17. august 2020.6 god. comment_300235 Idemo danas Moses ulazi sa klupe daje gol i dobija stalni ugovor. Prijavi
17. august 2020.6 god. comment_300241 Rutinski to Conte, biti će dobro finale. Mislim kako nas ovo gura u drugi pot za ligu prvaka što nije loše Prijavi
17. august 2020.6 god. comment_300246 Pratio sam utakmicu, dobra partija Intera. Lautaro i Lukaku na visini zadatka, baš dobro funkcioniraju. Eriksen ušao zadnjih desetak minuta. Primijetio sam da ga nešto ne koristi u zadnje vrijeme. Jel zbog povrede neke ili šta već? Ipak se dugo čekao taj transfer da bi sjedio na klupi. Prijavi
17. august 2020.6 god. comment_300248 Pratio sam utakmicu, dobra partija Intera. Lautaro i Lukaku na visini zadatka, baš dobro funkcioniraju. Eriksen ušao zadnjih desetak minuta. Primijetio sam da ga nešto ne koristi u zadnje vrijeme. Jel zbog povrede neke ili šta već? Ipak se dugo čekao taj transfer da bi sjedio na klupi. Eriksen je Marotin transfer, ne Konteov. Prijavi
17. august 2020.6 god. comment_300254 Mada haman uvijek svojim ulaskom donese nesto dobro na teren, zabije, asistira ali izgleda sa jednostavno taktički ne odgovara Konteu Prijavi
17. august 2020.6 god. comment_300257 Baš me čudi da se nije uklopio. Uopšte nije lijen igrač, jako puno trči. Prijavi
18. august 2020.6 god. comment_300264 Baš me čudi da se nije uklopio. Uopšte nije lijen igrač, jako puno trči. haahahah dobar Prijavi
18. august 2020.6 god. comment_300265 Ma vjerojatno iz inata jel su mu doveli igrača kojeg nije htio, Conte je to Prijavi
21. august 2020.6 god. comment_300482 Definitivno me Sevilla svaki put ubijedi koliko su španski klubovi u stvari ništa drugo nego kamion govana. Sevilla mi je čak i najodvratnija pored Reala i Barce. Ne daj bože da povedu, ako povedu u 20. minuti ja glavu dajem da se od 20. do 90. minute neće spojiti 2 minuta igre. Maloprije situacija gdje u jednom napadu pri 3:2 rezultatu leže tri Sevillina igrača u kaznenom. Padaju, urliču, plaču, leže, golman 2 minuta ispucava loptu, sve rade samo fudbal ne igraju. Još uvijek nakupe milion igrača tog istog profila, da nisu postali fudbaleri varali bi na šibicama ili bi pljačkali turiste. Svi imaju te iste retardirane face. Jasno je meni da svi zadržavaju vrijeme, ali šta radi ova gamad to nema nigdje, ogade mi ljudi i fudbal i sport. Inter nakupio olupina, tuđih otpadaka i pravi tim. Kad vidim ovog Younga odumru mi momentalno 2 moždane vijuge. Prijavi
22. august 2020.6 god. comment_300508 Nek su dobili ovog Intera, plaho su se oni i njihovi navijaci uzdigli. Nije mi ni Contea uopste zao. 2 prelazna roka traze Eriksena na kraju ga nrkako i ubjede da dodje, bude projektovan kao jedan od najvaznijih igraca (u vezi sigurno) ovaj ga zakuca za klupu iz svog licnog hira i inata. Pa kakva si ti to osoba? Na stranu tvoje trenerske sposobnosti (rezultati govore za sebe) ali nemoguce da su uprave Juventusa, Chelsea i Intera toliko glupe. Mislim da je do njega, prije svega njegovog karaktera. Cak mi je drago i zbog trenera Seville, nije bilo lijepo dati mu otkaz samo 2 dana pred Svjetsko, i u Realu mu nisu dali neku sansu. Drago mi je da je uzeo EL. Cestitke Sevilli i vise nego zasluzeno poslije preokreta u 1/2 finalu i finalu. Pokazali su karakter. Prijavi
22. august 2020.6 god. comment_300509 Sevilla se preplatila na ovo natjecanje. 6 finala 6 titula Prijavi
22. august 2020.6 god. comment_300513 Steta za Inter, mogli su ovo osvojiti, ali jednostavno Sevilla ucinkovitija. De Jong odigrao tekmu zivota, sve mu na ruku islo. Prijavi
22. august 2020.6 god. comment_300517 Ma Lukaku tragičar definitivno. Čestitke Sevilli, nekako sam i očekivao da će oni opet, ide ih Prijavi
22. august 2020.6 god. comment_300519 Lukaku sad mislim da ulazi u godine u kojima je Drogba blago rečeno rasturao. A znamo svi kakve partije je pružao Didi kad je bilo najpotrebnije, pa on je šta više, najveću slavu steko upravo u velikim utakmicama. Mislim da juče Romelu nije ni izašo da pokupi medalju Prijavi
22. august 2020.6 god. comment_300521 Lukaku standardno, šta je taj čovjek u stanju da promaši hljeb te jebo. Ovo što je ker gore pisao, podsjeća me na priče moga dede, koji je bio veliki obožavalac fudbala i navijač Želje. Govorio je, sine, Španci ili Talijani to su ti ista govna u fudbalu. Oni ako povedu, nebitno koja je minuta, tu fudbala više nema, padanje, razvlačenje, simuliranje, samo ćeš to gledati. Ako ga ne daj Bože fauliraš, on pada, kotrlja se, umire. Najbolje je da odma doneseš lopate i da ga zakopaš. A još dok je igrač mogao svome golmanu vratiti loptu u ruke...to je tek bio cirkus. Prijavi
22. august 2020.6 god. comment_300533 Da, Premiership je jedina moralna vertikala. Dajte molim vas, nogomet je takav odavno i svugdje Prijavi
22. august 2020.6 god. comment_300546 Nisu zlatni, ali nisu ni ko ova stoka. Igrali smo i mi protiv Valencije npr. nebitni mečevi skoro, grupna faza, a oni drame ko da ih je Vučić lično pravio. Prijavi
23. august 2020.6 god. comment_300582 Da, Premiership je jedina moralna vertikala. Dajte molim vas, nogomet je takav odavno i svugdjeMa jeste kurac moj, koliko puta sam gledao njemacke ekipe, rijetko da oni kad odugovlace i leže i kod engleza kad pogledas, najveci cigani u ligi su ti latino majmuni i juznjaciI uopste nije bila ni jedna rijec o Premiershipu kao moralnoj vertikali, post se odnosio na nekadasnju igru Spanske j Italijanske reprezentacije, nigdje ja nisam spomenuo engleze. Prijavi
23. august 2020.6 god. comment_300585 Da, ne slažem se. Ne volim ta generaliziranja, ima toga svugdje. Ima i ekipa koje igraju odličan nogomet u obje lige. Isto i za repke, no kakogod Prijavi
23. august 2020.6 god. comment_300588 Ne bih se složio, ima dosta liga i reprezentacija koje su karakteristicne po nečemu i uvijek je bilo tako i biće. Prijavi
23. august 2020.6 god. comment_300589 Meni je najjace kad spomenu da je Premiership najjaca liga na svijetu, fudbalski NBA. Prijavi
23. august 2020.6 god. comment_300590 Pa naravno kako se lige razlikuju općenito, ali otezanja i ležanja sam vidio u svakoj kada to ide na ruku ekipi Prijavi
23. august 2020.6 god. comment_300592 Meni je najjace kad spomenu da je Premiership najjaca liga na svijetu, fudbalski NBA. Koja je to jača liga? Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.