? Da li bi vise volio da se k

• Pudlica polako postaje najgora kupovina u historiji kluba. Osim što svojom igrom nanosi štetu za klub toliku da bi bio flop i da smo ga besplatno doveli, a ne učinili ga najskupljim bekom u historiji

Objavljene slike

Ne znam Maatsen kakav je, ali Hall uz pravog trenera ima sve predispozicije za tu bekovsku poziciju. Decko je vec dosta utakmica u Premiershipu odigrao i to sasvim solidno. Ja bih mu povjerio dogodine mjesto Cilvelove zamjene. Od cupavog je vec sad za klasu bolji.

• 1 mjesec kasnije...
4 minutes ago, Bari said:

Zadnji dodir prejak pobjegla bi mu svakako, a i inace to cesto radi(daje sebi prejak for). Ostalo sve super.

• 3 sedmice kasnije...

Izgleda su se nasi preracunali sa trosenjem pa zbog finansijskih pravila sad moraju prodavati sve sta valja. I to ce ici ispod realne cijene jer im hitno treba lova.

Ne kontam sta vi ocekujete??? Normalno da ce ga prodati, realno nema mu mjesta u timu. Tako ce biti i mnogima, pogledajte desno krilo: vjerovatno Olise, noni, sterling, angelo, moreira.. kako da budu svi u prvom timu??? Najbolji ce ostat, ostali idu nza nesto profita.

Takodje sam za prodaju 

Imamo maatsena, chilwella, cucurellu.

Hall nece do 2024 hidzretske dobit priliku.

Vise mi se dopao maatsen nego li Hall a znamo da nam treba lova zbog FFP.

Tako da, bolje Hall nego Maatsen

Plus 30m nije sitna lova i siguran sam da ce od sad ovi talenti imati sell on clause, pa ako se kasnije prodaju za veliku lovu, dolazi dodatan profit.

Maatsen je dosta forsirao i na drugim pozicijama. Halla ne bismo sigurno prodavali sada da ne gori pod nogama radi peglanja racuna. Decko je vec prakticno otisao na posudbu i njegov razvoj ide onako kako treba.

• Autor

Za 2 godine će koštati 130 miliona. Već sad puno bolji bek od Cucurelle iako mu to nije prirodna pozicija.

22 minutes ago, Gringo said:

pogledajte desno krilo: vjerovatno Olise, noni, sterling, angelo, moreira.. kako da budu svi u prvom timu???

Pola tih igrača dovedeno potpuno nepotrebno. Ko još dovodi 4 desna krila istih godina unutar 6 mjeseci? 

Kupiš neku dječurliju po Evropi i Južnoj Americi, plaćaš za njih 30 miliona za koje je pitanje da li vrijede, kontaš ih (vjerovatno) kasnije utopiti, a onda prodaješ svoje omladince jer je to čist profit.

Evo npr. trude se svim silama da prodaju Gallaghera koji je dijete kluba jer će biti čist profit, a kupi se Ugochukwuemeka jer eto mladi igrači su pa ko ga šiša daj ih ovamo. Sreća pa se pita i Pochettina, vjerovatno im malo otežava posao jer vidi nešto u tim igračima.

Nisam uopšte za prodaju ni Gallaghera, ni Maatsena, a bome niti Halla, više bih volio da prestanu sa igranjem Football Managera i ne useru dio dobro urađenog posla.

Sto kaze Adi, Hall ce za par godina kostati preko 100 miliona. Decko je supertalentovan, fizicki impresivan, moze igrati vise pozicija i to podjednako dobro. 

Ja njega ne bih prodao ni za 50 miliona a kamoli 30. 

Prodat maatsena i cucurellu prije njega, hall ce biti igračina samo takva, kakvi smo god bili prošle sezone lewis je bio vrhunski svaki put kad je dobio priliku a ima 18 godina.. ako vec prodajamo naše onda bolje gallagher ili maatsen..

Joj eto Hall ce vrijedit 300 miliona, malo je 130. De odvadite malo

Bilo je ranije pisanja, kako on sebe vidi u vezi, a ne na beku, a tako je dobar veznjak da je u timu mogao dobiti sansu samo na bocnoj poziciji. 
U vezi imamo Caiceda, Laviu ,Enza i Santosa trenutno, te jos par njih, on nema sanse tu da igra ni za 10 godina. Na beku je dobar, ali on to nece da igra dugorocno, a vala i da hoce je li bolji od Chilwella i Matsena? Ne, nije. 
ko je bas kvalitetan a iz akademije, taj ce i ostati, dobar primjer su James, od ove sezone i Colwill, a ko nije taj ce da ide. Ja s tim nemam problem. I da, 30 miliona je fenomenalna cijena za igraca kakav je Hall.

Cekaj malo, gdje je bio James sa 18 godina? Enzo? Pa Hall sa 18 godina ima vec seniorskog iskustva. Posudba bez prava otkupa bi bilo nesto najlogicnije. Prodaja ne treba da dolazi u obzir. 

32 minutes ago, hamco said:

Cekaj malo, gdje je bio James sa 18 godina? Enzo? Pa Hall sa 18 godina ima vec seniorskog iskustva. Posudba bez prava otkupa bi bilo nesto najlogicnije. Prodaja ne treba da dolazi u obzir. 

Jbg za Jamesa je Diablo garantovao tada. Za Halla nista ne govori. Vjerovatno odobrava prodaju.

1 hour ago, njuso21 said:

Joj eto Hall ce vrijedit 300 miliona, malo je 130. De odvadite malo

Bilo je ranije pisanja, kako on sebe vidi u vezi, a ne na beku, a tako je dobar veznjak da je u timu mogao dobiti sansu samo na bocnoj poziciji. 
U vezi imamo Caiceda, Laviu ,Enza i Santosa trenutno, te jos par njih, on nema sanse tu da igra ni za 10 godina. Na beku je dobar, ali on to nece da igra dugorocno, a vala i da hoce je li bolji od Chilwella i Matsena? Ne, nije. 
ko je bas kvalitetan a iz akademije, taj ce i ostati, dobar primjer su James, od ove sezone i Colwill, a ko nije taj ce da ide. Ja s tim nemam problem. I da, 30 miliona je fenomenalna cijena za igraca kakav je Hall.

Newcastle ga kupuje da igra ljevog beka tako da izgleda, da nema problema sa igranjem beka. Da li je bolji od cucurele i maatsena na toj poziciji? 100%.. maatsen je previse ofanzivan da igra beka u premier legaue fali ga u obrambnom djelu igre, a cucurela je boze pomozi.. ali tako je to kad niko nece cucurelu a chilwell je prvi bek. 

Sa 18 godina radit dar mar na etihadu, pa ko to može? Njegov potencial je veči nek od reeca. Bit če on jedan od najboljih beka jako brzo. I još može igrat veznog ali newcastle ga kupuje primarno za ljevog beka jer je vezna linija top, napravili su pun pogodak za 30-35m.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.