Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Trevoh Chalobah (2018-2026, 151 utakmica)

Istaknuti odgovori

Ne može kad nemamo jasan plan i trenera koji zna šta hoće, mi više nemamo igrače koji su prihvatili tu ulogu da budu deo šire ekipe tzv. squad igrači, čak je šta više tragikomično to da nam je Kaisedo najredovniji jedini, posle toga Palmer i golman Sančez koji je verovatno najviše grešio, znači od 11 igrača imamo samo 3 standardna umesto da imamo bar 6-7 minimum

Nama na klupi sede ili ih uopšte nema Nkunku, KDH i slični koji su plaćeni mnogo novca, a Čaloba se šalje na pozajmicu i onda vraća kad gori pod nogama, u trećem delu sezone nastupa totalni raspad sistema, čiji se naznake već vide u februaru mesecu, a čak ni LŠ nismo igrali

Mareska je kurca dobio od kažnjavanja igrača zbog nezalaganja na treningu, evo šta je na kraju bilo sa Maduekom, ili Čilvelom, Sterlingom... prvi je samo nestao a kad se vratio bio 3x gori, a druga dva smo samo skinuli sa platnog spiska... jedinog igrača na koga se nije žalio, Sančo nije zadržan

Kolvil se kune u Maresku a kad je to pričao, tad je i kiksao bar dve-tri utakmice

• Odgovori 403
  • Pregledi 24,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Christensen u crnom izdanju, samo što se danac useravao prije tekme a Ćabola je govna osušio i okačio na glavu. Vidi se napredak

• Ma lik, kakav god da je, za ovo sto je prosao i kako su se ophodili prema njemu, zasluzuje apsolutno postovanje svakog navijaca. 

• Gotov 2 godine sam član foruma i nikad nista pametno nisam imao za napisat, ali evo veceras gospodine tebi jebem sestru ako je imas.  

Objavljene slike

Fazon je što Chalobah nema karizmu, što je jako bitno kod igrača. Nit smrdi nit miriše. I to što podnosi što se prema njemu odnosimo prema govnetu mu donosi više štete nego koristi. Jer ćemo se isto nastaviti odnositi prema njemu. Zato što znamo da se neće buniti. 

Takve radnike poslodavci najviše vole, ali zato takvi najviše i najebu. 

• 2 mjeseca kasnije...

Juče totalno nepotreban žuti karton u prijateljskoj utakmici u u situaciji kada nije bilo uopšte nužno da nekoga tako faulira

ajde razumem da prekine kontru, da je nešto opravdano bilo, ili npr da je nešto sjebao što se i najboljima dešava ali ono izletanje pa žuti, to ne sme da radi

• 2 sedmice kasnije...

Da li će Ćabola ove sezone biti stub odbrane ove ekipe, da li je on trenutno najbolji stoper kojeg imamo, to je pitanje ?

Posudba prosle sezone ga je malo unaprijedila i fizicki djeluje dosta jace i sigurniji je na lopti. I napokon ja malo promijenio frizuru i ukinuo je ona sušena govna sa glave

kriterijumi trenutno važeći

1. da štoper nije povredjen

2. da malo duže nije povredjen

3. tek onda se traži kvalitet

inače ove njegove izjave poslednje treba da daje kapiten i neko kome je stalo do kluba, samo to ću da kažem, to nešto što smo izgubili odlaskom lamparda i Terija u penziju, više nemaš igrača koji će igrati 7+ sezona u klubu

Meni je on bas bas dobar vec odavno, izuzetno borben i hrabar igrac. Totalno sam promijenio misljenje o njemu. Pisao sam da je greska sto mu je produzen ugovor ali od tada me u potpunosti razuvjerio. Trenutno mozda i najdrazi karakter u timu. Treba biti faca pa istrpiti sve ono sto su mu radili, vratiti se i ovako igrati. I to medju najstandardnijim biti na veoma odgovornoj poziciji. Plus jos na ljeto opet citas u stampi da te hoce prodati. Svaka cast majstore, samo ovako igraj i navijaci ce to cijeniti.

• 1 mjesec kasnije...

Al bukvalno pisao sam to na poluvremenu, frajer je citavu ekipu kocio. Znam da nije ljevak ali svejedno ovo je nedopustivo. Mene bi sramota bili ovo uraditi i mislim da bi prije izbio u aut nego golmanu tri puta vratio u 3 sekunde.

Pa ne vidimo ovdje nikako raspored igraca ispred njega. Ok, nije on neki dodavac ali reci da je kocio citavu ekipu je pretjerivanje. Ja cu ga prije kritikovati za losu reakciju u drugom poluvremenu kad je ostavio samog igraca na drugoj stativi.

Da, u njegovu odbranu ide to da su naši igrači u prvom poluvremenu bili očajno postavljeni na terenu. Toliko su griješili svi igrači nazad, pa čak i Lavia. Nije Chalobah neki vrhunski dodavač lopte, ali se kao iskusniji član tandema u srcu odbrane podredio i maknuo na slabiju stranu da bi Acheampongu bilo komotnije. Mogao je Maresca staviti Josha lijevo i pustiti ga niz vodu.

Da, bolji je bio sa "sušenim govnima" na glavi.

Brate njemu je passing range da doda do Enza ili Caiceda loptu i pobegne, ovako njih nije bilo, pa mora on da zapocinje napade, a ne zna i ne sme da pogresi i onda se stegne i to sto zna zaboravi. Jos jedan razlog da Guiu igra dok se Delap ne vrati, da moze barem da je dune ka napred samo da ne muci ni sebe ni nas.

Ajde prizivate Badiashila tu, a podijelio je vise pasova protivniku za kontru nego sto je neke napade zapocinjao..  Da ne pricam o njegovom pozicioniranju, duel igri i svemu sto je zapravo primarni zadatak stopera. To se zaboravlja cim dadne 2 solidna pasa. Eto Tosin vazi kao dobar dodavac a cim ostane 1 na 1 sa napadacem pisi gol protivniku. Chalobah samo nek igra odbranu kao sto je poceo sezonu i to je dovoljno od njega. Na lijevoj strani se ne snalazi, ali je presao tu da ne bi malog Acheamponga uvalio. 

Ajde bgti pravite od Badiashile nekog levata a od Chalobe neku igracinu. Chalobi jedino sto niko ne smije i ne treba nista osporiti ne njegov profesionalizam, odanost klubu, trud. I neka ga u klubu, apsolutno podrzavam da ostane i bude dio ovog Chelsea. Samo ne smije biti u prvih 11 ako zelimo nesto vise. 

1 hour ago, BT14 said:

A ko smije hamco od ovih štopera? Ne smije realno nijedan biti starter.

Pa kad pogledamo realno ni u jednog od nasih stopera ne mozes imati 100% poverenja, svi su oni imali svoje dobre i lose nastupe. Kad su svi zdravi obe ruke dizem za to da igraju Levi i Josh.

2 hours ago, BT14 said:

A ko smije hamco od ovih štopera? Ne smije realno nijedan biti starter.

Slazem se, ali ako su vec svi zdravi i fit, Chaloba po meni nema mjesta u prvih 11. Nije da je on sad nepremostiva prepreka za protivnike i da uz njega drugi saigrac u odbrani izgleda bolje toliko. Ne krivim ja njega toliko samo prizeljkujem da se makar vrate Badi i Colwill zbog te pozicije LCB.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.