Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Eden Hazard (2012-2019, 245 nastupa)

106 članova je glasalo

1. 1.

• Da
      65%
      29
    • Ne pored Messija i Ronalda
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije ambiciozan toliko
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije materijal za najboljeg igrača svijeta
      15%
      7

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Problem je što su svi od njega očekivali čuda, kako danas tako i tokom cijele sezone. Pa momak je tek doša, prilagodba na momčad i na ligu su dugotrajni procesi, prvi mačići se u vodu bacaju, tako i njegova prva sezona zasad.
  • Odgovori 5,9 hilj.
  • Pregledi 365,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Kako vrijeme prolazi sve mi vise i vise zao sto nije ostao u Chelseau do kraja karijere…jebo ga njegovi snovi i Real   

• Mislim da niko nije iznenađen ovom odlukom. Da je htio nastaviti do 1. septembra bi sigurno imao klub, ili u Belgiji, ili na bliskom Istoku, dalekom Istoku, ili dalekom Zapadu. Ponuda je sigurno bilo.

Objavljene slike

Meni je Hazard danas bio dobar. Ali ne može on sam. Ni on ni David Luiz ne mogu sami. Ostali su podbacili, pogotovo Mata. Nije se vidio danas. Ni on ni Ramires koji je zadnjih mjesec i pol kriza žešća.
Hazard uopste nije stalan u svojoj formi, igra toplo-hladno. Nema ga na nekoliko utakmica i onda eksplodira sa nekoliko asistencija i golova, pa ga opet nema nekoliko utakmica. Treba jos vise da radi, nekako mi deluje mnogo trom dok igra, slaba agilnost i spor je mnogo. :P
[quote name='CFC1905' timestamp='1355668253' post='94945']
Problem je što su svi od njega očekivali čuda, kako danas tako i tokom cijele sezone. Pa momak je tek doša, [b]prilagodba na momčad i na ligu[/b] su dugotrajni procesi, prvi mačići se u vodu bacaju, tako i njegova prva sezona zasad.
[/quote]

Nije jučer došao, već prije 6-7 mjeseci,tako da je ne znam gdje otišao, trebao se dobrano naviknuti na ekipu. A ovo za ligu, eto danas nije bila ligaška utakmica, već utakmica protiv smiješne ekipe kakva je Korintijans, pa ništa.

Ja sam očekivao više od njega, naravno i dalje očekujem. Jer igrač koji je onoliko plaćen, koji ima najveću platu u klubu, ne smije imati samo po neki bljesak, jer automatski postaje novi Torres.

Mora se popraviti u svakom segmentu igre, ali eto mlad je, može naučit. I moguće da je problem i ta smjena trenera, taman se počeo navikavati na Robia i njegov sistem, pa dođe Benitez, sad hajd se navikavaj i na njegov.. Isti slučaj i sa Oscarom, jer obojice nema evo 2 mjeseca.
[quote name='CFC1905' timestamp='1355668253' post='94945']
Problem je što su svi od njega očekivali čuda, kako danas tako i tokom cijele sezone. Pa momak je tek doša, prilagodba na momčad i na ligu su dugotrajni procesi, prvi mačići se u vodu bacaju, tako i njegova prva sezona zasad.
[/quote]

nije uopće stvar u prevelikim očekivanjima
od njega se očekuje da igra na razini koja je potrebna za Chelsea FC
eto on na toj razini nije već podulje vrijeme, ja sam cijelo vrijeme šutio, ali mora se reći da nije dovoljno dobro i da se treba poboljšati, inače ne zaslužuje biti u prvih 11

u zadnje vrijeme stalno gubi lopte, ne ulazi u duele uopće - uglavnom kao Torres
najgore je to što ja znam da on može i da ima potencijala, za razliku od Torresa
Pa jedini je hazard i vucao corinthians ( il kak se pise ) i njihovu odbranu kako treba.. Al posto ekipa nije nikakva bila tak da nije ni dosao do posebnog izrazaja
[quote name='Blues_95' timestamp='1355770618' post='95214']
Da mi je samo znati kaje li se sto je dosao u Chelsea .
[/quote]

To je bar poznato.

I sam je izjavio da mu je velika cast da igra za sampiona Evrope.
Eh sad, niko pa ni on nije mogao da predpostavi ovako losu after-season...
Neće li Bog dat pa mu ovaj gol protiv Leedsa ukaže put na stare staze i igre s početka sezone kad je bio svjetska nogometna atrakcija, bez imalo uveličavanja.

[img]http://cadfael.tv/image/src/1355952725146.gif[/img]
[quote name='Brane' timestamp='1356210911' post='96127']
Neće li Bog dat pa mu ovaj [b]gol[/b] protiv Leedsa ukaže put na stare staze i igre s početka sezone kad je bio svjetska nogometna atrakcija, bez imalo uveličavanja.

[/quote]
Susret protiv Leeds-a jer je sam i prelomio utakmicu .
Tacno ocekujem da ovaj lik ode u Real za dvije godine recimo. Otici ce sigurno, nece on vezati 4-5 godina kod nas, sigurno. Samo da se Real izmuze kao za Robbena i ja zadovoljan.

E zato mene srce boli sto sansu ne dobija Josh koji obozava klub, Lukaku koji je skoro zaplakao kad je krocio na Bridge. Takvi ce igraci uvijek ostati uz klub, bez obzira na sve.
[quote name='Blues_95' timestamp='1356255918' post='96202']
Susret protiv Leeds-a jer je sam i prelomio utakmicu .
[/quote]

E nije ! Bane je prelomio golom za 2:1 :P :D

Salim se, naravno :D

Kao sto sam ranije pricao, on je jako mlad, a ovo mu je prva sezona u najjacoj ligi sveta. Jos uvek se prilagodjava na Engleski fudbal.
On je jos uvek fudbalski talenat, nebruseni dijamant koji treba oblikovati i doterivati.
Ima i vremena, i kvaliteta da uspe.

[quote name='Twelfth Man' timestamp='1356265714' post='96250']
Tacno ocekujem da ovaj lik ode u Real za dvije godine recimo. Otici ce sigurno, nece on vezati 4-5 godina kod nas, sigurno. Samo da se Real izmuze kao za Robbena i ja zadovoljan.

E zato mene srce boli sto sansu ne dobija Josh koji obozava klub, Lukaku koji je skoro zaplakao kad je krocio na Bridge. Takvi ce igraci uvijek ostati uz klub, bez obzira na sve.
[/quote]

Cime bre zadovoljan ?! Odlaskom jednog od najvecih fudbalskih talenata danasnjice ?!
Nemoj biti smesan.
[quote name=' WhisperDiMatteo' timestamp='1356265934' post='96252']
Cime bre zadovoljan ?! Odlaskom jednog od najvecih fudbalskih talenata danasnjice ?!
Nemoj biti smesan.
[/quote]

Ti ako mislis da ce on ostati kod nas 5 godina, ti si u zabludi. I kad ode nece biti smak svijeta, ni prvi ni posljednji talenat. Nece se klub ugasiti ako on ode.
[quote name='Twelfth Man' timestamp='1356266181' post='96253']
Ti ako mislis da ce on ostati kod nas 5 godina, ti si u zabludi. I kad ode nece biti smak svijeta, ni prvi ni posljednji talenat. Nece se klub ugasiti ako on ode.
[/quote]

A ti imas neke sposobnosti koje ti govore suprotno ?
Sta bude bice, nemoj mo trcati pred rudu ;)
Ja bih volio da on ostane 10 godina, ali njemu je Zidane uzor i on ce kad-tad otici u Real.
Vrlo dobra partija danas protiv Ville i strašan gol također. Slomio stopera, uhvatio ga na krivoj nozi i onda silovito u suprotni kut. 5 golmana ono ne bi obranilo.
Nek je i on zabio u PL, nije dugo.
Kakva golcina..
Odlicna partija Edena.Polako ulazi u onu formu sa pocetka sezone.Siguran sam da kako bude vrijeme odmicalo on ce biti sve bolji i bolji.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.