10. novembar 2022.3 god. comment_336385 Lewis Hall Slough, Engleska 08.09.2004. Vezni igrač Malo da oživimo i ovaj dio foruma i da pripremimo temu za igrača o kojem će se puno govoriti u godinama koje slijede. Impresionirao je na posljednjoj utakmici protiv Manchester Citya i da je bio bolji u završnici mogao se još više proslaviti. Ovo mu nije bio debi za prvu ekipu, bila mu je druga zvanična utakmica. Debitovao je prošle sezone u FA kupu protiv Chesterfielda, tada na poziciji štopera i zabilježio je asistenciju. Tako je postao najmlađi starter za Chelsea u historiji FA Kupa. U još nekoliko navrata je bio u protokolu, ali nije ulazio u igru. Prirodna pozicija mu je na sredini terena, iako su ga Tuchel i Potter koristili na drugim mjestima. U klubu je već 10 godina. Član je mlade reprezentacije Engleske do 19 godina. Prijavi
11. novembar 2022.3 god. comment_336389 Nadam se da će u klubu imati sluha da ga koriste, jer će u suprotnom vrlo lako naći klub gdje će igrati. Prijavi
11. novembar 2022.3 god. comment_336391 Pa s obzirom da imamo samo jednog zdravog levog beka, a posle onakve partije bila bi glupost ne dati mu sansu. Cak i levog stopera da igra, ne moze losije od Kukurele. Prijavi
11. novembar 2022.3 god. comment_336401 Vezni igrac je, ali eto izgleda da moze igrati i lijevog beka, jer je prodoran. Nisu mu nesto puno testirali odbranu. Prijavi
13. novembar 2022.3 god. comment_336482 I protiv Newcastle najbolji igrac. Do trenutka kada je Silva zagalamio na njega, poslije toga nije centra presao ali bukvalno. Prijavi
13. novembar 2022.3 god. comment_336504 Odličan mali zadnje dvije tekme, pogotovo protiv Citya kada je lomio onog njihovog klinca kao da je beba neka, ponižavao ga je stalno 1 na 1, šteta samo za propuštenu priliku. Također i protiv Newcastlea vrlo dobar, ne toliko dominantan, bilo je i izgubljenih lopti i svega ali opet vidio se na terenu i pokušavao da iznese loptu i napravi nešto u napadu. Prijavi
6. januar 2023.3 god. Autor comment_337543 Kad imaš jednu od najboljih akademija na svijetu i još dovodiš talente sa strane ne može biti iznenađenje da neki Hall 2004. godište i neki Chukwuemeka 2003. godište igraju na nivou prvog tima. Igrači njihovih godina već igraju na najvišem nivou. Pa Chukwuemeka ima sedmičnu platu 100 hiljada funti, istu kao Kovačić, nije to neki levat. Prijavi
6. januar 2023.3 god. comment_337548 Ovaj mali Hall mi je toliko dobar da vam ja to ne mogu opisati. Fizicki jak, explozivan, sparta gore dole, ne boji se uci u duel i pokusati napraviti nesto u napadu, tehnicki je dobar a sve to sa samo 18 godina. Ne uporedjujem ali Messi je sa 18 igrao u La Masiji, dakle toliko je mlad a vec sad hladno moze igrati svaku utakmicu u prvom timu. 2004 godiste i to drugi dio godine, skoro pa 2005. Prijavi
6. januar 2023.3 god. comment_337561 Uz to igra na poziciji koju ne igra u akademiji, a opet je odigra bolje od Kukija. Inace je centralni vezni. Prijavi
6. januar 2023.3 god. Autor comment_337567 Po završnici se vidi da je veznjak. Naši veznjaci ne znaju zabiti gol, a bekovi trpaju. Prijavi
9. januar 2023.3 god. comment_337720 Ne fali mu muda uopste. Ne fali mu ni kvaliteta. Imamo toliko boljih opcija od Zorzinja, Maunta, Haverca trenutno, al dzaba.. Prijavi
10. januar 2023.3 god. comment_337781 Ne fali mu ništa ali bolje roknuti još 150 miliona za igrače manjeg kvaliteta da igraju na pozicijama koje on može da pokriva. Prijavi
10. januar 2023.3 god. comment_337792 Tako se to radi, ali nazalost vec tri godine smo taoci formacije sa tri stopera Prijavi
10. januar 2023.3 god. comment_337795 Sta ima veze 3 stopera sa Hallom i njegovom pravom pozicijom? Prijavi
10. januar 2023.3 god. comment_337798 Pa igra levog wing-beka, a pogledaj kako je prosao ove sitijeve, stavio bih ga na sredinu. Prijavi
10. januar 2023.3 god. comment_337799 1 minute ago, Corto Maltese said: Pa igra levog wing-beka, a pogledaj kako je prosao ove sitijeve, stavio bih ga na sredinu. Ne igra lijevog wing backa u akademiji, vec igra na poziciji centralnog veznog. U prvoj ekipi igra lijevog beka, jer je Kuki retardiran, a Hall ljevak. Prijavi
10. januar 2023.3 god. comment_337801 Ma znam ja to, nego me odusevio ovim driblinzima. Ne pamtim da je Golden ball nekog prosao ovako. Prijavi
10. januar 2023.3 god. comment_337802 Golden ball to nema u svom repertoaru, zato mu i jeste zadnja sezona nadam se. Hall bi mogao biti ukljucen na svoju poziciju kada se Chilly vrati tek. Ne znam sto lagano Williamsa ne ukljuce sa prvom ekipom, on je pravi lijevi bek i to dobar. Prijavi
14. januar 2023.3 god. comment_338069 Jedina zamjerka je sto nekad zna da previše palamudi s loptom. Kod prvog gola prodo loptu bezveze. Prijavi
14. januar 2023.3 god. Autor comment_338073 Odlično čita igru i mislim da je većina tih oduzetih lopti došlo iz presjećenih dodavanja. Igra prilično zrelo za nekoga ko je tek napunio 18 godina. U igri se vidi da mu lijevi bek nije prirodna pozicija, ne odrađuje sve defanzivne zadatke na visokom nivou i zato bolje izgleda kad igra lijevo u 3-4-3 ili lijevo sa 4 nazad kada napadamo većinu vremena. Za njega je dobro da igra za prvi tim bilo gdje, a ja jedva čekam da ga vidim jednom na prirodnoj poziciji. Prijavi
15. januar 2023.3 god. comment_338228 4 hours ago, Kun Aguer0 said: Može komotno u prvih 11, bolji je od pudlice Poslusao te Poter. Prijavi
15. januar 2023.3 god. Autor comment_338239 Možda i najkreativniji igrač kojeg imamo pod ugovorom Prijavi
15. januar 2023.3 god. comment_338241 Kakav samo pas za Aubu, drugo je to što je ovaj paraplegičar pa ne zna zabit. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.