Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Forum ChelseaBalkan.com

Istaknuti odgovori

A što ne možemo vidjeti ko nam je dao 'zeleno' ili 'crveno' kod posta ? :D

Čitaš mi misli! Meni je to prije radilo al sad ništa. Prije mi je stizalo gore u notifikacijama tko mi daje + a tko -.

• Odgovori 793
  • Pregledi 35,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• E tu dolazi onda diablo

• Ako se sprdate na nacionalnoj osnovi, javite chibi, on to nekad ne skonta, impulsivan je jako pogotovo ako je na 6+ rakija

• Evo kera jebo vas on Joj keru kako si nasuo ovo, obruka naciju, sreća nisam video snimio Sipa pivo kao da je voda

Objavljene slike

Evo nešto još veoma pozitivno za naš forum. Naime jučer je oko podne oboren rekord foruma što se tiče članske posjećenosti, bilo je ukupno 93 člana foruma online u istom trenutku što je 50% dosadašnjeg cjelokupnog članstva:

[b][size=4]Most online: [color=#ff0000]93[/color] members (January, 3rd, 2012 - 12:33 AM)[/size][/b]

[size=3]Što znači da je naš forum veoma veoma čitan, iako mnogi članovi ne pišu redovito.[/size]
[quote name='Caeruleus' timestamp='1325689560' post='14502']
Heh, upravo to. A zamislite sad samo scene kada osvojimo Ligu prvaka kolika će biti posjećenost u jednom trenutku. Možda i preko 1000 osoba :)
[/quote]
Eto ti još jednog razloga zašto nam treba ta LP. :lol:
[quote name='Wisey' timestamp='1325693524' post='14518']
Eto ti još jednog razloga zašto nam treba ta LP. :lol:
[/quote]
I to kakav razlog ! :D

A pitanje :
Kako se postaje officialni sajt ? posto znam da ste davno pricali o tome nesto malo !
[quote name='Blues_95' timestamp='1325705498' post='14572']
I to kakav razlog ! :D

A pitanje :
Kako se postaje officialni sajt ? posto znam da ste davno pricali o tome nesto malo !
[/quote]

Prvo se moramo registrirat kao udruga u BiH i Hrvatskoj, pa stupit u kontakt sa Chelseajem.
[quote name='reLo' timestamp='1325708123' post='14586']
Čitao sam nešto na Unitedovom sajtu, oni traže 50 članova da registruju udruženje i onda da se aplicira za članstvo kao službena navijačka skupina.
Trenutno je, za nas, tih 50 članova misaona imenica.
[/quote]
Kako misliš 50 članova?
[quote name='reLo' timestamp='1325709250' post='14591']
Da, 50 osoba koje će se učlaniti u udruženje ovog momenta.
[/quote]
Pa dobro, koja je točno zadaća svakog od tih 50 ljudi?
[quote name='reLo' timestamp='1325711506' post='14607']

20 KM (80 kn) godišnja članarina i to je to.
[/quote]
Pa mislim da nas imaš nekih desetak za sad koji bi platili sigurno.
  • Autor
[quote name='Tinmar' timestamp='1325711696' post='14609']
Pa mislim da nas imaš nekih desetak za sad koji bi platili sigurno.
[/quote]

Jašta, kad smo hosting trebali kupiti jedva se ja i Andy sastavili da damo po 120 kn (30 KM)... Doduše dubro i Lampard su se javili da plate ali pošto su iz Hrvatske nije se isplatilo slati novac od tamo...
[quote name='reLo' timestamp='1325712065' post='14610']

Jašta, kad smo hosting trebali kupiti jedva se ja i Andy sastavili da damo po 120 kn (30 KM)... Doduše dubro i Lampard su se javili da plate ali pošto su iz Hrvatske nije se isplatilo slati novac od tamo...
[/quote]
Ah, probaj jednom upitat tko bi bio spreman platiti pa ćeš vidjet... znaš da na mene možeš računat. A kada taj hosting plaćaš, svaki mjesec ili godišnje ili kako? Dao bi ja i 160 kn godišnje za tu članarinu (za dvojicu npr.) nije problem samo je glupo što ne možemo mi izvan BiH...
  • Autor
Hosting ćemo polovinom marta ponovo kupovati, svakih 6 mjeseci se kupuje i košta 30 eura... Vidjećemo, nešto ćemo izmajmunisati.
Na proljeće ćemo i definitivno registrovati udruženje, naći ću ja u Sarajevu par likova sa kojima ću otići u opštinu da to odradim, a nakon toga ćemo vidjeti o narednim koracima.
Da i još jedna stvar, neće biti registriranje svakih 6 mjeseci. To je samo još ovaj put, a na godišnjicu tamo u osmom mjesecu ćemo uplatiti hosting za cijelu godinu i to dođe jeftinije.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.