Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Saul Niguez (2021-2022, 23 nastupa)

Istaknuti odgovori

Saul od prije 3 sezone je masina. Saul zadnje dvije sezone je prosjek.

Nadam se da ce uz dobar sistem koji je susta suprotnost onogo sto je Simeone igrao biti i za njega dobro. Vidjeli smo kako neki igraci koji su prosjek u ovom sistemu mogu biti itekako dobri.

Ono sto Saula krasi jeste borbenost i igra na prvi dodir. Rijetko kad melja loptu bezveze i to mi se svidja. Nije mekad i voli duel igru.

Nadam se da ce biti pun pogodak iako ne ocekujem da ce se naigrati jer ima zestoku konkurenciju.
  • Odgovori 112
  • Pregledi 6,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hvala Bogu pa nekom nije naumpalo da ga ostavi, "za rotacije".

• Kun Aguer0
    Kun Aguer0

Šteta je što je imao onako loš početak, mislim i ja da ga je Tuchel prerano gurnuo u Premiership i u ludilo. Nakon nekog vremena izgledalo je to bolje ali ništa posebno, svakako ne igrač koji pravi pr

Stavite mu broj 17 jebem ga, prije nekoliko dana je objavljeno da je to odabrao...

Official stranica postavila video kako se 'lijepi' broj 17 i ime Saul.
  • Autor

Djeluje kao da je pao sa Marsa, ne liči na sebe. Vidi se pritisak pa kontam da će i to malo popustiti, čisto da ne dodaje protivnicima ispred svog gola. :D

Gledajući Bakayoka naučio sam da uvijek može gore.
Kako kažu Englezi:"Live to fight another day."Jer ovaj današnji nije bii njegov.
Ne mozes porediti Bakayoka koji osnove fudbala nije savladao s igracem koji je ocigledno nespreman. Ovo nije ni prvi ni zadnji put da gledamo nekog ko je dosao iz druge, znacajno sporije lige, s manje ritma i fizikalnosti u po tome daleko najjacu ligu na svijetu i da je tu izgledao pogubljeno, drzao predugo loptu, gubio duele i masio pasove.
Tuchel je pogrijesio sto ga je gurnuo ovako u vatru, ali to ne znaci da je pojacanje tipa Bakayoka.
Tek cemo vidjeti nakon nekih 5-10 utakmica sta mozemo ocekivati.

Složio bih se sa Wajzom da je prerano gurnut u vatru. Ne zbog fizičke spreme, mislim da je on fizički spreman jer Atletico također ore teren svaku tekmu, nego zbog engleskog fudbala i ogromne razlike...

Pogotovo što su ga gurnuli protiv jedne organizovane i dobre ekipe kao što je Villa, odmah se vidjelo da se gubi i da nije sav svoj, sreća pa ga je Tuchel izvadio na vrijeme... Bolje da je RLC startao ali nema veze posao je odrađen...

I Silva je imao očajan prvi meč, još gori od ovoga, kapiten a dobije crveni karton i još ispušimo tako da ovo nije najgora moguća stvar....

Bolje da je igrao protiv Zenita ili u kupu za početak, liga je previše, pogotovo na ovako bitnoj poziciji...

Nije nikakvo iznenađenje da je podbacio, bio je zbunjen svakim segmentom Premiershipa, pogubio se u nekim posjedima lopte gdje nije bio svjestan da nema toliko vremena za razmisljanje, gdje nije bio svjestan tempa, gdje nije bio svjestan da će fizički biti pregažen ako ne bude na 100% u svakom duelu.

Trebat će mu vremena i minuta sigurno, za njega "problem" moze biti i što je Chelsea sada već jedna dobro uštimana mašina gdje moraš igrati na visokom nivou iz sedmice u sedmicu ako hoces da igras konstantno, plus za konkurenciju ima tri igrača koji su tu ulogo u ovoj formaciji već doktorirali.

Npr. kada je Pedro dolazio iz te Primere došao je u jednu polovnu ekipu gdje je izgledao kao Ronaldinho i kada pruži prosjek utakmicu, sada već dolazis u kompletnu ekipu gdje je konkurencija paklena.

Pored onakvog Kovačića od juče, te Jorginha nema šanse da će mu lako biti da dobije minute, Kantea da ne spominjem. Sam Tuchel je priznao da je njegova greška što ga je prerano gurnuo u vatru. Vidi se da se još nije uklopio u ekipu i sistem. Ne samo po lošim pasovima, nego i postavljanju, pozicioniranju itd.

• 3 sedmice kasnije...
  • 3 sedmice kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.