16. decembar 2021.4 god. comment_322278 Stavio ga Tuchel u napad, tako bi najmanje štete donio. Nadmašio i Drinkwatera i Bakayoka. Prijavi
16. decembar 2021.4 god. comment_322287 Al materemi izmjena Saul u napad, Pulisic na beku mi lici ko na terminu kad imas onog jednog sto ne zna pa ga stavis u spic, manje ce stete napraviti. Prijavi
16. decembar 2021.4 god. comment_322289 Debil jos pogresno procjenio let lopte pa ga preskocila kada smo gol primili. Znaci bas je u svakom pogledu los. Prijavi
18. decembar 2021.4 god. comment_322353 https://twitter.com/CFCDaily/status/1471839135459647489 Toliko o Saulu. Čini se da je i Tuchel izgubio povjerenje u njega. Prijavi
18. decembar 2021.4 god. comment_322365 Ma gotov je, kurac od igraca, ne treba ga vise stavljati uopste ni na klupu. Prijavi
18. decembar 2021.4 god. comment_322366 Nije mi jasan njegov pad, zar nije jedno vrijeme sasvim solidan igrac bio za Atletico? Mislim ne pratim spansku ligu, ali znam iz Lige Sampiona da je imao dobrih partija. Prijavi
18. decembar 2021.4 god. comment_322367 Ma igrač bio vrh majke mi, bolji od Kokea u svoje vrijeme a Koke bio odličan talenat, ne znam koji mu je kurac... Prijavi
19. decembar 2021.4 god. comment_322474 Danas čak nije ni loš bio. Kretao se, trčkarao nešto, gledao da ne komplikuje previše u igri. Imao je par puta šansu da proigra napadače ali vjerovatno zbog manjka samopouzdanja nije želio rizikovati i napraviti pogrešku. Svejedno mislim da mora to dosta bolje, nije on akademac pa da ga čekamo da proigra. Prijavi
20. decembar 2021.4 god. comment_322482 Ma ne znam sta ste vi gledali, bukvalno je gledao kako da doda rudigeru, thiagu i azpiju, kasnije reeceu nego sto je naprijed iako je uvijek imao izbora da doda kanteu, kovi i mountu. Prijavi
5. januar 2022.4 god. comment_323123 Iz utakmice u utakmicu mu raste samopouzdanje i bolje igra dosta. Možda i bude nešto od njega. Prijavi
3. mart 2022.4 god. comment_325089 Sinoć jedan od boljih igrača. Vidi se da je iz utakmice u utakmicu sve bolji i da je poradio na samopouzdanju. Čak je i lijep gol zabio. Svuda je bio po terenu. Pokazao da se ipak može računati na njega kad zagusti. Prijavi
4. mart 2022.4 god. comment_325111 Jeste da se igralo protiv Lutona ali opet ga treba pohvaliti sasvim solidna partija i prvi gol za Chelsea Prijavi
5. mart 2022.4 god. Autor comment_325158 Popravlja se, djeluje dosta sigurnije i čini mi se da može nešto od njega biti. Na LWB je protočniji od Alonsa, dobar je na lopti i brzo razmišlja. Gurao bih ga na toj poziciji umjesto Alonsa definitivno. Prijavi
5. mart 2022.4 god. comment_325166 Popravlja se, djeluje dosta sigurnije i čini mi se da može nešto od njega biti. Na LWB je protočniji od Alonsa, dobar je na lopti i brzo razmišlja. Gurao bih ga na toj poziciji umjesto Alonsa definitivno. Apsolutno, i sebe bih radije gurao tamo neg onu smlatinu mrljavu Prijavi
10. mart 2022.4 god. Autor comment_325373 Cini mi se da nece ni ovaj moci pokrivati LWB (kao ni Alonso) u jacim mecevima, jednostavno lose se pozicionira u odbrani i stalno mu neko zavrsi iza ledja. Sasvim ocekivano s obzirom da to nije njegova pozicija. U napadu djeluje mrvicu bolje od Alonsa jer mu ne treba 5 minuta da primi loptu i proslijedi pasom, vec to uradim jako brzo. U svakom slucaju djeluje puno bolje nakon one agonije sa pocetka, ali definitivno nije njegova pozicija i pitanje je koliko moze posluziti na njoj. Prijavi
2. maj 2022.4 god. comment_327640 Samo me zanima ko se krije iza njegovog transfera. Koliko se na kraju ispostavilo kao neuspješan projekat. Ne sjecam se kad je zadnji put dobio minutu na terenu, vjerovatno protiv nekog Lutona u Fa Cupu, a momak zgrnuo masne pare, jedan od vodecih na platnoj listi. Ko god bio taj lik u pozadini njegovog dolaska, treba momentalno napustiti svoju funkciju. Srce me zaboli kad vidim kako City i Liverpool pametno rade kada su u pitanju transferi. Dovodjenje Saula npr bi im bilo na dnu spiska ako bi ikako i bilo na spisku... Prijavi
2. maj 2022.4 god. Autor comment_327650 I on i Kepa se pojave samo u kadru kad pricaju na klupi, mora da mu je par stao na zulj pa ih vise ne gura ni kad nema druge. Prijavi
2. maj 2022.4 god. comment_327661 Zadnji dan prelaznog roka Saul na jednogodisnju posudbu je bio odlican deal iako sam i tada upozoravao da je u zadnjoj sezoni bio los. To je bio transfer bez rizika a mogli smo dobiti puno toga (citaj da je dosao onaj Saul od prije 2 sezone). Kockali se s njim i na kraju se pokazao kao pronasaj, jednostavno. One prve partije koje je pruzao u dresu Chelsea je na nivou Bakayoka ako ne i gore od toga, uzas. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.