23. august 2020.6 god. comment_300598 Ako cemo po ligi sampiona, ne mozes nikad reci da je jedna liga bolja od druge. Ako ces opcenito, zna se da je engleska liga najjaca. Prijavi
23. august 2020.6 god. comment_300599 izvrnuli ste teze sad, ovaj pričao o pristupu utakmici ili fudbalu, kako god. na stranu to sad "najjača liga", to je toliko prežvakana tema da je više postalo dosadno i na kraju se nikad ljudi ne slože, no ono po čemu se Premiership rekao bih na papiru jasno razlikuje od ostalih, je taj da sama liga verovatno daje svima kolko god je to moguće najpribližnije uslove za razvoj, sad jbg ne mogu stadion da ti izgrade i daju lovu od sponzora, ulaznica ali najpoštenije se pare dele na ostrvu i to je fakt, kako ćeš ti to da iskoristiš, je neko drugo pitanje ja lično, nisam neki fan LE, ono jbg, ili si osvajač LŠ ili nisi, koja je poenta ovog drugorazrednog takmičenja osim naravno da se još neke pare okrenu Prijavi
23. august 2020.6 god. comment_300603 ja lično, nisam neki fan LE, ono jbg, ili si osvajač LŠ ili nisi, koja je poenta ovog drugorazrednog takmičenja osim naravno da se još neke pare okrenu Gledaš to iz perspektive 'top' ekipe iz PL, onim manjim klubovima sigurno mnogo znači i u finansijskom smislu. I onda dođe i osvoji neko ko je ispao iz LŠ. :D Prijavi
24. august 2020.6 god. comment_300633 Zato je meni glupost da oni koji ispadnu iz LP idu u Ligu Europe. Ako si vec ispao ides kuci, usmjeri snage na ligu a ne na Europa Ligu. Prijavi
1. oktobar 2020.6 god. comment_303644 https://twitter.com/nocontextfooty/status/1311742622206242823 Au brate, ovakav gol nisam video jos. Prijavi
2. oktobar 2020.6 god. comment_303647 Dešavalo se meni na igricama hahaha. Inače pobjedonosni gol Rijeke, Kopenhagen zbog ove gluposti ispao. Prijavi
2. oktobar 2020.6 god. comment_303648 HHAHAHAHAHAHHAAHAHAHA kakav cirkus jebeni. Ova EL standardno uvijek neka iznenađenja, Rijeka izbacila Kopenhagena, Celtic jedva protiv Sarajeva, Milan 11 serija penala sa Rio Ave itd... Prijavi
11. decembar 2020.5 god. comment_306403 Arsenal najuspješniji klub u europi sa svih 6 pobjeda u grupnoj fazi, sve sa drugom postavom. U ligi čvrsto drže 15. mjesto. Prijavi
26. februar 2021.5 god. comment_310522 Ja ne znam shvata li iko ovo takmičenje ozbiljno, posebno od promijene formata kad svakakvi levati mogu da učestvuju. Dok je još bio Kup UEFA i pratio sam, bilo je zanimljivo, sad bukvalno kurčina... Ne znam prati li ovo iko... Bukvalno mi je na razini Carbao Cupa, gledam samo ako Chelsea igra Prijavi
26. februar 2021.5 god. comment_310523 ja jedino kad čujem za to, jeste kad neko prati golove zbog tiketa ajde bar da ima gledaoca pa ono, imaš ljude koji bi išli, evo juče drugar bio u Milanu, ali dzabe kad nije mogo na stadion Prijavi
26. februar 2021.5 god. comment_310524 Pa nekad oko 1/4 finala postane zanimljivo, tad vec sve ekipe pocnu igrati sa najjacim sastavom jer guzica zine za jos jednim trofejom taman to bio i trofej EL. Prijavi
26. februar 2021.5 god. comment_310525 Nekako je Kup Uefa imao neku težinu i značaj valjda zbog tradicije, od kako su promjenili format i ime takmičenja nekako je sve palo od kvaliteta ekipa do značaja samog takmičenja.. Prijavi
26. februar 2021.5 god. comment_310534 Gledam kad baš nemam pametnijeg posla, ili kad igra Chelsea, ili kad je završna faza. Mislim da se od sljedeće sezone smanjuje broj grupa na 8 sa trenutnih 12. To je automatski 16 timova manje, ovih najslabijih koji će ići u ono treće takmičenje, što bi trebalo da podigne kvalitet. U svemu dobrom nešto loše, pa tako i u ovom skraćenju. Sada će sedmi tim Engleske ići u to treće, kao i po jedan tim iz ostalih najjačih liga. To je odmah 5 ozbiljnijih timova manje u LE, a razlog je vjerovatno to što će radi nekog Tottenhama neko i pogledati utakmicu tog novokomponovanog takmičenja. Prijavi
27. februar 2021.5 god. comment_310554 Pa kako god bolje da ide sedmi iz engleske nego neki Wolfsberger ili tako ti kurci, ima u ekipama petice zanimljivih ekipa i sigurno će biti bolje sa 8 grupa, mislim koja je korist od trpanja debilnih klubova u neko navodno elitno takmičenje... Isto kao što hoće da prave od SP-a i EURA cirkus pa da gledam Andore, Trinidad i Tobago i tako te čobane... Prijavi
27. februar 2021.5 god. comment_310557 Vjerovatno da siromašni klubovi ne bi bili još siromašniji. Šta će ti kog vraga mediokre klubovi iz Engleske i Španije koji igraju na sredini tabele i boli ih patka da se takmiče. Kad je već drugorazredno takmičenje neka igraju ovi iz Srbije, Hrvatske, Austrije, Ukrajine i ostalih država i eventuano par klubova iz liga petice. To im je praktično jedina šansa da napreduju i igraju dobre mečeve jer su lige generalno sranje. Europa ligu i vidim kao mjesto gdje treba da se razvijaju timovi tog tipa. Najgore od svega mi je kad mi među te klubove upadne npr. United, Chelsea i onda se kurče među ovim polu-klubovima jer će ih to odvesti u LŠ i onda takmičenje tek tad nema nikakve logike. To otpadanje iz LŠ pa prelazak u nokaut fazu LE treba izbaciti. Kakogod okreneš ne planiram to gledati pa neka igraju i rumunski drugoligaši. Prijavi
27. februar 2021.5 god. comment_310580 Ma samo da se format promijeni, smanji broj ekipa i to je to. Prijavi
28. februar 2021.5 god. comment_310593 Dobra zanimacija četvrtkom uveče, posebno sada kad je sve ograničeno. Prijavi
28. februar 2021.5 god. comment_310707 Dobra zanimacija četvrtkom uveče, posebno sada kad je sve ograničeno. Možda kod vas u Srbiji, u Bosni sve normalno, jedino što je skraćeno radno vrijeme za kafane do 22/23 ali opet i to je više nego dovoljno Prijavi
7. mart 2021.5 god. comment_310962 Kako to da sad samo jedno tj. 5. mjesto vodi u Europa ligu? Prijavi
7. mart 2021.5 god. comment_310963 Peto mjesto i prvak FA Kupa. Ako kup uzme neko ko ide u Ligu Prvaka onda ide i šesti. Prvak ovog prvog kupa ide u ovo treće takmičenje. Prijavi
18. mart 2021.5 god. comment_311667 Milan - United večeras. Milan u blagoj prednosti zbog gola u gostima. Da vidimo kako će se Tomori snaći, također Ibra protiv stare ekipe. Trebalo bi biti zanimljivo. Ostale utakmice više-manje odlučene. Prijavi
18. mart 2021.5 god. comment_311677 Dobija United 0:2 samo ako budu 'htjeli' igrat, ako ih Ole nafura. Kvalitet Serie A se najbolje vidi u Europi. Prijavi
18. mart 2021.5 god. comment_311681 Koliko mi je milo za Dinamo ne mogu vam opisat. Svima u bivsoj Jugi treba da nam budu uzor, i da dozivim mada necu, da nekada za 140 godina Buducnost iz Podgorice udje u LE. Prijavi
18. mart 2021.5 god. comment_311682 Stvarno nisam očekivao da Dinamo izbaci Tottenham. Da pobijede jednu od dvije sam mogao zamisliti, ali da u ukupnom rezultatu budu bolji nisam. Čestitam im i nek izvuku Granadu pa da imaju šanse i za polufinale. Najviše su kritikovali Oršića i Theophile-Catherina poslije prošle utakmica i sad su obojica odigrali najbolje što mogu. Mourinho mora uzeti kup i top 4 u ligi da ne dobije otkaz i da ne izgube Kanea. Prijavi
18. mart 2021.5 god. comment_311683 Dinamo veceras bolji fudbal igrao nego mi u cijeloj sezoni. Strasna pobjeda, zguzili Spudse. Bolje se krecu i kombinuju od mnogih ekipa u Engleskoj. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.