Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Lewis Hall (2020-2023, 12 nastupa)

Istaknuti odgovori

YG30JK.png

Lewis Hall

Slough, Engleska

08.09.2004.

Vezni igrač

Malo da oživimo i ovaj dio foruma i da pripremimo temu za igrača o kojem će se puno govoriti u godinama koje slijede. Impresionirao je na posljednjoj utakmici protiv Manchester Citya i da je bio bolji u završnici mogao se još više proslaviti. Ovo mu nije bio debi za prvu ekipu, bila mu je druga zvanična utakmica. Debitovao je prošle sezone u FA kupu protiv Chesterfielda, tada na poziciji štopera i zabilježio je asistenciju. Tako je postao najmlađi starter za Chelsea u historiji FA Kupa. U još nekoliko navrata je bio u protokolu, ali nije ulazio u igru. Prirodna pozicija mu je na sredini terena, iako su ga Tuchel i Potter koristili na drugim mjestima. U klubu je već 10 godina. Član je mlade reprezentacije Engleske do 19 godina.

• Odgovori 96
  • Pregledi 4,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Upo mu izgleda R1.

• 80% nabrojanih stvari moze ici pod sekciju "losa forma" i "trener". Sto se tice vlasnika i trosenja tj preplacivanja igraca, da li bi vise volio da nikog nismo kupili? Da li bi vise volio da se k

• Pudlica polako postaje najgora kupovina u historiji kluba. Osim što svojom igrom nanosi štetu za klub toliku da bi bio flop i da smo ga besplatno doveli, a ne učinili ga najskupljim bekom u historiji

Objavljene slike

Pa s obzirom da imamo samo jednog zdravog levog beka, a posle onakve partije bila bi glupost ne dati mu sansu.

Cak i levog stopera da igra, ne moze losije od Kukurele.

Odličan mali zadnje dvije tekme, pogotovo protiv Citya kada je lomio onog njihovog klinca kao da je beba neka, ponižavao ga je stalno 1 na 1, šteta samo za propuštenu priliku. Također i protiv Newcastlea vrlo dobar, ne toliko dominantan, bilo je i izgubljenih lopti i svega ali opet vidio se na terenu i pokušavao da iznese loptu i napravi nešto u napadu.

• 1 mjesec kasnije...
  • Autor

Kad imaš jednu od najboljih akademija na svijetu i još dovodiš talente sa strane ne može biti iznenađenje da neki Hall 2004. godište i neki Chukwuemeka 2003. godište igraju na nivou prvog tima. Igrači njihovih godina već igraju na najvišem nivou. Pa Chukwuemeka ima sedmičnu platu 100 hiljada funti, istu kao Kovačić, nije to neki levat.

Ovaj mali Hall mi je toliko dobar da vam ja to ne mogu opisati. Fizicki jak, explozivan, sparta gore dole, ne boji se uci u duel i pokusati napraviti nesto u napadu, tehnicki je dobar a sve to sa samo 18 godina. Ne uporedjujem ali Messi je sa 18 igrao u La Masiji, dakle toliko je mlad a vec sad hladno moze igrati svaku utakmicu u prvom timu. 

2004 godiste i to drugi dio godine, skoro pa 2005. 

• Autor

Odlično čita igru i mislim da je većina tih oduzetih lopti došlo iz presjećenih dodavanja. Igra prilično zrelo za nekoga ko je tek napunio 18 godina. U igri se vidi da mu lijevi bek nije prirodna pozicija, ne odrađuje sve defanzivne zadatke na visokom nivou i zato bolje izgleda kad igra lijevo u 3-4-3 ili lijevo sa 4 nazad kada napadamo većinu vremena. Za njega je dobro da igra za prvi tim bilo gdje, a ja jedva čekam da ga vidim jednom na prirodnoj poziciji.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.