2. maj 2022.4 god. comment_327680 Svaki transfer te vrste se ispostavio kao promašaj, niko nije oživio karijeru ovdje. Prijavi
2. maj 2022.4 god. comment_327681 Svaki transfer te vrste se ispostavio kao promašaj, niko nije oživio karijeru ovdje. Mozda Kovacic samo.. Prijavi
3. maj 2022.4 god. comment_327694 čuj možda Pa nije bas njegova karijera bila u kanalu koliko je bilo tesko doci do minuta pored Krosa, Modrica i Kazimeira. Mnogi bi tu ostali u senci. Prijavi
3. maj 2022.4 god. comment_327697 Pokušaj da se oživi Saul je bio solidan ali jednostavno nije išlo, dugo mu je trebalo da se navikne i na ekipu i na igru u engleskoj i izgleda da nije to to Prijavi
3. maj 2022.4 god. comment_327708 Pa nije bas njegova karijera bila u kanalu koliko je bilo tesko doci do minuta pored Krosa, Modrica i Kazimeira. Mnogi bi tu ostali u senci. haha dobro je, isto mislimo, na tren me zanijelo u drugom pravcu, sve5 Prijavi
24. maj 2022.4 god. comment_328613 Veliki promašaj. Sreća što je samo posudba u pitanju i možemo ga se riješiti. Vrlo malo korisnih stvari je napravio. Prijavi
27. maj 2022.4 god. comment_328718 Čak i kada oduzmemo očaj sa početka sezone opet je to bilo jako slabo izdanje Saula. Nije mi jasno kako jedan igrač ovako grohne odjednom, sjećam ga se iz Atletica strašan je bio prije dvije sezone. Što kaže Adi sreća pa je posudba te ga možemo nazad vratiti. Prijavi
8. juni 2022.4 god. comment_329080 Hvala Bogu pa nekom nije naumpalo da ga ostavi, "za rotacije". Prijavi
8. juni 2022.4 god. comment_329085 Šteta je što je imao onako loš početak, mislim i ja da ga je Tuchel prerano gurnuo u Premiership i u ludilo. Nakon nekog vremena izgledalo je to bolje ali ništa posebno, svakako ne igrač koji pravi prevagu i za kojeg treba izdvojiti onih 45 miliona. Dobar je lik ali nije za nas i za englesku Prijavi
8. juni 2022.4 god. comment_329094 Tanak je bio bas. Nikad se oslobodio nije, niti snasao u engleskom tempu. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.