Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Lewis Hall (2020-2023, 12 nastupa)

Istaknuti odgovori

Njemu se greske i losa zavrsnica mogu i zanemariti jer svaki mec igra srcem, na 100% svojih mogucnosti. Zalaganje za primer ostatku ekipe. 

Ali definitivno mora da poradi na proceni situacije kad i koga sme da dribla. Danas je opet prodao loptu u opasnoj zoni bez potrebe. Sreca nismo kaznjeni.

• Odgovori 96
  • Pregledi 4,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Upo mu izgleda R1.

• 80% nabrojanih stvari moze ici pod sekciju "losa forma" i "trener". Sto se tice vlasnika i trosenja tj preplacivanja igraca, da li bi vise volio da nikog nismo kupili? Da li bi vise volio da se k

• Pudlica polako postaje najgora kupovina u historiji kluba. Osim što svojom igrom nanosi štetu za klub toliku da bi bio flop i da smo ga besplatno doveli, a ne učinili ga najskupljim bekom u historiji

Objavljene slike

On 1/16/2023 at 1:06 PM, Adi said:

Sprema mu Boehly ugovor do 2040.

Ti si u zadnje vrijeme poceo mnogo trolati. Pozelio sam starog Adija sa kvalitetnijim komentarima.

Sto se tice Halla, bolje se snalazi na beku nego u sredini. Nije to nista cudno, u vezi je najteze igrati pogotovo moras biti svjestan da te sa svih strana mogu napasti. 

Sto se tice sveukupnog dojma, veoma talentovan iako jos uvijek sirov. Bice veoma dobar igrac i u narednim godinama ce postati standardni clan prih 11.

• Autor
24 minutes ago, hamco said:

Ti si u zadnje vrijeme poceo mnogo trolati. Pozelio sam starog Adija sa kvalitetnijim komentarima.

Trenutna situacija u klubu i ne zaslužuje ozbiljnije komentare.

Dobar je Hall, neka ga. Nije realno za očekivati da neko sa 18 godina na svakoj utakmici briljira.

4 minutes ago, Adi said:

Trenutna situacija u klubu i ne zaslužuje ozbiljnije komentare.

Dobar je Hall, neka ga. Nije realno za očekivati da neko sa 18 godina na svakoj utakmici briljira.

Koja situacija? Losa forma? Pa desava se i boljima. Sto se tice uprave, ja vidim da se oni trude maksimalno da dovedu sto bolje i kvalitetnije igrace. Uspjeli su formirati i menadzment, ostao je jos samo sportski direktor a vjerujem da cekaju Edwardsa. 

Ne moze se reci da Boehly i kompanija ne ulazu maksimalne napore kada je klub u pitanju. 

Mozda da postavim pitanje, sta ste ocekivali od nove uprave? U kom pogledu su vas razocarali uzimajuci u obzir stanje u klubu (sankcije i sve ostalo) prije nego su nas kupili? Sta ste ocekivali drukcije, kako bi vi to drukcije napravili?

• Autor
1 hour ago, hamco said:

Koja situacija?

-    Američki vlasnik postavlja sam sebe za sportskog direktora i predlaže formaciju 4-4-3
-    Barca nas preveslala 8 puta za jedno ljeto
-    Glavna ljetna akvizicija se pola sezone čuva za svjetsko, a pola glumi povredu
-    Dovodi se 20 igrača u jednoj sezoni
-    Potpisuju se ugovori sa igračima na 8 godina
-    Startni napadač ne može izdržati duel, startno krilo ne može nikog pretrčati, a dirigent na sredini nema nijednu asistenciju
-    Dovede se veznjak i unatoč krizi na sredini terena prvih 10-ak utakmica isprati iz prvog reda tribina
-    Prvak si svijeta i nalaziš se na 10. mjestu na tabeli, po očekivanim bodovima još niže
-    Nemaš nijednu pobjedu protiv timova iz gornjeg dijela tabele
-    Završavaš utakmice bez da stvoriš ijednu izglednu šansu
-    Dvocifren broj igrača na listi povrijeđenih u svakom trenutku
-    Igrači se nakon višemjesečnog oporavka vraćaju na teren i odmah se ponovo povrijede
-    Na sve probleme sa ozljedama dovodiš igrača koji je non stop povrijeđen
-    Svaki protivnik te u stanju nadigrati, bod protiv Foresta nije loš
-    Trener daje izjave kao da je još uvijek trener kluba malog kluba sa sredine tabele
-    Samo još golmani nisu isprobani na bekovskim pozicijama
-    90% pojačanja se preplatilo, doveli smo igrača iz Ukrajinske lige za 100 miliona, na tržištu smo kao humanitarna organizacija
-    Svake sedmice je na terenu igrač koji otvoreno flertuje sa drugim klubom, na društvenim mrežama dijeli golove koje je zabio protiv nas
-    Pojavi se Felix kao neko svjetlo u tami i dobije direktan crveni na debiju
-    Igrači miniraju svakog trenera kojeg im se dovede
-    Igrača se zamoli da ne ide na okupljanje reprezentacije jer je potreban klubu i ne uđe u igru na toj utakmici
-    Dovode se igrači da na presskonferenciji najave utakmicu i onda ne igraju nikako ili uđu pred kraj
-    Najbolji igrač kluba ima 38 godina, daleko najbolji
-    Najbolji strijelac ima 5 golova, najbolji asistent 2 asistencije. Samo jedan klub u ligi ima manje učinkovite istaknute pojedince

Pa ako mi nismo cirkus od kluba, onda ne znam ko je. Preuzeli smo primat od Manchester Uniteda.
Možda nije svaka od nabrojanih stvari loša, možda su neke neminovne, ali u kombinaciji sa svim ostalim imaš dvije opcije: smijati se ili plakati.
Nadajmo se boljem.

• Popularna objava

80% nabrojanih stvari moze ici pod sekciju "losa forma" i "trener".

Sto se tice vlasnika i trosenja tj preplacivanja igraca, da li bi vise volio da nikog nismo kupili? Da li bi vise volio da se ko Marina cjenka za svaki milion pa da tek 27. januara krenes u pregovore sa Badiashiliem? 

Imal ista pozitivno kod nasih novih vlasnika? 

Jestel vi svjesni da su nas mogli kupiti neke skrtice koje nece ni feninga uloziti? 

Ma vlasnici su top, mozda jedino im se moze zamjeriti neznanje o fudbalu, ali rješavaju to zapošljavanjem stručnog kadra. I sto hamco kaze imaju volje i želje da naprave od nas uspješniji klub, ne gledaju nas kao izvor prihoda.

Halo, pa Eghbali isao privatno u Poljsku letio da prica sa Mudrykom, da ga ubjedi u projekat i zasto je bolje preci u Chelsea nego u Arsenal. Znaci jedan od vlasnika, nije mu bilo mrsko maksuz licno otici da ubjedi igraca. Ajd sto daju svoj novac i vise nego sto mozda ti igraci vrijede nego jos ima volje i zelje da se ubjedjuje sa njim i to ne telefonom nego licem u lice.

Sta dalje da pricamo, ako to nije pokazatelj da zele uspjesan klub, ne znam sta jeste. 

Ok, grijese, grijesit ce vjerovatno jos. Ali u kakvim okolnostima su preuzeli klub ja sam i vise nego zadovoljan njihovim dosadasnjim poslom. 

• Autor
38 minutes ago, hamco said:

80% nabrojanih stvari moze ici pod sekciju "losa forma" i "trener".

Sto se tice vlasnika i trosenja tj preplacivanja igraca, da li bi vise volio da nikog nismo kupili? Da li bi vise volio da se ko Marina cjenka za svaki milion pa da tek 27. januara krenes u pregovore sa Badiashiliem? 

Imal ista pozitivno kod nasih novih vlasnika? 

Jestel vi svjesni da su nas mogli kupiti neke skrtice koje nece ni feninga uloziti? 

Nađi mi rečenicu u kojoj sam rekao da vlasnik ne valja

Pa naveo si nekoliko primjera u kojima ih kritikujes i za koje ih smatras licno odgvorjim.

Evo ajd mi reci, sta bi ti konkretno uradio drukcije da si u njihovoj poziciji i kako bi to izveo?

• Autor

Sve je počelo od toga kakvo je stanje u klubu. Za to nije odgovoran jedan čovjek, to se jednostavno tako desilo, to je splet mnogo okolnosti. Stvari koje sam gore nabrojao su raznolike i ne potpadaju u istu kategoriju. Ne znam zašto si pomislio da je sve adresirano na vlasnika, ja sam na njega najmanje mislio jer sam više skoncentrisan na teren. I da, Chelsea je trenutno najveći cirkus od kluba koji postoji na svijetu, to je činjenica. Svima je to smiješno, nama je i smiješno i tužno. Je li vlasnik dobar ili loš u to neću da ulazim. Neka radi onako kako misli da treba, rezultate takvog poslovanja ćemo vidjeti.

Šta bih ja drugačije uradio? Ako već nemamo sportskog direktora i ako sam već ja primoran da tu funkciju obavljam, to bih radio na drugačiji način. Ne bih dovodio igrače koji su u padu ili silaze sa više stepenice kao što su Sterling i Aubameyang. Koulibalya bih vjerovatno i ja doveo jer nam je trebao igrač koji će zamijeniti Rudigera i donijeti instant učinak u odbrani. Ne bih dozvolio da drugi klubovi izvlače iz mene maksimalne iznose novca, ne bih se zalijetao na jednog igrača, nego ako se ne može uspostaviti dogovor prelazio bih na drugog. I ne bih dao onoliko za Mudryka.

A kako znas da Tuchel nije trazio Sterlinga i Aubu? Pa za Sterlinga licno Tuchel govorio kako je cim je shvatio da ima priliku da ga dovedemo bio 100% za to. 

Taj ljetni prelazni rok ne smijemo uzeti zdravo za gotovo jer smo u startu kasnili sa transferima u odnosu na druge ekipe. Zatim smo imali reformu u upravi, odlazak kljucnih ljudi. 

Drugi klubovi nam se ne smiju nego su zavidni. Lako je prati kurac i smijati se tudjem dvoristu. Vecina njih bi se kurcila da su doveli ovoliko pojacanja kao mi u to budi siguran. Na sva usta bi se hvalili kako su superiorni, kako su nadjacali konkurenciju, kako im niko nista ne moze.

Na kraju krajeva, sta ti znaci jel Mudryk 100 ili 50 miliona? Da to znaci da mi necemo vise nikog kupiti jer smo se potrosili na njega pa ajde, ali bas nasuprot. I dalje ce se kupovati jer im se moze, jer imaju para.

Da smo mi imali manje povreda i da imamo trenera s vecim mudima i ofanzivnijom igrom, vjeruj mi da se ni 80% stvari ovdje ovdje ne bi pisale. 

Izvor svih frustracija je zbog povreda i lose igre. Vlasnici rade odlican posao. Meni je licno zao Tuchel sto je dobio otkaz, ali smatram da je to sasvim ocekivan ishod ako trener i vlasnici nemaju zajednicku viziju.

• reLo mijenja naslov u #67 Lewis Hall
  • 4 mjeseca kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.