Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Carney Chukwuemeka (2022-2025, 32 nastupa)

Istaknuti odgovori

Ima puno toga nauciti od iskusnijih igrača, sta bih ja dao da mogu gledati uzivo strijelca pogotka koji nam je donio LP, sta bih sve naučio. Onda od Mounta o odnosima sa javnošću, modni stil od Aube, od Ziyecha kako raspuhat šišu, Pulisica fortnajt plesove

• reLo mijenja naslov u #17 Carney Chukwuemeka
  • 2 mjeseca kasnije...
  • Odgovori 94
  • Pregledi 5,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• da promijeni mehaniku trčanja 🤣 ovako sam ja majstoru odvezao auto i rekao da mi slabo vuče u nižim obrtajima, a on mi rekao "pa nemoj ga ni voziti u nižim" tako je i kod ovog bilo, rekao ti

• Jebeni Jorginho igra a ovaj na klupi. Znam da nisu ista pozicija ali svejedno.

• Ono što se vidi je da je solidan sa loptom u nogama i da je fizički već dominantan dakle već može izpred Havertza

Objavljene slike

• 2 sedmice kasnije...
  • 2 mjeseca kasnije...
  • 3 sedmice kasnije...

Ne kontam kako tako često da nam se igrači opet ozlijede pri oporavku. To do ovo sezone nisam skoro nikad čuo. 

chuki je inače dobar squad igrač, ima potencijala. 

• 5 sedmica kasnije...
  • Popularna objava

da promijeni mehaniku trčanja 🤣

ovako sam ja majstoru odvezao auto i rekao da mi slabo vuče u nižim obrtajima, a on mi rekao "pa nemoj ga ni voziti u nižim"

tako je i kod ovog bilo, rekao tipa boli me kad se oslanjam na desnu nogu, a ovi iz mediciskog tima rekli da trči na lijevoj

nije ni čudno što nam je 20 igrača van stroja, čini mi se da je medicinski tim poprilično loš, bolje bi ga organizovali da su u upravnom odboru lično sebija i vlado đajić

• 3 sedmice kasnije...

Naš vezni red je odlaskom Kantea, Kovačića i Loftus-Cheeka izgubio igrače koji su u stanju da uzmu loptu i probiju se kroz 2-3-4 igrača. Od ovih što su ostali Chukwuemeka je najbolji u tome. Vjerovatno ćemo se i u njega razočarati za mjesec dana kad se utopi u sivilo, ali za sada ga volim vidjeti na terenu.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.