Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Carney Chukwuemeka (2022-2025, 32 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 94
  • Pregledi 5,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• da promijeni mehaniku trčanja 🤣 ovako sam ja majstoru odvezao auto i rekao da mi slabo vuče u nižim obrtajima, a on mi rekao "pa nemoj ga ni voziti u nižim" tako je i kod ovog bilo, rekao ti

• Jebeni Jorginho igra a ovaj na klupi. Znam da nisu ista pozicija ali svejedno.

• Ono što se vidi je da je solidan sa loptom u nogama i da je fizički već dominantan dakle već može izpred Havertza

Objavljene slike

Oh no, Conor trci, to je bitno kod igraca, jebo sve ostalo. Conor i ofanzivni vezni su jedna od najsmjesnijih stvari sto sam vidio ikad. OJ, uzima par lopti, oj trci onako reda radi, oj ne zna primiti lopte, oj ne zna osutati, oj ne zna dodati kada treba, aaaali zna trcati i presingovati. Jedan od najgorih igraca sto sam ikada gledao sviju mi. Bukvalno nista ne radi, ali ga bruku ljudu gotivi.

6 hours ago, diablo_bih said:

Oh no, Conor trci, to je bitno kod igraca, jebo sve ostalo. Conor i ofanzivni vezni su jedna od najsmjesnijih stvari sto sam vidio ikad. OJ, uzima par lopti, oj trci onako reda radi, oj ne zna primiti lopte, oj ne zna osutati, oj ne zna dodati kada treba, aaaali zna trcati i presingovati. Jedan od najgorih igraca sto sam ikada gledao sviju mi. Bukvalno nista ne radi, ali ga bruku ljudu gotivi.

Nekad si Mounta hvalio jer je trčao i oduzimao lopte i imao dobru statistiku, key pass.

• 2 mjeseca kasnije...
On 4/26/2024 at 4:09 PM, Adi said:

Opet nekakva povreda. Ja ovo nikad nisam vidio da se igrač oporavi, odigra pola sata i opet se vrati na listu povrijeđenih i tako svaki put. Kod nas ove sezone 6 takvih igrača.

diabola bi rekel

to je zbog poketina sto ih forsira na treningu a ni oporavili se jos nisu.

• 4 sedmice kasnije...

Još jedna izgubljena sezona u ključnim godinama za razvoj. Prošlu sezonu je izgubio jer nije mogao doći na red, ovu je izgubio jer je bio konstantno povrijeđen. Kad god je igrao bio je dobar i Pochettino ga je na početku sezone vidio u startnih 11. Sviđa mi se kako igra, donosi nešto što drugi nemaju, a to je ta silina i osvajanje prostora sa loptom u nogama.

• 4 mjeseca kasnije...
  • 4 sedmice kasnije...
  • Adi mijenja naslov u Carney Chukwuemeka (2022-2025, 32 nastupa)
  • 1 godina kasnije...
10 hours ago, Adi said:

U budućnosti će igrati za reprezentaciju Austrije. Igrači danas sve ranije shvataju da će teško zaigrati za Englesku, Francusku, Njemačku i okreću se zemljama rođenja / porijekla i te "manje" nacije dosta profitiraju.

I Paul Wanner iz PSVa takodje, koji je "nemac" 

Dobi Austrija dva kvalitetna pojacanja.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.