Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Eden Hazard (2012-2019, 245 nastupa)

106 članova je glasalo

1. 1.

• Da
      65%
      29
    • Ne pored Messija i Ronalda
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije ambiciozan toliko
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije materijal za najboljeg igrača svijeta
      15%
      7

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 5,9 hilj.
  • Pregledi 365,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Kako vrijeme prolazi sve mi vise i vise zao sto nije ostao u Chelseau do kraja karijere…jebo ga njegovi snovi i Real   

• Mislim da niko nije iznenađen ovom odlukom. Da je htio nastaviti do 1. septembra bi sigurno imao klub, ili u Belgiji, ili na bliskom Istoku, dalekom Istoku, ili dalekom Zapadu. Ponuda je sigurno bilo.

Objavljene slike

Ja sam zadovoljan njime u ovim utakmicama. Momak se tek privikava na ekipu, mlad je dosta, ali opet igra dobro.

Vremenom će normalno postati puno bolji i onda ima da deremo protivničke odbrane..
[url="http://www.youtube.com/watch?v=vMG1QWumejI&feature=player_embedded"]http://www.youtube.com/watch?v=vMG1QWumejI&feature=player_embedded[/url]
Ne mislim da je na krilu bolji od jednog Marka Marina. Čak šta više kad je Marin na travnjaku igra nam živne. Eden treba da se bori za svoje mjesto pod suncem s Juanom Matom na poziciji ofenzivnog veznog.
[quote name='Gazija11' timestamp='1344537249' post='69727']
Hazard moze igrat i desno i lijevo i sredinu univerzalan igrač :)
[/quote]

Daa na papiru, ali na terenu je to malo drugacije. Gubi se na krilu, luta po terenu. Njemu najvise odgovara pozicija iza napadaca, tako da ce vjerovatno tu i igrati. Mata ce kao na pocetku sezone igrati na krilu a marin ce biti klupa, osim ako se ne dokaze bolji od jednog od ove dvojice. Ili ako se snadje na desnom krilu.
[quote name='Zero-cooL' timestamp='1344538670' post='69732']
Daa na papiru, ali na terenu je to malo drugacije. Gubi se na krilu, luta po terenu. Njemu najvise odgovara pozicija iza napadaca, tako da ce vjerovatno tu i igrati. Mata ce kao na pocetku sezone igrati na krilu a marin ce biti klupa, osim ako se ne dokaze bolji od jednog od ove dvojice. Ili ako se snadje na desnom krilu.
[/quote]

A šta misliš o Marinu kao lijevom krilu, Hazardu u sredini i Mati na desnom krilu? Iza njih razbijač Mikel/Essien i jedan povučeniji kreativac Oscar/Lamps. Nije nemoguće.

Malo preofenzivno izgleda, ali po mom mišljenju bar u utakmicama protiv slabijih protivnika trebamo krenuti s Marinom, Edenom i Matom zajedno.
[quote name='Brane' timestamp='1344539734' post='69739']
[b]A šta misliš o Marinu kao lijevom krilu, Hazardu u sredini i Mati na lijevom krilu[/b]? Iza njih razbijač Mikel/Essien i jedan povučeniji kreativac Oscar/Lamps. Nije nemoguće.

Malo preofenzivno izgleda, ali po mom mišljenju bar u utakmicama protiv slabijih protivnika trebamo krenuti s Marinom, Edenom i Matom zajedno.
[/quote]
Tesko da ce obadvojica igrati na lijevom krilu .
Marin , Mata , Hazard jedan od njih ce biti klupa . Vidjet cemo ko ce to biti .
[quote name='Blues_95' timestamp='1344542515' post='69754']
Tesko da ce obadvojica igrati na lijevom krilu .
Marin , Mata , Hazard jedan od njih ce biti klupa . Vidjet cemo ko ce to biti .
[/quote]

Pogrešno sam napisao, Marin lijevo, Hazard sredina i Mata desno krilo.
[quote name='Caeruleus' timestamp='1344502882' post='69550']
Ne mislim da je na krilu bolji od jednog Marka Marina. Čak šta više kad je Marin na travnjaku igra nam živne. Eden treba da se bori za svoje mjesto pod suncem s Juanom Matom na poziciji ofenzivnog veznog.
[/quote]

Moram priznati da me nasmijala ta zadnja recenica...
Momak je u Lilleu igrao i lijevo i desno i u sredini i ne vjerujem da je on doveden da se bori za mjesto sa Matom.. To bi za mene bila najveca glupost koju mozemo napraviti. Mata i Hazard trebaju da budu nosioci igre a ne da se mijenjaju i uvjeren sam da RDM ima plan za obojicu u prvom timu a ne da se bore za mjesto koji ce od njih dvojice igrati AMC...
[quote name='Zero-cooL' timestamp='1344538670' post='69732']
[/quote]

Ma kad je došao okreno sam neke tekme Lilla odgledat i to, kolko sam vidio na obje strane igra i sa obje strane je postizao golove, ne znam sta ce igrat al znam da ce to Di Mateo dobro ukomponovati :D
[quote name='Brane' timestamp='1344542595' post='69756']
Pogrešno sam napisao, Marin lijevo, Hazard sredina i [b]Mata desno krilo[/b].
[/quote]

Utakmice pred kraj sezone igrao tamo i bio potpuno nevidljiv.Mata mora igrat lijevo ili u sredini.
[quote name='Lampard' timestamp='1344585020' post='69866']
Utakmice pred kraj sezone igrao tamo i bio potpuno nevidljiv.Mata mora igrat lijevo ili u sredini.
[/quote]
imamo hazarda i matu koji mogu igrat ljevo i sredino takoder marina koji moze igrat ljevo, di matteo moze eksperimentirat koliko god hoce
[quote name='Spaha' timestamp='1344778220' post='70388']
[img]http://i.minus.com/ibe4NgztLvsesd.gif[/img]
[/quote]

hahahah, jesam se prekino kad je ovo uradio koji je to retard :D

al ne igra tolko loše kolko sam očekivo
e j--- ti majku od 30 i nesto mil. pa koda ga nema na terenu ni njega ni onog Mate, bar sam se od njega nesto nado .. jos onaj retard na sport klubu umjesto HAZARD govori HAZAR a kasni slika za komentatorom 3 sekunde ,, aaaaa
Kad
[quote name='Spaha' timestamp='1344778220' post='70388']
[img]http://i.minus.com/ibe4NgztLvsesd.gif[/img]
[/quote]

Kako je mene bilo stid kad se ovo desilo. Cijeli stadion mu se smijao.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.