Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Carney Chukwuemeka (2022-2025, 32 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 94
  • Pregledi 5,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• da promijeni mehaniku trčanja 🤣 ovako sam ja majstoru odvezao auto i rekao da mi slabo vuče u nižim obrtajima, a on mi rekao "pa nemoj ga ni voziti u nižim" tako je i kod ovog bilo, rekao ti

• Jebeni Jorginho igra a ovaj na klupi. Znam da nisu ista pozicija ali svejedno.

• Ono što se vidi je da je solidan sa loptom u nogama i da je fizički već dominantan dakle već može izpred Havertza

Objavljene slike

• reLo mijenja naslov u #30 Carney Chukwuemeka
  • 2 mjeseca kasnije...

I njemu bih dao sansu protiv Salzburga.

Ne smijemo previse rizikovati Kovu, procitao sam da ima problema s koljenom, jos nam samo fali da se on povrijedi, bolje ga sacuvati protiv Brightona.

Momak moze sasvim solidno odigrati, zeljan je fudbala to se vidi a i do sada sam bio zadovoljan kad god je usao u igru. 

• 2 mjeseca kasnije...

Volim kad sere po Jorginhu, jebem ti sunce i Pjulisika i Haverca sto oni igraju uopšte. Daj još Hačinsona na poluvremenu pa nek i izgubimo. 

Vjerovatno će startati protiv Fulhama u četvrtak. Očekujem njega i Zakariu u veznom redu od prve minute. Nadam se da nećemo gledati Jorginha i Kovačića jer ne znaš koji je lošiji u zadnje vrijeme.

Njih dvojica na double pivot su bas onako smash and grab kombinacija. Odlicne fizikalije, prilicno brzi sa loptom u nogama, dobar ball progression... Treba to probati svakako. Mozda je malo preofanzivno, al Fulam je u pitanju, trebalo bi da mogu da iznesu mec.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.