Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Saul Niguez (2021-2022, 23 nastupa)

Istaknuti odgovori

• 3 sedmice kasnije...
  • Odgovori 112
  • Pregledi 6,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hvala Bogu pa nekom nije naumpalo da ga ostavi, "za rotacije".

• Kun Aguer0
    Kun Aguer0

Šteta je što je imao onako loš početak, mislim i ja da ga je Tuchel prerano gurnuo u Premiership i u ludilo. Nakon nekog vremena izgledalo je to bolje ali ništa posebno, svakako ne igrač koji pravi pr

Lik samo trckara bezveze, ne zna ni poziciju drzati u sredini terena. Dobio zuti za 5 minuta utakmice i sad ne smije u jaci duel uci.

Hamco mislim da si ipak zaboravio igre Bakayoka. Ono je nenadmasivo.

Lik samo trckara bezveze, ne zna ni poziciju drzati u sredini terena. Dobio zuti za 5 minuta utakmice i sad ne smije u jaci duel uci.

Hamco mislim da si ipak zaboravio igre Bakayoka. Ono je nenadmasivo.

Ovo je isto kao Bakayoko i to baš masterclass protiv Watforda. Pa čovjek nije primio nijednu loptu, odbije se 10 metara od njega. Nema ga u odbrani nigdje, nema ga u napadu nigdje. Bolje da niko ne igra.

Što se tiče ove utakmice, Jorginho unutra umjesto njega i na svoju poziciju, a da RLC radi ono što bolje radi. Riješena 2 problema odjednom.

I asked Tuchel if he's used Saul as a left wing-back in training and if the role suits him: "I think he could play in a wing-back role...We sometimes do this in training, that’s why we have the impression he could be a good fit. Maybe in the next games, we have to try it." #CFC
  • Autor

Moguće da se jednostavno ne uklapa, u Atleticu se potpuno drugačije igra i on je sam drugačije igrao, a ovdje se očekuje da pivotira kao Jorginho.

• Autor

Očekuje se da ne gubi duele, da dodaje svojim igračima, da prima loptu uspješno i da ga ne prolazi ko god stigne.

Pa ono, veći problem je što on ne inicira ništa nego samo hoda i dodaje prvom do sebe. U Atleticu isto nije imao bog zna loptu, samo je kvario protivničku igru, a to kod njih radi 10 igrača.

Jednostavno los igrac. Kad ga gledam ko da lik nije svjestan da je dosao igrati u Engleskoj. Isti slucaj i sa Bakayokom. Jednostavno takvi igraci se nikad ne uklope.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.