18. mart 2023.3 god. comment_342401 Šta ono bi batice, pretrča te čovjek viši od tebe Po meni krivac za drugi gol... Prijavi
18. mart 2023.3 god. comment_342405 Brt kako ga otresa onaj Simms, pomislio sam da je Cabola, a ne senegalski Terry Prijavi
18. mart 2023.3 god. comment_342411 Odlican bio danas i onda ga je zakucao na kraju. Ne samo sto imamo timski gubitnicki mentalitet nego i individualni. Prijavi
18. mart 2023.3 god. Autor comment_342442 Velika greška kod drugog gola. Da je to uradio neki omladinac bio bi osuđen na 3 mjeseca klupe. Prijavi
18. mart 2023.3 god. comment_342452 Jebem ti persun, ljordu, spanac, blitvu i da te jebem Pa taj sims ima 110 ukupno minuta u PL u 30 utakmica, ali sad se pretvorio u dijego costu Prijavi
12. april 2023.3 god. comment_343805 Meni je fascinantno kako on ne može pregurati 60 minuta kvalitetnog fudbala. Večeras je stvarno bio dobar, zatvorio je Benzemu skroz, jednom je zamalo ispušio od Rodryga ali i to je stigao, dobro je odigrao. Vidjelo se koliko je dobar bio kad je izašao a ušlo ono štene mrtvo. Prijavi
12. april 2023.3 god. comment_343806 Koliko smo ga zelele proslih rokova, sada dobismo babu. Kao da gledam Lukakua u odbrani, gabaritan, spor Prijavi
12. april 2023.3 god. comment_343810 2 minutes ago, Corto Maltese said: Koliko smo ga zelele proslih rokova, sada dobismo babu. Kao da gledam Lukakua u odbrani, gabaritan, spor Tolko spor da je stigao i pretekao Rodriga koji je 10 godina mladji i imao dva koraka prednosti. Prijavi
14. juni 2023.3 god. comment_345771 Navodno se Inter interesuje za njega, ne znam šta je činiti u ovom slučaju, da li ga prodati dok se još može koja para izvući za njega i ostati sa Fofanom, Badiem, Silvom i vratiti Colwilla ili je prerano za ovoliko podmlađivanje nazad Prijavi
14. juni 2023.3 god. comment_345774 31 minutes ago, Kun Aguer0 said: Navodno se Inter interesuje za njega, ne znam šta je činiti u ovom slučaju, da li ga prodati dok se još može koja para izvući za njega i ostati sa Fofanom, Badiem, Silvom i vratiti Colwilla ili je prerano za ovoliko podmlađivanje nazad Rano si se ponadao, hoće ga Žabari al na posudbu. Prijavi
14. juni 2023.3 god. comment_345780 Ne bi ga dirao dok se ne rijesi situacija s colwillom, ovaj colwill mi djeluje kao da ne zeli da igra za chelsea. Mozda i ne bi bilo lose da se ukljuci u transfer za caiceda. Prijavi
14. juni 2023.3 god. comment_345782 4 minutes ago, Gringo said: Ne bi ga dirao dok se ne rijesi situacija s colwillom, ovaj colwill mi djeluje kao da ne zeli da igra za chelsea. Mozda i ne bi bilo lose da se ukljuci u transfer za caiceda. Ne bih ispuštao Colwilla samo zbog pozicije, tu smo poprilično tanki i nesigurni. Prijavi
14. juni 2023.3 god. Autor comment_345785 26 minutes ago, Gringo said: Ne bi ga dirao dok se ne rijesi situacija s colwillom, ovaj colwill mi djeluje kao da ne zeli da igra za chelsea. Mozda i ne bi bilo lose da se ukljuci u transfer za caiceda. Jedino oni mogu Caiceda uključiti u transfer za Colwilla. Moramo se na tržištu postavljati tako da su naši vrijedniji od drugih. Prijavi
14. juni 2023.3 god. comment_345786 Ne treba pustati Colwilla niposto. Koulibalya hoce na posudbu govnari. Rekao bi covjek tolika bijeda ti klubovi u Italiji. Prijavi
21. juni 2023.3 god. comment_345926 Njegov boravak u Chelseau je jedno veliko razocarenje. Dosao je kao Top5 stopera svijeta, kao iskusan igrac koji je instant donijeti poboljsanje i napredak, uz kojeg ce mladji stoperi uciti stoperski zanat... na kraju jedno veliko nista. Doduse, kasnije je bio solidan, imao je dobrih utakmica ali opet sve je to tanko. Ps:Kako sam smijesno izgleda onaj klip gdje zove Terrya i pita moze li uzeti broj 26 hajah Prijavi
21. juni 2023.3 god. comment_345927 Coveku, vec na utakmici protiv evertona, dusa bila u nosu. Prijavi
21. juni 2023.3 god. comment_345946 Sretno, nikakve drame sa njim nije bilo, nije ispunio očekivanja, riješili ga se sezonu poslije, obostrano dobar rasplet. Prijavi
21. juni 2023.3 god. Autor comment_345953 Očekivali smo da će biti novi Silva, da će instant donijeti kvalitet i odigrati 2-3 vrhunske sezone. Mislili smo da će zamijeniti Rudigera i pomoći nam da preguramo ovaj period dok omladina ne stasa. Nismo to dobili, nije se fino uklopio, nije mu ni situacija išla na ruku. Reklo bi se da smo shvatili i priznali grešku na vrijeme. Mislim da je samo zbog godina i interesa Arapa ova situacija riješena bezbolno. Da je par godina mlađi čekali bismo ga godinama i kasnije slali na pozajmice. Nije bio toliko loš samo smo mi očekivali puno više. Broj koji je nosio govori dovoljno o tome. Transfer je dobitna kombinacija za sve strane. Prijavi
21. juni 2023.3 god. comment_345970 Jedno od većih razočarenja, mada i kad smo ga doveli bio sam skeptičan, em zbog godina em zbog lige iz koje dolazi. Bio bi solidna opcija za back up ali opet mislim da je bolje forsirati malog Colwilla. Sretno mu Prijavi
22. juni 2023.3 god. comment_346020 Kod mene ima prolaznu ocjenu. Jedini je problem njegov sto se kasno odlucio da napusti Napoli. Da je dosao kod nas prije 4-5 sezone bio bi vrh. A vjerovatno bi i Kepa imao vise pouzdanja i ne bi pravio one amaterske propuste. Prijavi
22. juni 2023.3 god. comment_346021 Pre olako ga sudimo na osnovu jedne sezone i to ovakve, jednostavno sezona nije relevantna za suditi ikog, a on je čak imao i dobrih perioda. Vjerujem da je dobio šansu dogodine da bi se pokazao dobrim pojačanjem. Da se razumijemo, nemam ništa protiv što se prodao, razumijem da imamo mlađih koje treba gurat i ako se vratimo u 4 od zada bit će višak, a od dvojka on i Silva je Silva ipak Silva. Prijavi
25. juni 2023.3 god. comment_346090 toliko ostavio bitan trag da nisam cak ni na Fifi stigo da ga izaberem😁 Prijavi
26. februar 2025.1 god. Popularna objava comment_362958 Samo da se prisjetimo cuvene izjave KK, jedna od najjacih izjava kada je poredjenje liga u pitanju https://www.instagram.com/reel/C6wRHmsAQmo/?igsh=MTlhZGl2N3hyM3R6cg== Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.