Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Forum ChelseaBalkan.com

Istaknuti odgovori

• Odgovori 793
  • Pregledi 35,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• E tu dolazi onda diablo

• Ako se sprdate na nacionalnoj osnovi, javite chibi, on to nekad ne skonta, impulsivan je jako pogotovo ako je na 6+ rakija

• Evo kera jebo vas on Joj keru kako si nasuo ovo, obruka naciju, sreća nisam video snimio Sipa pivo kao da je voda

Objavljene slike

Ne znam kakav je bio stari forum, ali ovaj je jedan od najboljih sto sam ikad vidio ako cete iskreno. Predlozit cu ljudima na Barca Balkan da urade nesto slicno, jer je trenutni out of date.
[quote name='Pesta' timestamp='1330438350' post='30846']
Ne znam kakav je bio stari forum, ali ovaj je jedan od najboljih sto sam ikad vidio ako cete iskreno. Predlozit cu ljudima na Barca Balkan da urade nesto slicno, jer je trenutni out of date.
[/quote]
Konacno nesto pametno od njega u moru gluposti..
A jel se moze uradit ovdje na forumu, kad ti neko u postu napise ime profila ( evo mog Semir) da ti dodje notifikacija, i da bude nesto slicno onom na FB..il sam prezahtjevan i imam glupe ideje?:D :P
[quote name='Semir' timestamp='1331239701' post='33882']
A jel se moze uradit ovdje na forumu, kad ti neko u postu napise ime profila ( evo mog Semir) da ti dodje notifikacija, i da bude nesto slicno onom na FB..il sam prezahtjevan i imam glupe ideje? :D :P
[/quote]
@Semir ? Ovo mislis ?
Ako je to to ideja je odlicna samo ne znam da li je izvodljiva .
[quote name='Blues_95' timestamp='1331310597' post='34162']
@Semir ? Ovo mislis ?
Ako je to to ideja je odlicna samo ne znam da li je izvodljiva .
[/quote]

Pa da, ako neko napise tvoj usenrame, da ti dodje notifikacija da je napisano. :D
  • Autor
Postoji ta stvarčica, samo što košta... Kad otvorim karticu i paypal kupit ćemo i to :)

[quote name='exampLe' timestamp='1331317299' post='34200']Mozda bi trebali dodati pored imena drzave da se moze staviti i ime grada :)[/quote]

Problem je što će se, k'o na gamersu, stavljat gradovi tipa: Zamzibar, Tunzibar i sl... Tj. gradovi koji ne postoje... A to mi se ne sviđa... A ne mogu napraviti menu od 500 gradova koliko ih ima na Balkanu (minimalno).
[quote name='reLo' timestamp='1331325722' post='34258']http://chelseabalkan.com/index.php/item/858-preview-chelsea-fc-stoke-city.html Treba mi prijedlog šta da ubacimo u vijest umjesto tog fb boxa... na Sky Sports u kvote...[/quote]

Misliš SkyBet?

Osobno, ja bih radije neku internacionalnu jaču kladionicu ako ćemo već tako, tipa bwin..
  • 4 sedmice kasnije...
  • 4 sedmice kasnije...
  • 2 sedmice kasnije...
[center][center][color=#0000cd][size=7][b]400 registriranih forumaša![/b][/size][/color][/center][/center]
[center][center][size=5][b]ČESTITAM RELI, PIDYJU I VEJSILU![/b][/size][/center][/center]
  • 2 sedmice kasnije...
Nema više zakačenih tema u sekciji "Nogomet / Fudbal", jer nema potrebe za tim. Također uz naziv liga petice stajao je natpis "Lige petice". I to sam uklonio, jer nema potrebe za tako dugim imenom. Svi znamo da su Prem, Prim, SerA, Primei i Bund lige petice.
[quote name='Caeruleus' timestamp='1337178512' post='49166']Nema više zakačenih tema u sekciji "Nogomet / Fudbal", jer nema potrebe za tim. Također uz naziv liga petice stajao je natpis "Lige petice". I to sam uklonio, jer nema potrebe za tako dugim imenom. Svi znamo da su Prem, Prim, SerA, Primei i Bund lige petice.[/quote]

Izrazito glup i bespotreban potez po mom mišljenju.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.