15. april 2022.4 god. comment_326790 Jao ako West Ham zavrsi u Ligi Sampiona to ce biti havarija :D Prijavi
18. maj 2022.4 god. comment_328441 Večeras se igra finale LE. Malo čudan termin, kad smo mi zadnji put igrali bilo je nekad kasno. Znam da smo između zadnje ligaške i ovog finala putovali negdje preko okeana da igramo prijateljsku i RLC se uspio povrijediti. Igraju Eintracht Frankfurt i Glasgow Rangers, u takmičenju u kojem su igrale mnogo skuplje i kvalitetnije ekipe kao što su Barcelona, Sevilla, Borussia D., Leipzig, Bayer, Leicester, West Ham, Porto, Napoli, Atalanta, Lazio, Marseille.. Finale nije nešto atraktivno, ali su u pitanju 2 kluba sa vjernom bazom navijača. Kažu da je preko 100 hiljada navijača u gradu (Sevilli) bez ulaznica. Prijavi
18. maj 2022.4 god. comment_328443 I meni zadnjih par dana na ovim social networks stalno izbacuje scene iz Seville more ljudi je tamo. Gotivan mi je Eintracht imali su par dobrih sezona sa jako dobrim fudbalom i igračima, sjetimo se polufinala protiv nas kada se otišlo na penale, tada su jako lijepo igrali. Jović, Rebić, Haller, Kostić i ekipa. Evo ih sad opet u finalu, zasluženo. Opet iz nekog razloga sam malo na strani Rangersa, premoćan su klub, ludi navijači, gotivim ih baš. Ali eto ko god da osvoji biće mi drago za razliku od finala LŠ Prijavi
18. maj 2022.4 god. comment_328450 Na kraju osvoji Eintracht poslije lutrije zvana penali. Vise bi volio da je Rangers uzeo ali jbg. Ramsey promasio penal, drugi u svojoj karijeri. Prijavi
18. maj 2022.4 god. comment_328451 Navijao sam za rangerse, drazi su mi onako, a i bratski su nam klub. Steta, Ramsey bas lose izveo. Prijavi
18. maj 2022.4 god. comment_328452 I ja sam bio blago na strani Rangersa. I ovo je veliki uspjeh ako uzmemo u obzir da im igraju Lundstram, Davis, Arfield i drugi koji su otpisani iz PL klubova. Eintracht ide u prvi šešir za Ligu Prvaka, idealan rival u grupi. Prijavi
19. maj 2022.4 god. comment_328454 Jebo mater uvedeš lika da izvede penal i on to zasere, a ako si od nekoga očekivao da pogodi to je Ramsey. Jebi ga žao mi je Rangersa ali i Eintracht je gotivna ekipa. Treba dobro razmisliti o Kostiću, mislim da bi nam sjajan back up i zamijena bio za Chilwella, čak šta više prve sezone ako bi se uklopio u stil a vjerujem da bi, ne bi Chilzu bilo lako da bude siguran u prvih 11 Prijavi
19. maj 2022.4 god. comment_328464 Kostić je stvarno dobar igrač, ali ne znam koliko bi mu pametno bilo doći ovdje, u nekim segmentima je bolji od Chilwella u nekim je gori (tipa u odbrani sigurno). Ne mogu reći da je bolji ili gori igrač generalno, al svakako ne bi bilo dobro po njega da sjedi na klupi. Prijavi
19. maj 2022.4 god. comment_328467 Kostić je stvarno dobar igrač, ali ne znam koliko bi mu pametno bilo doći ovdje, u nekim segmentima je bolji od Chilwella u nekim je gori (tipa u odbrani sigurno). Ne mogu reći da je bolji ili gori igrač generalno, al svakako ne bi bilo dobro po njega da sjedi na klupi. Bolje da nam sjedi on na klupi nego Alonso. Ne navijamo za Kostica nego za Chelsea. Prijavi
19. maj 2022.4 god. comment_328469 Bolje da nam sjedi on na klupi nego Alonso. Ne navijamo za Kostica nego za Chelsea. Pa navijam za Chelsea, ali ga volim kao fudbalera i ne zelim mu da sjebe karijeru. Prijavi
19. maj 2022.4 god. comment_328472 Pa navijam za Chelsea, ali ga volim kao fudbalera i ne zelim mu da sjebe karijeru. keru mani se srbovanja, to nikog nikad nije nigdje dovelo. Prijavi
19. maj 2022.4 god. comment_328473 keru mani se srbovanja, to nikog nikad nije nigdje dovelo. izvinjavam se, izborna je godina pa sam se zanio malo Prijavi
19. maj 2022.4 god. comment_328486 Pa Kostić ima 30 godina na ljeto, sigurno je da bi i za njega, negovu karijeru, reputaciju a i džep bolje bilo da piše da je 2-3 sezone igrao za Chelsea. Što se tiče minuta sigurno je da bi igrao dosta jer jednostavno to je takva pozicija, također nikada nije isključena opcija da se nekada gurne i malo više naprijed... Prijavi
19. maj 2022.4 god. comment_328501 Ja rasprave k'o da i dalje trazimo tog lijevog wing backa :D Necemo opet natrpavati lijevu tu stranu. Prijavi
23. maj 2022.4 god. comment_328572 Ja rasprave k'o da i dalje trazimo tog lijevog wing backa :D Necemo opet natrpavati lijevu tu stranu. Pa ko će igrati sledeće sezone, Alonso opet a Prijavi
23. maj 2022.4 god. comment_328575 Ma on ti tvrdi da je Perisic jos u februaru potpisao za nas.:D Prijavi
23. maj 2022.4 god. comment_328579 Ma on ti tvrdi da je Perisic jos u februaru potpisao za nas. :D Ne bas u februaru, ali taj je igrac. Prijavi
23. maj 2022.4 god. comment_328587 Ne bas u februaru, ali taj je igrac. Hahah, ma znam, preuvelicavam :D Prijavi
26. oktobar 2022.3 god. comment_335747 Ove sezone će biti zanimljivija Liga Evrope od Lige Prvaka izgleda. Neki od klubova: Man United, Arsenal, Barcelona, Atletico Madrid, Juventus, Ajax, Sevilla... Moguće da im se pridruže još neki zanimljivi timovi Prijavi
26. oktobar 2022.3 god. comment_335749 Mogao bi i Milan vrlo lako izvisiti. Nadam se da Atletico neće ni u tu Ligu Europe. Prijavi
27. oktobar 2022.3 god. comment_335755 Mislim da odavno jača konkurencija nije bila, moglo bi biti jako zanimljivo ako ovi jaki klubovi zapnu sad kad vide da je i konkurencija jaka a biće i gledanosti. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.