14. august 2022.4 god. comment_332123 Lijepo sad svi da pohvale ovu golčinu šta vam je ljudi, pa ono se ne viđa često i to u onakvoj tekmi od stopera. Pa ovo da je zabio neki od kurčeva iz barse ili reala ziv ne bi mogao ostati a kad zabije naš igrač, nigdje videa da se vidi majstorija. Jedan od najboljih debitantskih golova i sveukupno odlična partija Prijavi
14. august 2022.4 god. comment_332124 Jedini bolji debitantski gol je Mario Stanic protiv West Hama. Prijavi
14. august 2022.4 god. Autor comment_332129 8 minutes ago, Kun Aguer0 said: Lijepo sad svi da pohvale ovu golčinu šta vam je ljudi, pa ono se ne viđa često i to u onakvoj tekmi od stopera. Pa ovo da je zabio neki od kurčeva iz barse ili reala ziv ne bi mogao ostati a kad zabije naš igrač, nigdje videa da se vidi majstorija. Jedan od najboljih debitantskih golova i sveukupno odlična partija Nasljednik Garya Cahilla koji je baš protiv Tottenhama zabio dobar volej. Prijavi
14. august 2022.4 god. comment_332134 15 minutes ago, Wisey said: Jedini bolji debitantski gol je Mario Stanic protiv West Hama. Kume ovo je Puskas Prijavi
15. august 2022.4 god. comment_332159 Njegov trademark su ona uklizavanja, al cojk voli uklizati cudo jedno. Prelijepo to izgleda, uvijek pravovremeno. Prijavi
15. august 2022.4 god. comment_332160 Odlično pojačanje zaista. Sve ima, pametno razmišlja, odličan tajming, nevjerovatna snagu posjeduje, odlično se razumije sa Silvom. Ma top. Samo da tako nastavi. Prijavi
18. august 2022.4 god. comment_332357 Njegova greska kod drugog gola jer nije cuvao Kanea kako treba Prijavi
21. august 2022.4 god. comment_332472 Čovjek skontao gdje je došao, veli boli me kurac odoh odmoriti jednu tekmu jer ovdje nema pomoći. Prijavi
21. august 2022.4 god. Autor comment_332477 Čovjek ima memoriju zlatne ribice. Zar je moguće da iskusan igrač onako dobije drugi žuti? Nije čak ni zaustavio obećavajući napad, a i da jeste šta ima veze, utakmica već gotova. Prijavi
21. august 2022.4 god. comment_332482 Namjerno dobio da ne mora igrati sljedeću, nije mu zanimljivo da ga pune. Prijavi
21. august 2022.4 god. comment_332534 Čak mi se ni prvi faul kod prvog kartona nije sviđao i još jedan malo opasniji start je imao. Ali onakav drugi žuti dobiti, jako glupo. Vidi se da su zemljaci on i Mendy, samo šteta što onaj neće propustiti sledeću utakmicu a ovaj hoće Prijavi
6. septembar 2022.4 god. comment_333905 Umalo da opet fasuje drugi zuti karton i iskljucenje protiv Dinama pri kraju utakmice, opet napravio neki nepotreban faul, prekinuo napad. Ne secam se tacno u kom trenutku, ali moze da se zahvali sudiji sto ga nije iskljucio. Mislili smo da je Rudiger budala zbog svojih ludackih startova, al Koulibaly deluje kao da mu nisu sve na mestu. Prijavi
6. septembar 2022.4 god. comment_333924 Je l se meni cini ili lik ima koje kilo vise? Svaki kadar koji ga prijazuje, sa njega se voda sliva i deluje mi da ne moze doci do daha, a mozda je bilo sparno. Prijavi
6. oktobar 2022.3 god. comment_334845 Kako je ovaj krenuo u jucerasnju utakmicu mislio sam da ce crveni dobiti do 30 minute. Nakon losih prvih 5 minuta utakmice u nastavku je bio odlican, dobro se postavljao, a i dobre je pasove slao suigracima. Prijavi
17. oktobar 2022.3 god. Autor comment_335255 Polako se privikava na klub i ligu, sve bolje izgleda. Mogao bi biti defanzivac sa najviše odigranih minuta u sezoni. Prijavi
20. oktobar 2022.3 god. Autor comment_335347 Ovdje sam očekivao hvatanje za vrat i žuti karton Prijavi
20. oktobar 2022.3 god. comment_335348 imao je ispada, ali je lik sretan, nekako mu se opet lopta vrati u noge i onda je ispuca iz 16terca. Prijavi
22. oktobar 2022.3 god. comment_335486 Stvarno ove povrede više nemaju smisla. Kako svake sezone mi fasujemo ovako pred bitne utakmice, pred ključni period. I da stvar bude gora uvijek oni krucijalni igrači. Pazi liste: Kante, Fofana, James, Koulibaly, možda sam nekog i zaboravio. Prijavi
24. oktobar 2022.3 god. comment_335591 I on nakupi nekih odsustava sa terena bez ikakve logike i najave Prijavi
9. novembar 2022.3 god. Autor comment_336362 Koncentracija 0, u živom zidu imaš samo jedan zadatak - skočiti. Prijavi
13. novembar 2022.3 god. comment_336478 Pojede ga tempo Premierlige. Nije ovo Italija gdje imas toliko vremena kada primis loptu, ovdje moras igrati non stop, nema predaha, ne smijes loptu meljati. I dalje mislim da je dobar igrac j da ce biti dobro pojacanje samo mu treba malo prilagodbe. Jebale su i njega povrede i taman kad bi pocdo da hvata formu opet se povrijedi. Prijavi
13. novembar 2022.3 god. comment_336506 Kurčev igrač i kurčevo pojačanje, bolje neka mu odmah skinu onaj broj sa leđa dok svi nisu skontali i dok nije skroz propao. Skoro svaku utakmicu pravi očajne faulove i na rubu je crvenog kartona, skoro svaki od tih faulova je pod moranjem jer je prethodno napravio grešku. Sve što je i odigrao bilo je prosječno i uopšte mi nije donio neki kvalitet u odbrani, Silva je dvije klase iznad njega. Također svako malo povreda, te koljeno, te se za ložu hvata te ovo te ono. Bačene pare. Stajanje u živom zidu zaista ne želim da komentarišem Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.