Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Forum ChelseaBalkan.com

Istaknuti odgovori

• Autor
[quote name='Tinmar' timestamp='1327855501' post='21388']Ja ovog čovjeka toliko volim da sam čak i naučio njegovo forum ime točno napisati: Caeruleus čestitam još jednom ^^ Svi na forumu se mogu ugledati na njegov rad i zalaganje ovdje.[/quote]

Ja mu nisam mogao naučiti nick dok iz anatomije nisam naišao na pojam Locus Caeruleus (plavičasta mrlja) i od tad ga ne mogu promašiti :D
  • Odgovori 793
  • Pregledi 35,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• E tu dolazi onda diablo

• Ako se sprdate na nacionalnoj osnovi, javite chibi, on to nekad ne skonta, impulsivan je jako pogotovo ako je na 6+ rakija

• Evo kera jebo vas on Joj keru kako si nasuo ovo, obruka naciju, sreća nisam video snimio Sipa pivo kao da je voda

Objavljene slike

• Autor
[img]http://pokit.org/get/6bcead88e79a6157ba5c85691cb480c4.jpg[/img]

Evo statistike i za forum, vjerovali ili ne, forum ima oko 700 UNIKATNIH dnevnih posjeta više od portala u ovom mjesecu. Vidite kako je narasla posjećenost u januaru u odnosu na decembar. Ipak, forum ima manje klikova od portala, ali ipak i više nego dobro!

S tim da vjerovatno ovi botovi što se registruju nabijaju malo veći prosjek na forumu.
[quote name='diablo_bih' timestamp='1327962741' post='21722']
Desni klik nema nikakve funkcije na portalu :S Ako se to moze popraviti bilo bi dobro ;)
[/quote]
aa ja mislio da je to nesto do mene :D ugl slazem se ako moze da se to popravi ;)
  • Autor
A mislite da smo bez veze ukinuli desni klik? :P

Ima na fejsu par stranica koje se 'kite našim perjem' pa se prave mangupi i neće da stave link od vijesti, nego kopiraju tekst i potpišu ga kao da su ga oni pisali. Od kako sam to uveo, više ne objavljuju naše vijesti ili jednostavno stave link vijesti što nam je i bio cilj. Pa nismo ni mi veslo sisali da se jebajemo prevodeći i mirno gledamo kako neko drugi uzima zasluge za to.

Čak su indirektno i naše kolumne počeli kopirati... Žalosno.
[quote name='reLo' timestamp='1327963758' post='21725']
A mislite da smo bez veze ukinuli desni klik? :P

Ima na fejsu par stranica koje se 'kite našim perjem' pa se prave mangupi i neće da stave link od vijesti, nego kopiraju tekst i potpišu ga kao da su ga oni pisali. Od kako sam to uveo, više ne objavljuju naše vijesti ili jednostavno stave link vijesti što nam je i bio cilj. Pa nismo ni mi veslo sisali da se jebajemo prevodeći i mirno gledamo kako neko drugi uzima zasluge za to.

Čak su indirektno i [b]naše kolumne počeli kopirati... Ž[/b]alosno.
[/quote]
Ako je netko 90 minuta ukr'o za jaja ću ga objesit -.^
[quote name='Rikky Luiz' timestamp='1328003206' post='21760']
Cae, pridružujem se čestitkama za administratora. Javljaj na fb kad završe ispite da više idemo na tu kafu ;)
[/quote]

Hvala dogovoreno ;)
sad dok se dosadujem malo razmisljam o litu o tome kako sam nabasa na ovaj forum i kako nas je bilo niti dvadeset, pa smo se polako poceli upoznavat, poceli davat dojmove o nasem voljenom klubu. svak je ima svoju zelju za kupovinu pa o modricu pa matin dolazak pa kraj transfer roka.....
svakog novog clana smo ugodno prihvatili i poceli se nadogradivat. onda je hosting pao i dosao je oaj novi forum koji ima priko 200 clanova koji ima toliko i toliko hitsa i likeova na face stranici i to sve u po godine. cestitke benji i pidiyu na ideji i kasnije ostvarivanju i cesitke svima koji pisu i naravno moderatorima - ovaj post je posvecen za obiljezavanje pola godine ovog foruma
Svidja mi se ovo dole, ko je online, koja boja sta znaci, ko je bio danas online, napredujemo..svaka cast.;)
  • Autor
[quote name='Wisey' timestamp='1328277209' post='22697']Sve mi se nešto forum pretvara u Talk Chelsea. :lol: Vidio sam da si se i tamo registrovao, pa pokupio par stvarčica... Pametno, pametno. ;)[/quote]

Ma samo težim ka boljem :D
A ja sam samu ideju za ovaj tip foruma pokupio od njih tj. svidio mi se i onda sam malo progooglao da vidim o čemu se radi, vidio da je najbolji komercijalni forum na svijetu i instalirao ga.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.