7. juni 2025.1 god. comment_364981 Ne može kad nemamo jasan plan i trenera koji zna šta hoće, mi više nemamo igrače koji su prihvatili tu ulogu da budu deo šire ekipe tzv. squad igrači, čak je šta više tragikomično to da nam je Kaisedo najredovniji jedini, posle toga Palmer i golman Sančez koji je verovatno najviše grešio, znači od 11 igrača imamo samo 3 standardna umesto da imamo bar 6-7 minimum Nama na klupi sede ili ih uopšte nema Nkunku, KDH i slični koji su plaćeni mnogo novca, a Čaloba se šalje na pozajmicu i onda vraća kad gori pod nogama, u trećem delu sezone nastupa totalni raspad sistema, čiji se naznake već vide u februaru mesecu, a čak ni LŠ nismo igrali Mareska je kurca dobio od kažnjavanja igrača zbog nezalaganja na treningu, evo šta je na kraju bilo sa Maduekom, ili Čilvelom, Sterlingom... prvi je samo nestao a kad se vratio bio 3x gori, a druga dva smo samo skinuli sa platnog spiska... jedinog igrača na koga se nije žalio, Sančo nije zadržan Kolvil se kune u Maresku a kad je to pričao, tad je i kiksao bar dve-tri utakmice Prijavi
7. juni 2025.1 god. comment_364988 Pa kune se jer mu je jos ostalo da Maresci gujcu polize. Inace kod postenog trenera ne bi ni igrao. Prijavi
7. juni 2025.1 god. comment_364992 Fazon je što Chalobah nema karizmu, što je jako bitno kod igrača. Nit smrdi nit miriše. I to što podnosi što se prema njemu odnosimo prema govnetu mu donosi više štete nego koristi. Jer ćemo se isto nastaviti odnositi prema njemu. Zato što znamo da se neće buniti. Takve radnike poslodavci najviše vole, ali zato takvi najviše i najebu. Prijavi
9. august 2025.1 god. comment_366482 Juče totalno nepotreban žuti karton u prijateljskoj utakmici u u situaciji kada nije bilo uopšte nužno da nekoga tako faulira ajde razumem da prekine kontru, da je nešto opravdano bilo, ili npr da je nešto sjebao što se i najboljima dešava ali ono izletanje pa žuti, to ne sme da radi Prijavi
22. august 2025.1 god. comment_366725 Da li će Ćabola ove sezone biti stub odbrane ove ekipe, da li je on trenutno najbolji stoper kojeg imamo, to je pitanje ? Posudba prosle sezone ga je malo unaprijedila i fizicki djeluje dosta jace i sigurniji je na lopti. I napokon ja malo promijenio frizuru i ukinuo je ona sušena govna sa glave Prijavi
22. august 2025.1 god. comment_366728 Trenutno je nas najbolji stoper. A forumska aristrokracija ga nekad tjerala iz kluba. Sad ce diablo doci i reci da je Colwill zapravo najbolji stoper. Prijavi
24. august 2025.1 god. comment_366762 Naš najbolji stoper koji će za adekvatnu ponudu lagano otići bez da će se iko i zapitati treba li ostati. Prijavi
24. august 2025.1 god. comment_366778 kriterijumi trenutno važeći 1. da štoper nije povredjen 2. da malo duže nije povredjen 3. tek onda se traži kvalitet inače ove njegove izjave poslednje treba da daje kapiten i neko kome je stalo do kluba, samo to ću da kažem, to nešto što smo izgubili odlaskom lamparda i Terija u penziju, više nemaš igrača koji će igrati 7+ sezona u klubu Prijavi
24. august 2025.1 god. comment_366779 Kako nemas, svi imaju ugovore do 2032 Mudryk ce prvi nakuüit 7 godina Prijavi
30. august 2025.1 god. comment_367047 imao fantastičan pas danas za Pedra, šteta što nije realizovano .... strašan pas i još par dobrih intervencija, bitno je da nije ispadao, nije plivao što će uticati na podizanje samopouzdanja daj bože da napreduje ko ridiger Prijavi
30. august 2025.1 god. comment_367056 Meni je on bas bas dobar vec odavno, izuzetno borben i hrabar igrac. Totalno sam promijenio misljenje o njemu. Pisao sam da je greska sto mu je produzen ugovor ali od tada me u potpunosti razuvjerio. Trenutno mozda i najdrazi karakter u timu. Treba biti faca pa istrpiti sve ono sto su mu radili, vratiti se i ovako igrati. I to medju najstandardnijim biti na veoma odgovornoj poziciji. Plus jos na ljeto opet citas u stampi da te hoce prodati. Svaka cast majstore, samo ovako igraj i navijaci ce to cijeniti. Prijavi
18. oktobar 2025.18. okt comment_368276 Ma uklonio čovek ona govna sa glave, pa mu se mozak prehladio Prijavi
18. oktobar 2025.18. okt comment_368278 Al bukvalno pisao sam to na poluvremenu, frajer je citavu ekipu kocio. Znam da nije ljevak ali svejedno ovo je nedopustivo. Mene bi sramota bili ovo uraditi i mislim da bi prije izbio u aut nego golmanu tri puta vratio u 3 sekunde. Prijavi
18. oktobar 2025.18. okt comment_368283 Da nisu pravili prevelik pritisak na njega, ovo bismo gledali 90 minuta bez ikakve sumnje. Prijavi
18. oktobar 2025.18. okt comment_368287 Pa ne vidimo ovdje nikako raspored igraca ispred njega. Ok, nije on neki dodavac ali reci da je kocio citavu ekipu je pretjerivanje. Ja cu ga prije kritikovati za losu reakciju u drugom poluvremenu kad je ostavio samog igraca na drugoj stativi. Prijavi
18. oktobar 2025.18. okt comment_368288 Da, u njegovu odbranu ide to da su naši igrači u prvom poluvremenu bili očajno postavljeni na terenu. Toliko su griješili svi igrači nazad, pa čak i Lavia. Nije Chalobah neki vrhunski dodavač lopte, ali se kao iskusniji član tandema u srcu odbrane podredio i maknuo na slabiju stranu da bi Acheampongu bilo komotnije. Mogao je Maresca staviti Josha lijevo i pustiti ga niz vodu. Da, bolji je bio sa "sušenim govnima" na glavi. Prijavi
21. oktobar 2025.21. okt comment_368372 Sve mi je teze i teze gledati Chabolu, Colwille i Badi vratite se, sve vam je oprosteno samo da Jehovu ne gledam. Prijavi
21. oktobar 2025.21. okt comment_368375 Brate njemu je passing range da doda do Enza ili Caiceda loptu i pobegne, ovako njih nije bilo, pa mora on da zapocinje napade, a ne zna i ne sme da pogresi i onda se stegne i to sto zna zaboravi. Jos jedan razlog da Guiu igra dok se Delap ne vrati, da moze barem da je dune ka napred samo da ne muci ni sebe ni nas. Prijavi
21. oktobar 2025.21. okt comment_368376 Ajde prizivate Badiashila tu, a podijelio je vise pasova protivniku za kontru nego sto je neke napade zapocinjao.. Da ne pricam o njegovom pozicioniranju, duel igri i svemu sto je zapravo primarni zadatak stopera. To se zaboravlja cim dadne 2 solidna pasa. Eto Tosin vazi kao dobar dodavac a cim ostane 1 na 1 sa napadacem pisi gol protivniku. Chalobah samo nek igra odbranu kao sto je poceo sezonu i to je dovoljno od njega. Na lijevoj strani se ne snalazi, ali je presao tu da ne bi malog Acheamponga uvalio. Prijavi
21. oktobar 2025.21. okt comment_368380 Igrao je zadnjeg veznog u Lorientu. Zamislite tu kontrolu posjeda. Prijavi
21. oktobar 2025.21. okt comment_368384 Ajde bgti pravite od Badiashile nekog levata a od Chalobe neku igracinu. Chalobi jedino sto niko ne smije i ne treba nista osporiti ne njegov profesionalizam, odanost klubu, trud. I neka ga u klubu, apsolutno podrzavam da ostane i bude dio ovog Chelsea. Samo ne smije biti u prvih 11 ako zelimo nesto vise. Prijavi
21. oktobar 2025.21. okt comment_368386 A ko smije hamco od ovih štopera? Ne smije realno nijedan biti starter. Prijavi
21. oktobar 2025.21. okt comment_368390 1 hour ago, BT14 said: A ko smije hamco od ovih štopera? Ne smije realno nijedan biti starter. Pa kad pogledamo realno ni u jednog od nasih stopera ne mozes imati 100% poverenja, svi su oni imali svoje dobre i lose nastupe. Kad su svi zdravi obe ruke dizem za to da igraju Levi i Josh. Prijavi
21. oktobar 2025.21. okt comment_368391 2 hours ago, BT14 said: A ko smije hamco od ovih štopera? Ne smije realno nijedan biti starter. Slazem se, ali ako su vec svi zdravi i fit, Chaloba po meni nema mjesta u prvih 11. Nije da je on sad nepremostiva prepreka za protivnike i da uz njega drugi saigrac u odbrani izgleda bolje toliko. Ne krivim ja njega toliko samo prizeljkujem da se makar vrate Badi i Colwill zbog te pozicije LCB. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.