Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Kalidou Koulibaly (2022-2023, 32 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 148
  • Pregledi 7,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Koja ljudina od covjeka 

• Samo da se prisjetimo cuvene izjave KK, jedna od najjacih izjava kada je poredjenje liga u pitanju https://www.instagram.com/reel/C6wRHmsAQmo/?igsh=MTlhZGl2N3hyM3R6cg==  

• Na FBu sam ja davno to. I kada je bio veoma blizu.

Objavljene slike

Pa mora igrat u kontinuitetu.. pa nemozes menjat stopere svaka dva dana kod nas svaku utakmicu drug stoperski par, kouly je igracina

Pa moramo mijenjati kad se povredjuju svaka dva dana, a i ruku na srce Koulibaly je bio dobar u Italiji, dobar je protiv Ekvadora, ali u PL gdje je mnogo ozbiljniji fudbal izgledao je haoticno. Valjda ce naci formu.

• Autor

Silva ima 38 godina i ne može igrati svaka 3 dana, mora se odmarati. Fofana se brzo povrijedio, Koulibaly isto izostajao, imamo izostanke i na drugim pozicijama pa se štoperski parovi i trojke moraju improvizovati. Zbog toga ne može ista odbrana da odigra više utakmica zaredom.

Tolko povrijeda i jos uvjek koulibaly ne igra svaku, vazno da cucurela igra stopera, daj mu utakmice u kontinuitetu i majstor ce zarit i palit premier league,

Da zbog gola je terry svasta, ako koulibaly nije u zadnjih 5-6 godina u samom vrhu stopera onda nije niko.. vec prve dvije utakmice sezone odigrao je majstorski, glupost protiv leedsa i nesto slabije protiv west hama.. i protiv brentforda, milana, wolvesa odlican.. al dobro vazno da je on ocajan i da nije dvije tekme sastavio

10 hours ago, Kun Aguer0 said:

Zabije lik jedan gol na SP odmah Terry postaje a kad je igrao za klub očajan bio, od povreda pa do očajnih partija, dvije dobre tekme sastavio nije

Ovaj didi reinkarnacija skare, samo je ovaj put zapikirao drugog igraca. 

Ak nebi gledao koulibalyja po vasim komentarima mislio bi da frajer igra 2.hnl 😃 Imamo mi puno puno slabijih karika nego kouly

• 5 sedmica kasnije...
  • 2 sedmice kasnije...

Toliko iskustva, utakmica, uz to kapiten jednog Senegala a nesiguran poput nekog mladića iz akademije.

Čovjek izgleda smiješno. Ne znam šta mu se dešava. Ovo nije vidjelo iskusnog štopera.

🚨 BREAKING : There’s a possibility of Chelsea cutting losses on Kalidou Koulibaly. (@Matt_Law_DT) #CFC

E moj Kalidou. Ne sabere li se do kraja sezone, ne bi me cudilo da ga se rijesimo.

Mislim da nema većeg razočarenja u zadnjih nekoliko godina od ovog. Havertz se smatrao potencijalom, ali ovaj je došao kao izgrađen igrač, znači i ako se očekivalo da podbaci malo sigurno nije ovoliko.

Gledali smo u njega ko novog Silvu, realno. 

Al sam je priznao covek da je PL prebrza liga za njega. 

Ima previse godina da bi cekali da se prilagodi, jer nikakav napredak ne pokazuje. Il je povredjen il je los. 

Inter je navodno zainteresovan, ako ode Skrinjar. 

Ja bi im Kulibalija besplatno dao, samo da nam onog balvana ne vracaju. Mark Henri za sirotinju.

• 4 sedmice kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.