Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

UEFA Europa League

Istaknuti odgovori

• Odgovori 956
  • Pregledi 59 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Finale United-Totenham, pobjednik spasava sezonu i ide u ligu prvaka. Navijacu za Totenham jer nam je United toliko oteo puta za vrijeme Fergusona i Weba da ne bih mogao navijati za njih.

• Gotovo svaka od ovih ekipa bi nas namučila u dvomeču i ne vjerujem da bi ikoga rutinski izbacili, tako da bolje da se i mi poklopimo malo

• Konačno nešto vrijedno gledanja i u Ligi Evrope: Barcelona - United  Gdje ćeš bolje?

moram ponovo da istaknem da mi je drago zbog crvenog kartona, nemam običaj da u tom pravcu pišem ali Totenhemovi igrači znaju baš da preteraju, verovatno najbesnija ekipa u premu zadnjih godinu dana

Da ovaj mali Ali nije Englezi odavno bi ga razapeli zbog ne grube igre, nego bahate igre, koliko samo prljavih udaraca nisam video kod njih, ok razumem, digo im se malo kurac al ovo je baš preterano, mlatili su se ranije i Kin i kompanija ali ovo je drugačije, lakat nakon što je lopta u aut izašla i takve stvari 

• 2 sedmice kasnije...
  • 2 mjeseca kasnije...
  • Autor

Jeste li gledali United vs. Ajax? Futavci osvojiše, nafakaši i bunkeraši se kurče zbog 90 minuta branjenja protiv nabrijanih golobradih Kopljara. Tužno. Ali haj eto bar 5 ekipa iz Engleske u LP iduće sezone (ako Liverpool prođe kvalifikacije).

129892118_Getty-Images-Europe_Ajax-v-Man

• 4 sedmice kasnije...
  • 2 godine kasnije...

Lewis bi mogao u City, vec sam procitao ovu vijest na raznim sajtovima.

Juri ga i Klop. Al realno gledano Celsi bi mu ponudio najbolju sansu da odmah bude starter i razvija se sa mladim engleskim igracima.

Jeste, ali se sigurno računa na njega. Dobar je bio protiv Tottenhama.

Nekoliko izvora je prenelo da Lajpcig ima opciju da otkupi Anhelina na leto.
Dakle ne racuna se na njega.
  • 1 mjesec kasnije...

Uvrsten u top10 najskupljih igraca rođenih posle 2000e godine.

Gde se popunjava prijava za posao skauta?

Dobar igrac nema sta. Po meni takoddjer postoje jos 2-3 imena na koje treba obratiti paznju. To su prije svega 

1. Camavinga iz Rennnes-a,

2. Gravenberch iz Ajaxa 
3. Said Benrahma iz Brendforda.

Sva trojica su vrhunski vec sad, pogotovo prva dvojica su izuzetno mladi. Sta ce tek biti za par godina. Mada je i Said 95. godiste tako da i on ima sta ponuditi, rekao bih da je sad u najboljim godinama. On ima onaj vic u igri, prosto mi nije jasno kako do sad nije napravio bolju karijeru. 

Pazite ovaj video:

https://youtu.be/5OJZ79VBFus

• 3 mjeseca kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.