24. februar 2017.9 god. comment_268624 Celta - Krasnodar APOEL - Anderlecht Schalke - Borussia M. Lyon - Roma Rostov - Man. Utd. Olympiakos - Besiktas Gent - Genk Kopenhagen - Ajax United ako ne osvoji ovo neka se poubijaju.. Prijavi
24. februar 2017.9 god. comment_268625 moram ponovo da istaknem da mi je drago zbog crvenog kartona, nemam običaj da u tom pravcu pišem ali Totenhemovi igrači znaju baš da preteraju, verovatno najbesnija ekipa u premu zadnjih godinu dana Da ovaj mali Ali nije Englezi odavno bi ga razapeli zbog ne grube igre, nego bahate igre, koliko samo prljavih udaraca nisam video kod njih, ok razumem, digo im se malo kurac al ovo je baš preterano, mlatili su se ranije i Kin i kompanija ali ovo je drugačije, lakat nakon što je lopta u aut izašla i takve stvari Prijavi
26. maj 2017.9 god. Autor comment_271227 Jeste li gledali United vs. Ajax? Futavci osvojiše, nafakaši i bunkeraši se kurče zbog 90 minuta branjenja protiv nabrijanih golobradih Kopljara. Tužno. Ali haj eto bar 5 ekipa iz Engleske u LP iduće sezone (ako Liverpool prođe kvalifikacije). Prijavi
28. februar 2020.6 god. comment_293491 Kakav ce napadac biti Dzonatan Dejvid iz Genta.. Bolje gledaj ima li kakvih lijevih bekova ili stopera :D Prijavi
28. februar 2020.6 god. comment_293494 Predlazem Whispa umjesto penzionera De Vissera. Usvaja se. Prijavi
29. februar 2020.6 god. comment_293500 Bolje gledaj ima li kakvih lijevih bekova ili stopera :D Ima bek, dao gol sinoc. Mlad, talentovan, brz, trci ceo mec, ostavlja dusu na terenu. Prijavi
29. februar 2020.6 god. comment_293502 Lewis bi mogao u City, vec sam procitao ovu vijest na raznim sajtovima. Prijavi
29. februar 2020.6 god. comment_293507 Lewis bi mogao u City, vec sam procitao ovu vijest na raznim sajtovima. Juri ga i Klop. Al realno gledano Celsi bi mu ponudio najbolju sansu da odmah bude starter i razvija se sa mladim engleskim igracima. Prijavi
29. februar 2020.6 god. comment_293510 Ne znam šta će im toliki lijevi bekovi. Mendy, Angeliño i Zinchenko su tu, jedino ako će neko da leti. Prijavi
29. februar 2020.6 god. comment_293519 Jeste, ali se sigurno računa na njega. Dobar je bio protiv Tottenhama. Prijavi
29. februar 2020.6 god. comment_293522 Jeste, ali se sigurno računa na njega. Dobar je bio protiv Tottenhama. Nekoliko izvora je prenelo da Lajpcig ima opciju da otkupi Anhelina na leto. Dakle ne racuna se na njega. Prijavi
3. april 2020.6 god. comment_294105 Kakav ce napadac biti Dzonatan Dejvid iz Genta.. Uvrsten u top10 najskupljih igraca rođenih posle 2000e godine. Gde se popunjava prijava za posao skauta? Prijavi
3. april 2020.6 god. comment_294106 Uvrsten u top10 najskupljih igraca rođenih posle 2000e godine. Gde se popunjava prijava za posao skauta? Dobar igrac nema sta. Po meni takoddjer postoje jos 2-3 imena na koje treba obratiti paznju. To su prije svega 1. Camavinga iz Rennnes-a, 2. Gravenberch iz Ajaxa 3. Said Benrahma iz Brendforda. Sva trojica su vrhunski vec sad, pogotovo prva dvojica su izuzetno mladi. Sta ce tek biti za par godina. Mada je i Said 95. godiste tako da i on ima sta ponuditi, rekao bih da je sad u najboljim godinama. On ima onaj vic u igri, prosto mi nije jasno kako do sad nije napravio bolju karijeru. Pazite ovaj video: https://youtu.be/5OJZ79VBFus Prijavi
3. april 2020.6 god. comment_294108 Uh, camavinga ce biti zvijer nema sta. Samo da Gili malo nabaci malo misicne mase, kakve Kamavinge i picke materine :D Prijavi
3. august 2020.6 god. comment_298795 Kako bih volio da Wolverhampton uzme ovo takmičenje. Ako osvoje onda će ići direktno u Ligu Prvaka, a Tottenham gubi mjesto u Europi. Onda će Mourinho da plače po presskonferencijama i govori kako je namješteno i svi protiv njega. Volio bih svakako, ne samo zbog ovoga. Prijavi
5. august 2020.6 god. comment_298985 Počela ova zajebancija, drago mi je, malo fudbala u vecernjim satima Trenutno gledam Shaktar Wolfsburg Prijavi
6. august 2020.6 god. comment_299085 Još 3 pobjede Vukova i neće Kokoši niđe. Kako bi ih volio gledati u Ligi Prvaka, još da izvuku neke Portugalce u grupu.. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.