2. februar 2024.2 god. comment_352310 Bolji kurac moj. Connor je pretrcao ove sezone sto ovaj nije u citavoj dosadasnjoj profesionalnoj karijeri. Prijavi
2. februar 2024.2 god. comment_352313 Oh no, Conor trci, to je bitno kod igraca, jebo sve ostalo. Conor i ofanzivni vezni su jedna od najsmjesnijih stvari sto sam vidio ikad. OJ, uzima par lopti, oj trci onako reda radi, oj ne zna primiti lopte, oj ne zna osutati, oj ne zna dodati kada treba, aaaali zna trcati i presingovati. Jedan od najgorih igraca sto sam ikada gledao sviju mi. Bukvalno nista ne radi, ali ga bruku ljudu gotivi. Prijavi
2. februar 2024.2 god. comment_352317 Chuku nije ni malo loš igrač, samo kada bi se koristio na pravi način i samo kada bi ga povrede zaobišle. Prijavi
2. februar 2024.2 god. comment_352327 6 hours ago, diablo_bih said: Oh no, Conor trci, to je bitno kod igraca, jebo sve ostalo. Conor i ofanzivni vezni su jedna od najsmjesnijih stvari sto sam vidio ikad. OJ, uzima par lopti, oj trci onako reda radi, oj ne zna primiti lopte, oj ne zna osutati, oj ne zna dodati kada treba, aaaali zna trcati i presingovati. Jedan od najgorih igraca sto sam ikada gledao sviju mi. Bukvalno nista ne radi, ali ga bruku ljudu gotivi. Nekad si Mounta hvalio jer je trčao i oduzimao lopte i imao dobru statistiku, key pass. Prijavi
2. februar 2024.2 god. comment_352329 Ja bih sad ponudio 30 miliona za Mounta da ga vratimo. Sad vidim da i nije toliko los bio. Prijavi
2. februar 2024.2 god. comment_352332 9 hours ago, Adi said: Nekad si Mounta hvalio jer je trčao i oduzimao lopte i imao dobru statistiku, key pass. Mount je znao osutati, znao dodati, ne mozes ga uopste porediti sa ovim. Prijavi
2. februar 2024.2 god. comment_352335 2 hours ago, diablo_bih said: Mount je znao osutati, znao dodati, ne mozes ga uopste porediti sa ovim. jest, znao izbiti busen trave Prijavi
26. april 2024.2 god. comment_354598 Opet nekakva povreda. Ja ovo nikad nisam vidio da se igrač oporavi, odigra pola sata i opet se vrati na listu povrijeđenih i tako svaki put. Kod nas ove sezone 6 takvih igrača. Prijavi
27. april 2024.2 god. comment_354626 On 4/26/2024 at 4:09 PM, Adi said: Opet nekakva povreda. Ja ovo nikad nisam vidio da se igrač oporavi, odigra pola sata i opet se vrati na listu povrijeđenih i tako svaki put. Kod nas ove sezone 6 takvih igrača. diabola bi rekel to je zbog poketina sto ih forsira na treningu a ni oporavili se jos nisu. Prijavi
20. maj 2024.2 god. comment_355242 Još jedna izgubljena sezona u ključnim godinama za razvoj. Prošlu sezonu je izgubio jer nije mogao doći na red, ovu je izgubio jer je bio konstantno povrijeđen. Kad god je igrao bio je dobar i Pochettino ga je na početku sezone vidio u startnih 11. Sviđa mi se kako igra, donosi nešto što drugi nemaju, a to je ta silina i osvajanje prostora sa loptom u nogama. Prijavi
29. septembar 2024.2 god. comment_358867 Dobar je Chuku bio, samo i njega su povrede unazadile. Mogao je momak komotno biti poslan negdje na posudbu. Prijavi
29. septembar 2024.2 god. comment_358868 Pochettino mu je vjerovao, bio mu je starter na početku sezone. Sad mu je mjesto uzeo Dewsbury-Hall. Imaju različite karakteristike, ali su otprilike ista pozicija. Prijavi
29. septembar 2024.2 god. comment_358869 1 hour ago, Spaha said: Dobar je Chuku bio, samo i njega su povrede unazadile. Mogao je momak komotno biti poslan negdje na posudbu. Pa vidis da je htio Maresca da ga posalje na posudbu, ali zbog nekog razloga nisu uspjeli naci klub, mozda bude bolje u januaru. Prijavi
24. oktobar 2024.1 god. Autor comment_359410 Dobio i on svojih 13 minuta iako su ga gazde otpisale. Ne vidim logiku da neki George igra više od njega. Osim ako trener hoće da ti kaže da si kurton. Prijavi
24. oktobar 2024.1 god. comment_359422 Nije neki George i George je krilo, a on igra u sredini. Prijavi
10. mart10. mar comment_371449 U budućnosti će igrati za reprezentaciju Austrije. Igrači danas sve ranije shvataju da će teško zaigrati za Englesku, Francusku, Njemačku i okreću se zemljama rođenja / porijekla i te "manje" nacije dosta profitiraju. Prijavi
11. mart11. mar comment_371455 10 hours ago, Adi said: U budućnosti će igrati za reprezentaciju Austrije. Igrači danas sve ranije shvataju da će teško zaigrati za Englesku, Francusku, Njemačku i okreću se zemljama rođenja / porijekla i te "manje" nacije dosta profitiraju. I Paul Wanner iz PSVa takodje, koji je "nemac" Dobi Austrija dva kvalitetna pojacanja. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.