Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Carney Chukwuemeka (2022-2025, 32 nastupa)

Istaknuti odgovori

7 hours ago, Whisper said:

Njih dvojica na double pivot su bas onako smash and grab kombinacija. Odlicne fizikalije, prilicno brzi sa loptom u nogama, dobar ball progression... Treba to probati svakako. Mozda je malo preofanzivno, al Fulam je u pitanju, trebalo bi da mogu da iznesu mec.

Izvini se Fulhamu, bolje stoje od nas na tabeli. Trenutno Fulham ima opasniji napad od nas, a ukoliko silva ne bude igro usudio bih se reći i bolju odbranu. 

Ps Volio bih ovog vidjeti u prvih 11 pa makar i na wingbacku. 

• Odgovori 94
  • Pregledi 5,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• da promijeni mehaniku trčanja 🤣 ovako sam ja majstoru odvezao auto i rekao da mi slabo vuče u nižim obrtajima, a on mi rekao "pa nemoj ga ni voziti u nižim" tako je i kod ovog bilo, rekao ti

• Jebeni Jorginho igra a ovaj na klupi. Znam da nisu ista pozicija ali svejedno.

• Ono što se vidi je da je solidan sa loptom u nogama i da je fizički već dominantan dakle već može izpred Havertza

Objavljene slike

• 2 sedmice kasnije...

Jebem ti mater smrdljivu ti jebem usranu, aaaa jebem ti sve ti jebem. Na 11 metara si od protivnickog gola, sto ne sutas, nego je vodis GDJE CES JE IMAS JOS 11 METARA TERENA. 

Brate, proigra te saigrač u 93. minuti, 11 metara od gola, protivnik te ne stiže zatvoriti i ti umjesto da je odvališ pod prečku ti ideš u protivnika? Znači bukvalno to je instinktivna odluka da je opucaš, a ovog ko da je neki trener maltretiro što šuta. Ono kad sam vidio bleno sam ko tele jer nisam mogo vjerovati koliko sjeban u glavu moraš biti. 

Ma i desnom u blizi ugao i lijevom u dalji, samo sutaj po golu pa sta bude, ne bih mu ništa rekao da mu je odbranio.  A glavu zabio ko noj. 

• Popularna objava

Istu ovakvu loptu sam dobio na terminu danas, odmah sam je spicem slozio i naravno posred stative jebem joj mrtve :D

Ali opet mogu reći da sam se bolje snašao u toj situaciji od Čuke, mogao je da bira kojom nogom da šuta

• 2 mjeseca kasnije...
  • 4 sedmice kasnije...
  • 2 sedmice kasnije...

Andrey Santos - najbolji igrač prvenstva za mlade Južne Amerike, kapiten ekipe Brazila koja je osvojila

Cesare Casadei - u prvom kolu Svjetskog 2 gola i asistencija, sa Italijom pobijedio taj isti Brazil

Carney Chukwuemeka - najbolji igrač prvenstva za mlade Europe, osvojio prvenstvo sa Engleskom

To je nivo talenta mladih igrača koje imamo. I onda ga Lampard ne uvodi na 8 utakmica i kad ovaj ode u Argentinu zove ga nazad jer mu treba. Vrati ga sa drugog kraja svijeta i uvede ga tek zadnjih 10 minuta. Kasnije izjavi da mu nije davao veću minutažu jer MORA MISLITI NA SVOJ POSAO. O kakvom poslu pričamo? O onom na kojem si izgubio 7 od 9 utakmica kao trener Chelseaja. O poslu na kojem si privremeno i ne možeš dobiti otkaz.

Šteta, njihovi vršnjaci Belligham, Pedri, Musiala, Gavi, Wirtz, Gvardiol, Mendes, Garnacho, Elliott, Fati, Balde, Moukoko (?) već uveliko igraju fudbal u jakim klubovima.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.