9. januar 2023.3 god. comment_337749 7 hours ago, Whisper said: Njih dvojica na double pivot su bas onako smash and grab kombinacija. Odlicne fizikalije, prilicno brzi sa loptom u nogama, dobar ball progression... Treba to probati svakako. Mozda je malo preofanzivno, al Fulam je u pitanju, trebalo bi da mogu da iznesu mec. Izvini se Fulhamu, bolje stoje od nas na tabeli. Trenutno Fulham ima opasniji napad od nas, a ukoliko silva ne bude igro usudio bih se reći i bolju odbranu. Ps Volio bih ovog vidjeti u prvih 11 pa makar i na wingbacku. Prijavi
12. januar 2023.3 god. comment_337960 Dobar Carney nema sta. Steta sto smo imali igraca manje kada je usao Prijavi
13. januar 2023.3 god. Autor comment_337989 Momak mora biti standardan, a ne da dobija minute na kapaljku. Prijavi
13. januar 2023.3 god. comment_337994 Ne znam sto nije poceo utakmicu. Ali dobro razumijem ipak, Mount je u formi zivota, tesko ga je klupirati. Prijavi
21. januar 2023.3 god. comment_338527 Jebem ti mater smrdljivu ti jebem usranu, aaaa jebem ti sve ti jebem. Na 11 metara si od protivnickog gola, sto ne sutas, nego je vodis GDJE CES JE IMAS JOS 11 METARA TERENA. Prijavi
21. januar 2023.3 god. comment_338531 Timo Werner, sve dobro uradi i onda kad je najbitnije spetlja se. Prijavi
21. januar 2023.3 god. comment_338540 Nece on dugo imat priliku sad kad se vrate pacijenti + pojacanja. Sta ocekivat od engleskog balvana Prijavi
21. januar 2023.3 god. comment_338541 Al opet bolji je bio od Mounta, Mount ni ne zna šta je dupli pas. Prijavi
21. januar 2023.3 god. Autor comment_338579 Fakat, zamisli kakvi su ostali kad je on i ovako šlampav bolji od njih. Nema smisla da mu se psuje, dečko je jednom zajebao. Šta onda trebamo govoriti Mountu i Panjercu? Prijavi
21. januar 2023.3 god. comment_338596 Brate, proigra te saigrač u 93. minuti, 11 metara od gola, protivnik te ne stiže zatvoriti i ti umjesto da je odvališ pod prečku ti ideš u protivnika? Znači bukvalno to je instinktivna odluka da je opucaš, a ovog ko da je neki trener maltretiro što šuta. Ono kad sam vidio bleno sam ko tele jer nisam mogo vjerovati koliko sjeban u glavu moraš biti. Prijavi
21. januar 2023.3 god. comment_338598 Ma i desnom u blizi ugao i lijevom u dalji, samo sutaj po golu pa sta bude, ne bih mu ništa rekao da mu je odbranio. A glavu zabio ko noj. Prijavi
21. januar 2023.3 god. comment_338601 42 minutes ago, hamco said: Samo za BTa Pa čovjek mu zicer nastimao ovaj ni da osuta... Prijavi
21. januar 2023.3 god. Popularna objava comment_338613 Istu ovakvu loptu sam dobio na terminu danas, odmah sam je spicem slozio i naravno posred stative jebem joj mrtve Ali opet mogu reći da sam se bolje snašao u toj situaciji od Čuke, mogao je da bira kojom nogom da šuta Prijavi
12. april 2023.3 god. comment_343724 Piše da je povrijeđen i zato danas nije na klupi. Izgubljena sezona za njega, ali zato 100 hiljada funti svakog ponedjeljka na račun. Da se izguralo dalje u kupovima imao dobio bi više prilika. Prijavi
12. april 2023.3 god. comment_343725 Sta cemo raditi sa njim, hačinsonom i ostalim mladim igracima, pojma nemam. Prijavi
12. april 2023.3 god. comment_343726 2 minutes ago, Corto Maltese said: Sta cemo raditi sa njim, hačinsonom i ostalim mladim igracima, pojma nemam. Pa kupiti još 10 takvih talenata i još kojeg dokazanog igrača koji igra na istoj poziciji, logično Prijavi
11. maj 2023.3 god. comment_344899 Za 9 dana počinje Svjetsko u20 prvenstvo i pozvan je u reprezentaciju. Bez njega do kraja sezone. Prijavi
11. maj 2023.3 god. comment_344901 Bez sviju osim Halla koji je ostao na zahtjev kluba. Znaci Chilwella nece forsirati do kraja sezone. Prijavi
22. maj 2023.3 god. comment_345142 Andrey Santos - najbolji igrač prvenstva za mlade Južne Amerike, kapiten ekipe Brazila koja je osvojila Cesare Casadei - u prvom kolu Svjetskog 2 gola i asistencija, sa Italijom pobijedio taj isti Brazil Carney Chukwuemeka - najbolji igrač prvenstva za mlade Europe, osvojio prvenstvo sa Engleskom To je nivo talenta mladih igrača koje imamo. I onda ga Lampard ne uvodi na 8 utakmica i kad ovaj ode u Argentinu zove ga nazad jer mu treba. Vrati ga sa drugog kraja svijeta i uvede ga tek zadnjih 10 minuta. Kasnije izjavi da mu nije davao veću minutažu jer MORA MISLITI NA SVOJ POSAO. O kakvom poslu pričamo? O onom na kojem si izgubio 7 od 9 utakmica kao trener Chelseaja. O poslu na kojem si privremeno i ne možeš dobiti otkaz. Šteta, njihovi vršnjaci Belligham, Pedri, Musiala, Gavi, Wirtz, Gvardiol, Mendes, Garnacho, Elliott, Fati, Balde, Moukoko (?) već uveliko igraju fudbal u jakim klubovima. Prijavi
22. maj 2023.3 god. comment_345149 I na sve to stavi u prvu postavu RLCa, covjeka koji je vec otisao u Milan haman Kakva je ljiga Lampard. Prijavi
22. maj 2023.3 god. comment_345162 Ni meni nije jasna izjava da mora mislit o svom poslu, kojem? Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.