Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Kalidou Koulibaly (2022-2023, 32 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 148
  • Pregledi 7,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Koja ljudina od covjeka 

• Samo da se prisjetimo cuvene izjave KK, jedna od najjacih izjava kada je poredjenje liga u pitanju https://www.instagram.com/reel/C6wRHmsAQmo/?igsh=MTlhZGl2N3hyM3R6cg==  

• Na FBu sam ja davno to. I kada je bio veoma blizu.

Objavljene slike

• 4 sedmice kasnije...

Meni je fascinantno kako on ne može pregurati 60 minuta kvalitetnog fudbala. Večeras je stvarno bio dobar, zatvorio je Benzemu skroz, jednom je zamalo ispušio od Rodryga ali i to je stigao, dobro je odigrao. Vidjelo se koliko je dobar bio kad je izašao a ušlo ono štene mrtvo.

2 minutes ago, Corto Maltese said:

Koliko smo ga zelele proslih rokova, sada dobismo babu. Kao da gledam Lukakua u odbrani, gabaritan, spor

Tolko spor da je stigao i pretekao Rodriga koji je 10 godina mladji i imao dva koraka prednosti. 

• 2 mjeseca kasnije...
31 minutes ago, Kun Aguer0 said:

Navodno se Inter interesuje za njega, ne znam šta je činiti u ovom slučaju, da li ga prodati dok se još može koja para izvući za njega i ostati sa Fofanom, Badiem, Silvom i vratiti Colwilla ili je prerano za ovoliko podmlađivanje nazad

Rano si se ponadao, hoće ga Žabari al na posudbu.

Ne bi ga dirao dok se ne rijesi situacija s colwillom, ovaj colwill mi djeluje kao da ne zeli da igra za chelsea. Mozda i ne bi bilo lose da se ukljuci u transfer za caiceda.

• Autor
26 minutes ago, Gringo said:

Ne bi ga dirao dok se ne rijesi situacija s colwillom, ovaj colwill mi djeluje kao da ne zeli da igra za chelsea. Mozda i ne bi bilo lose da se ukljuci u transfer za caiceda.

Jedino oni mogu Caiceda uključiti u transfer za Colwilla. Moramo se na tržištu postavljati tako da su naši vrijedniji od drugih.

Njegov boravak u Chelseau je jedno veliko razocarenje. Dosao je kao Top5 stopera svijeta, kao iskusan igrac koji je instant donijeti poboljsanje i napredak, uz kojeg ce mladji stoperi uciti stoperski zanat... na kraju jedno veliko nista. Doduse, kasnije je bio solidan, imao je dobrih utakmica ali opet sve je to tanko. 

Ps:Kako sam smijesno izgleda onaj klip gdje zove Terrya i pita moze li uzeti broj 26 hajah

• Autor

Očekivali smo da će biti novi Silva, da će instant donijeti kvalitet i odigrati 2-3 vrhunske sezone. Mislili smo da će zamijeniti Rudigera i pomoći nam da preguramo ovaj period dok omladina ne stasa. Nismo to dobili, nije se fino uklopio, nije mu ni situacija išla na ruku. Reklo bi se da smo shvatili i priznali grešku na vrijeme. Mislim da je samo zbog godina i interesa Arapa ova situacija riješena bezbolno. Da je par godina mlađi čekali bismo ga godinama i kasnije slali na pozajmice. Nije bio toliko loš samo smo mi očekivali puno više. Broj koji je nosio govori dovoljno o tome. Transfer je dobitna kombinacija za sve strane.

• diablo_bih mijenja naslov u Kalidou Koulibaly (2022-2023, 32 nastupa)

Kod mene ima prolaznu ocjenu.

Jedini je problem njegov sto se kasno odlucio da napusti Napoli. Da je dosao kod nas prije 4-5 sezone bio bi vrh. A vjerovatno bi i Kepa imao vise pouzdanja i ne bi pravio one amaterske propuste.

Pre olako ga sudimo na osnovu jedne sezone i to ovakve, jednostavno sezona nije relevantna za suditi ikog, a on je čak imao i dobrih perioda. Vjerujem da je dobio šansu dogodine da bi se pokazao dobrim pojačanjem.

Da se razumijemo, nemam ništa protiv što se prodao, razumijem da imamo mlađih koje treba gurat i ako se vratimo u 4 od zada bit će višak, a od dvojka on i Silva je Silva ipak Silva.

• 1 godina kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.