14. decembar 2011.14 god. comment_10960 http://footyroom.com/chelsea-2-1-manchester-city-2011-12/ Akcija poÄinje od 3:15 Kontakt postoji vidi se da je Bos povukao nogu i da je Silva poskoÄio (možda Äak i previše)no kontakt postoji Silva je u izglednoj prilici za postizanje pogotka.Po meni penal. No i ovo me zanima Kad je sudac procijenio da nije penal gdje je onda karton za Silvino simuliranje. Prijavi
15. decembar 2011.14 god. comment_11030 http://footyroom.com/chelsea-2-1-manchester-city-2011-12/ Akcija poÄinje od 3:15 Kontakt postoji vidi se da je Bos povukao nogu i da je Silva poskoÄio (možda Äak i previše)no kontakt postoji Silva je u izglednoj prilici za postizanje pogotka.Po meni penal. No i ovo me zanima Kad je sudac procijenio da nije penal gdje je onda karton za Silvino simuliranje. Iskreno, u Engleskoj sam Äesto viÄ‘ao da suci takav vid simuliranja toleriraju. Mada to ne bih nazvao simuliranjem u onom smislu koja ta rijeÄ ima znaÄenje za igraÄe Barcelone. Prijavi
22. decembar 2011.14 god. comment_12216 I na utakmici s Tottenhamom opet ima sumljivih situacija Prijavi
23. decembar 2011.14 god. comment_12241 Da, ali dirao je je i Ekotto u jednoj situaciji rukom, pa nije svirano. Grešaka je bilo ali kad se sve sagleda obje su strane jednako nagraÄ‘ene/oštećene. Prijavi
23. decembar 2011.14 god. comment_12248 Ljudi davali golove rukama, sta fali da i mi zaustavimo jednom rukom :) Prijavi
23. decembar 2011.14 god. comment_12278 Da, ali dirao je je i Ekotto u jednoj situaciji rukom, pa nije svirano. Grešaka je bilo ali kad se sve sagleda obje su strane jednako nagraÄ‘ene/oštećene. S tim da je to bilo dosta drugaÄije od Coleovog igranja rukom. Ekotto je imao ruku u neprirodnom položaju i ono što je pokušao je bilo Äudno, a i sam je sebe pogodio što je za mene penal. Ne toliko uvjerljiv, ali jest penal. Prijavi
23. decembar 2011.14 god. comment_12281 S tim da je to bilo dosta drugaÄije od Coleovog igranja rukom. Ekotto je imao ruku u neprirodnom položaju i ono što je pokušao je bilo Äudno, a i sam je sebe pogodio što je za mene penal. Ne toliko uvjerljiv, ali jest penal. ;) Prijavi
23. decembar 2011.14 god. Autor comment_12315 Ashleyeva ruka u stvari nije ruka jer se na snimku jasno vidi, a i sudija je to vidio, da je to bio djelić sekunde u kome se lopta odbila od Van Der Vaarta (ja mislim) i pogodila njega u ruku. On jednostavno nije imao vremena da je skloni, tako da je ovo Äista situacija. Prijavi
23. decembar 2011.14 god. comment_12316 Ashleyeva ruka u stvari nije ruka jer se na snimku jasno vidi, a i sudija je to vidio, da je to bio djelić sekunde u kome se lopta odbila od Van Der Vaarta (ja mislim) i pogodila njega u ruku. On jednostavno nije imao vremena da je skloni, tako da je ovo Äista sintuacija. Nema veze jer se odbila od nekoga ili ne , da li je on imao vremena da je skloni ili ne poenta je da je bilo ÄŒISTO igranje rukom koje sudija nije vidio i nije svirao ! Bas me zanima sta bi rekli da smo tako go primili ? Sumnjam da bi ste rekli da nije imao vremena skloniti ruku ! Situaciju kod Ekotta nisam vidio tako da ne mogu komentirati ! ;) Prijavi
23. decembar 2011.14 god. Autor comment_12318 Nema veze jer se odbila od nekoga ili ne , da li je on imao vremena da je skloni ili ne poenta je da je bilo ÄŒISTO igranje rukom koje sudija nije vidio i nije svirao ! Bas me zanima sta bi rekli da smo tako go primili ? Sumnjam da bi ste rekli da nije imao vremena skloniti ruku ! Situaciju kod Ekotta nisam vidio tako da ne mogu komentirati ! Pogledaj ponovo snimak te situacije pa ćeš vidjeti da je sudija bio 10 metara od mjesta dešavanja i da je imao Äisto vidno polje prema istom. Dakle, vidio je ali je procjenio da nije bilo namjerno. Prijavi
23. decembar 2011.14 god. comment_12319 Pa nije covjek robot da moze reagovati u djelicu sekunde... Prijavi
23. decembar 2011.14 god. comment_12336 Sudija je dobro vidio situaciju što se vidi i iz njegove reakcije poslije kada je odmahnuo rukama na proteste igraÄa Yidsa. Prijavi
24. decembar 2011.14 god. comment_12374 Adebayor je trebao dobit crveni na toj utakmici, bile su dvije situacije za Äisti drugi žuti, ali Webb nije dao. Prijavi
24. decembar 2011.14 god. Autor comment_12380 Adebayor je trebao dobit crveni na toj utakmici, bile su dvije situacije za Äisti drugi žuti, ali Webb nije dao. Trebao je i naš Ramires za onaj start nad Baleom, jer nije bio ništa bezazleniji od onog starta kada je Torres dobio crveni. Prijavi
24. decembar 2011.14 god. comment_12408 Nama je progledao kroz prste jednom, njima 2 puta i Adebayor je konstantno faulirao, što nije bio sluÄaj s Ramiresom. Prijavi
5. februar 2012.14 god. comment_23481 [b]Oj Hovarde Vebu, jebem ti sve na zemlji i nebu!!![/b] [b]Penal kojeg je napravio Ivanović - NEPOSTOJAN![/b] Prijavi
5. februar 2012.14 god. comment_23494 Istina Cae, vidlo se da je Ivanović imao nogu Ävrsto na zemlji, a Welbeck je namjerno svoju nogu popiknuo u njegovu.To je mentalno utjecalo na naše igraÄe, vidjelo se. Prijavi
5. februar 2012.14 god. comment_23496 mene je internet zezao kod te situacije pa cu sacekati video da procjenim Prijavi
5. februar 2012.14 god. comment_23512 NEMOGU da vjerujem pa kakva ciganija . Dokle vise ove sudijske lakrdije !!! !!! Prijavi
5. februar 2012.14 god. comment_23541 Evo pogledao sam http://www.dailymotion.com/video/xode2s_chelsea-3-2-manchester-united_sport?start=27#from=embediframe znaci ofirno podapinjanje Welbecka, odliicno je odglumio Prijavi
5. februar 2012.14 god. comment_23542 bane nije imao namjreu da napravi penal ocigledno je da se poklizao u tom trenutku i malo mu je nogu proletila naprijed ali sta ce se sad... Prijavi
5. februar 2012.14 god. comment_23551 ÄŒak je i moj stari (inace ne voli Chelsea ) reko da nije bilo penala. Prijavi
5. februar 2012.14 god. comment_23554 Nije penal covjek jos povukao nogu da ne napravi penal al wellbeck pametno se bacio. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.