Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Saul Niguez (2021-2022, 23 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 112
  • Pregledi 6,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hvala Bogu pa nekom nije naumpalo da ga ostavi, "za rotacije".

• Kun Aguer0
    Kun Aguer0

Šteta je što je imao onako loš početak, mislim i ja da ga je Tuchel prerano gurnuo u Premiership i u ludilo. Nakon nekog vremena izgledalo je to bolje ali ništa posebno, svakako ne igrač koji pravi pr

Al materemi izmjena Saul u napad, Pulisic na beku mi lici ko na terminu kad imas onog jednog sto ne zna pa ga stavis u spic, manje ce stete napraviti.

https://twitter.com/CFCDaily/status/1471839135459647489

Toliko o Saulu. Čini se da je i Tuchel izgubio povjerenje u njega. 

Nije mi jasan njegov pad, zar nije jedno vrijeme sasvim solidan igrac bio za Atletico?
Mislim ne pratim spansku ligu, ali znam iz Lige Sampiona da je imao dobrih partija.

Danas čak nije ni loš bio. Kretao se, trčkarao nešto, gledao da ne komplikuje previše u igri. Imao je par puta šansu da proigra napadače ali vjerovatno zbog manjka samopouzdanja nije želio rizikovati i napraviti pogrešku.

Svejedno mislim da mora to dosta bolje, nije on akademac pa da ga čekamo da proigra.

• 3 sedmice kasnije...
  • 1 mjesec kasnije...

Sinoć jedan od boljih igrača. Vidi se da je iz utakmice u utakmicu sve bolji i da je poradio na samopouzdanju. Čak je i lijep gol zabio. Svuda je bio po terenu. Pokazao da se ipak može računati na njega kad zagusti.

• Autor
Popravlja se, djeluje dosta sigurnije i čini mi se da može nešto od njega biti. Na LWB je protočniji od Alonsa, dobar je na lopti i brzo razmišlja. Gurao bih ga na toj poziciji umjesto Alonsa definitivno.

Popravlja se, djeluje dosta sigurnije i čini mi se da može nešto od njega biti. Na LWB je protočniji od Alonsa, dobar je na lopti i brzo razmišlja. Gurao bih ga na toj poziciji umjesto Alonsa definitivno.

Apsolutno, i sebe bih radije gurao tamo neg onu smlatinu mrljavu
  • Autor

Cini mi se da nece ni ovaj moci pokrivati LWB (kao ni Alonso) u jacim mecevima, jednostavno lose se pozicionira u odbrani i stalno mu neko zavrsi iza ledja. Sasvim ocekivano s obzirom da to nije njegova pozicija. U napadu djeluje mrvicu bolje od Alonsa jer mu ne treba 5 minuta da primi loptu i proslijedi pasom, vec to uradim jako brzo. U svakom slucaju djeluje puno bolje nakon one agonije sa pocetka, ali definitivno nije njegova pozicija i pitanje je koliko moze posluziti na njoj.

• 1 mjesec kasnije...
Samo me zanima ko se krije iza njegovog transfera. Koliko se na kraju ispostavilo kao neuspješan projekat. Ne sjecam se kad je zadnji put dobio minutu na terenu, vjerovatno protiv nekog Lutona u Fa Cupu, a momak zgrnuo masne pare, jedan od vodecih na platnoj listi.

Ko god bio taj lik u pozadini njegovog dolaska, treba momentalno napustiti svoju funkciju. Srce me zaboli kad vidim kako City i Liverpool pametno rade kada su u pitanju transferi. Dovodjenje Saula npr bi im bilo na dnu spiska ako bi ikako i bilo na spisku...
  • Autor

I on i Kepa se pojave samo u kadru kad pricaju na klupi, mora da mu je par stao na zulj pa ih vise ne gura ni kad nema druge.

Zadnji dan prelaznog roka Saul na jednogodisnju posudbu je bio odlican deal iako sam i tada upozoravao da je u zadnjoj sezoni bio los. To je bio transfer bez rizika a mogli smo dobiti puno toga (citaj da je dosao onaj Saul od prije 2 sezone). Kockali se s njim i na kraju se pokazao kao pronasaj, jednostavno.
One prve partije koje je pruzao u dresu Chelsea je na nivou Bakayoka ako ne i gore od toga, uzas.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.