31. januar 2024.2 god. comment_352244 5 minutes ago, Wisey said: U ovakvoj utakmici sramota me zaliti se na sudije. Ne nego treba sutiti i da se ovakvo sudjenje ponovi u bara-bara utakmici. Činjenica je da su nas sudije pokrale, nebitno koji je rezultat na semaforu. Prijavi
31. januar 2024.2 god. comment_352247 Ljudi su nas pomeli, nisu sudije odgovorne za naš poraz, ali ako je ono bio penal za Liverpool onda je i gaženje Nkunkua bilo penal za nas. Što se tiče nekih kartona, trebali su do sada naučiti da nema koristi simulirati ako ima VAR i slično. Zna se da ove sezone idu kartoni za proteste, šutanje lopte, traženje kartona za protivnika itd. Prijavi
1. februar 2024.2 god. Autor comment_352270 Penal je i nad Conorom bio, i to su tek nakon 30-ak minuta prikazali na usporenom snimku ugao gdje ga Van Dijk udara u koljeno. Jebo im pas mater. Prijavi
1. februar 2024.2 god. comment_352271 Tako je, nije 1 penal nego 2. Zasto bi bolja igra Liverpula bila izgovor za to da se precuti na tako nesto? Pitanje za @Wisey Prijavi
1. februar 2024.2 god. comment_352274 Ne znam zašto Englezi ne razmisle o uvođenju stranih sudaca, i tako im je većina igrača i vlasnika stranci, sta ne bi mogli i suci. Premiership je najbogatija liga jer je najbolje upakiran produkt, a ovakvo suđenje i kola u kolo moglo jako šteti tom produktu, ne razumijem kako to ne vide i zašto ništa ne poduzimaju po tom pitanju. Prijavi
2. februar 2024.2 god. Popularna objava comment_352325 Liverpoolovi i navijači a izgleda i fudbaleri i trener imaju jedan template ponašanja, kada jedna jedina odluka ne ode u njihovu korist kukaju do sledećeg vikenda a kada ih poguraš na sve moguće načine, uništiš protivnika onda se šuti i kurči se... Jesu nas ubili igrači ALI prvi penal je bio kod rezultata 0:0 dakle eventualnim golom i vodstvom bi sigurno malo promijenili igru i tok utakmice. Drugi penal je bio kod rezultata 3:1 dakle eventualnim golom bi se možda i stvorio neki momentum i moglo bi se krenuti po treći. O kartonima i ostalome ne mogu ništa da pišem, engleska je to... Prijavi
30. mart 2024.2 god. comment_353811 Koriste VAR da ponište gol zbog ruke i dok to gledaju dva minuta ne mogu da skontaju da je čist faul u pitanju. Jasno je svima u komentarima, samo sudijama nije. https://www.reddit.com/r/soccer/s/Ve6mohy6Il Prijavi
30. mart 2024.2 god. comment_353813 Oštećeni smo za crveni karton i penal, ali smo ih u nastavku utakmice dobili. Ako u ovoj situaciji nije gol onda je penal. Da ga ovaj nije vukao Disasi bi stigao u poziciju da bolje zahvati loptu i da ona ide u gol a ne u ruku. Upravo Assignon je trebao biti isključen ranije jer je trebao dobiti drugi žuti zbog simuliranja. To je ona situacija kada je Cucurella dobio karton. Ovaj se bacio kao delfin. I ne znam je li jasno ovima iz Burnleya jasno da ako dobiju crveni da moraju napustiti teren. Prijavi
30. mart 2024.2 god. comment_353817 Cist penal nad Disasijem, ovi u VARu k'o da ne mogu vise od jedne stvari gledati hahaha Prijavi
30. mart 2024.2 god. comment_353819 Kakvi bolidi od sudija, sudiše na kraju penal i crveni za dosta manji faul. Pravda je zadovoljena, to je bitno. Prijavi
30. mart 2024.2 god. comment_353845 Danas dva penala za Newcastle nakon što su defanzivci krenuli da ispucaju loptu i Gordon se samo pojavio odnekud i postavio nogu. I to kao faul i penal. Je li samo meni to glupo? Je li faul u napadu kad igrač šuta sa 20 metara i ispuca podmetnutu nogu odbrambenog igrača? Nije, nego u odbrani. Prijavi
31. mart 2024.2 god. comment_353864 19 hours ago, Adi said: Danas dva penala za Newcastle nakon što su defanzivci krenuli da ispucaju loptu i Gordon se samo pojavio odnekud i postavio nogu. I to kao faul i penal. Je li samo meni to glupo? Je li faul u napadu kad igrač šuta sa 20 metara i ispuca podmetnutu nogu odbrambenog igrača? Nije, nego u odbrani. I meni su ono smijesni penali nad Gordonom, posebno onaj drugi gdje uopste nije igrao loptom. Prijavi
4. april 2024.2 god. comment_353992 Prvi penal za nas čist, drugi preblag. Najveći propust je nedavanje žutog kartona Dalotu čitavu utakmicu. Trebao ga je dobiti samo za onu situaciju kada je napravio dvostruki faul nad Palmerom. Do kraja utakmice još par prekršaja za karton i na kraju napravljen penal. Suđenje generalno loše danas, dosta kornera, gol-auta i auta je dato pogrešnoj strani. Prijavi
5. april 2024.2 god. comment_354014 Drugi penal, budimo realni nije penal ali boli nas kurac jer je to United Prijavi
5. april 2024.2 god. comment_354020 Ja isto mislim da nije bilo nekog kontakta baš. Al jebat ga, jes glupo troljavo pao u njega, ma da je ovaj već prije zaronio Prijavi
5. april 2024.2 god. Autor comment_354022 Ono se nije moglo odglumiti, ili je glumac za Oskara. Mislim da ga je zakačio po stopalu + što je pao na njega. Dovoljno za penal. Prijavi
5. april 2024.2 god. comment_354024 Penal cist. Sapleo ga s ledja i sapleo sam sebe tako sto je zapeo za nogu protivnickog igraca. A onda i pao na njega. Prijavi
5. april 2024.2 god. comment_354041 Penal, udario ga u dno stopala dok je trcao i onda jos pao na njega. Prijavi
20. april 2024.2 god. comment_354422 1. Penal, ruka Grealisha. Lopta je išla u gol, a ruka joj je promijenila pravac. Sve i da nije namjerno, čovjek je praktično odbranio šut. Penal kao kuća (ako nije penal, kako onda nije korner). 2. Walker je "remplovao" Jacksona tako što ga je gurnuo. Sakrio je to fino od sudije, ali nije od kamera. Koja je poenta VAR-a? Drago mi je što nam nisu sudili penal jer smo se previše navikli na to, imam osjećaj da se više uzdamo u to nego u to da ga sami damo. (Dobro, možda se malo uzdamo i u Palmera) Prijavi
20. april 2024.2 god. comment_354428 Walker je na isti način branio Mudryka u zadnjem napadu kao što je branio i Jacksona u toj situaciji. Prvo je dosuđeno kao faul, drugo nije. Da bar nije ni ovo nad Mudrykom, možda bismo imali neku šansu nakon gol-auta. Prijavi
27. april 2024.2 god. comment_354623 Igrači su trebali nalupati po 2-3 šamara sudijama nakon utakmice zbog njihovog performansa. Kod svakog našeg prekida su njihovi igrači gurali naše u offside, jačim intenzitetom od faula zbog kojeg je gol poništen. I gdje su crveni kartoni i penali za te situacije? Nigdje i ne treba ih biti, kao što gol nije trebao biti poništen. Izbili su nam dva bitna i zaslužena boda. Da ne govorim kakve su mekane faulove sudili u njihovu korist kad smo im igrali pressing. Prijavi
27. april 2024.2 god. comment_354624 Gledao sam samo zadnja 3 minuta regularnog dijela i nadoknadu i mogu reci da je apsolutno ispravno dosudjen faul te ponisten gol. Nazalost takav kriterij ne drze uvijek. Prijavi
27. april 2024.2 god. comment_354628 Volio bih vidjeti snimak kad je krenula njihova kontra prije prvog gola. Madueke je pratio jednog igraca koji je usao u aut, i sam Madueke je pokazao rukom da je lopta izasla, medjutim nastavila se igra. Ubrzo su zabili gol i mislio sam da ce var vratiti unazad ali nisu to napravili. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.