Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

UEFA Europa League

Istaknuti odgovori

• Odgovori 956
  • Pregledi 58,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Finale United-Totenham, pobjednik spasava sezonu i ide u ligu prvaka. Navijacu za Totenham jer nam je United toliko oteo puta za vrijeme Fergusona i Weba da ne bih mogao navijati za njih.

• Gotovo svaka od ovih ekipa bi nas namučila u dvomeču i ne vjerujem da bi ikoga rutinski izbacili, tako da bolje da se i mi poklopimo malo

• Konačno nešto vrijedno gledanja i u Ligi Evrope: Barcelona - United  Gdje ćeš bolje?

izvrnuli ste teze sad, ovaj pričao o pristupu utakmici ili fudbalu, kako god.

na stranu to sad "najjača liga", to je toliko prežvakana tema da je više postalo dosadno i na kraju se nikad ljudi ne slože, no ono po čemu se Premiership rekao bih na papiru jasno razlikuje od ostalih, je taj da sama liga verovatno daje svima kolko god je to moguće najpribližnije uslove za razvoj, sad jbg ne mogu stadion da ti izgrade i daju lovu od sponzora, ulaznica

ali najpoštenije se pare dele na ostrvu i to je fakt, kako ćeš ti to da iskoristiš, je neko drugo pitanje

ja lično, nisam neki fan LE, ono jbg, ili si osvajač LŠ ili nisi, koja je poenta ovog drugorazrednog takmičenja osim naravno da se još neke pare okrenu

ja lično, nisam neki fan LE, ono jbg, ili si osvajač LŠ ili nisi, koja je poenta ovog drugorazrednog takmičenja osim naravno da se još neke pare okrenu

Gledaš to iz perspektive 'top' ekipe iz PL, onim  manjim klubovima sigurno mnogo znači i u finansijskom smislu.

I onda dođe i osvoji neko ko je ispao iz LŠ. :D

Zato je meni glupost da oni koji ispadnu iz LP idu u Ligu Europe. Ako si vec ispao ides kuci, usmjeri snage na ligu a ne na Europa Ligu.
  • 1 mjesec kasnije...
  • 2 mjeseca kasnije...
  • 2 mjeseca kasnije...

Ja ne znam shvata li iko ovo takmičenje ozbiljno, posebno od promijene formata kad svakakvi levati mogu da učestvuju. Dok je još bio Kup UEFA i pratio sam, bilo je zanimljivo, sad bukvalno kurčina... Ne znam prati li ovo iko... Bukvalno mi je na razini Carbao Cupa, gledam samo ako Chelsea igra

Pa nekad oko 1/4 finala postane zanimljivo, tad vec sve ekipe pocnu igrati sa najjacim sastavom jer guzica zine za jos jednim trofejom taman to bio i trofej EL.

Gledam kad baš nemam pametnijeg posla, ili kad igra Chelsea, ili kad je završna faza.

Mislim da se od sljedeće sezone smanjuje broj grupa na 8 sa trenutnih 12. To je automatski 16 timova manje, ovih najslabijih koji će ići u ono treće takmičenje, što bi trebalo da podigne kvalitet. U svemu dobrom nešto loše, pa tako i u ovom skraćenju. Sada će sedmi tim Engleske ići u to treće, kao i po jedan tim iz ostalih najjačih liga. To je odmah 5 ozbiljnijih timova manje u LE, a razlog je vjerovatno to što će radi nekog Tottenhama neko i pogledati utakmicu tog novokomponovanog takmičenja.

Pa kako god bolje da ide sedmi iz engleske nego neki Wolfsberger ili tako ti kurci, ima u ekipama petice zanimljivih ekipa i sigurno će biti bolje sa 8 grupa, mislim koja je korist od trpanja debilnih klubova u neko navodno elitno takmičenje...

Isto kao što hoće da prave od SP-a i EURA cirkus pa da gledam Andore, Trinidad i Tobago i tako te čobane...

Vjerovatno da siromašni klubovi ne bi bili još siromašniji. Šta će ti kog vraga mediokre klubovi iz Engleske i Španije koji igraju na sredini tabele i boli ih patka da se takmiče. Kad je već drugorazredno takmičenje neka igraju ovi iz Srbije, Hrvatske, Austrije, Ukrajine i ostalih država i eventuano par klubova iz liga petice. To im je praktično jedina šansa da napreduju i igraju dobre mečeve jer su lige generalno sranje. Europa ligu i vidim kao mjesto gdje treba da se razvijaju timovi tog tipa.

Najgore od svega mi je kad mi među te klubove upadne npr. United, Chelsea i onda se kurče među ovim polu-klubovima jer će ih to odvesti u LŠ i onda takmičenje tek tad nema nikakve logike. To otpadanje iz LŠ pa prelazak u nokaut fazu LE treba izbaciti.

Kakogod okreneš ne planiram to gledati pa neka igraju i rumunski drugoligaši.

• 2 sedmice kasnije...

Milan - United večeras. Milan u blagoj prednosti zbog gola u gostima. Da vidimo kako će se Tomori snaći, također Ibra protiv stare ekipe. Trebalo bi biti zanimljivo. Ostale utakmice više-manje odlučene.

Koliko mi je milo za Dinamo ne mogu vam opisat. Svima u bivsoj Jugi treba da nam budu uzor, i da dozivim mada necu, da nekada za 140 godina Buducnost iz Podgorice udje u LE.

Stvarno nisam očekivao da Dinamo izbaci Tottenham. Da pobijede jednu od dvije sam mogao zamisliti, ali da u ukupnom rezultatu budu bolji nisam. Čestitam im i nek izvuku Granadu pa da imaju šanse i za polufinale. Najviše su kritikovali Oršića i Theophile-Catherina poslije prošle utakmica i sad su obojica odigrali najbolje što mogu. Mourinho mora uzeti kup i top 4 u ligi da ne dobije otkaz i da ne izgube Kanea.

Dinamo veceras bolji fudbal igrao nego mi u cijeloj sezoni. Strasna pobjeda, zguzili Spudse.
Bolje se krecu i kombinuju od mnogih ekipa u Engleskoj.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.