12. juli 2023.3 god. comment_346732 16 hours ago, Corto Maltese said: Novi kep Kad ne bi imao ova govna na glavi ličio bi mi na Will Smitha Prijavi
31. juli 2023.3 god. comment_347290 Bome dobro ga cijenimo, sumnjam da će se moći ovoliko uzeti Prijavi
31. juli 2023.3 god. comment_347291 LoL, cijena kao ovog što smo doveli iz Monaca. Što smo ga dovodili ako obojicu smatramo isto vrijednim? Prijavi
31. juli 2023.3 god. comment_347292 Zato jer je ovaj Englez, tako da košta više nego što vrijedi. A i nije cijena = kvaliteta, cijena = kvaliteta + jos puno faktora Prijavi
31. juli 2023.3 god. comment_347300 Ako neko za njega da ove pare progutacu celu loptu sa travom ko salatom. Jebem ti fudbal Prijavi
31. juli 2023.3 god. comment_347306 6 hours ago, ja13 said: Zato jer je ovaj Englez, tako da košta više nego što vrijedi. A i nije cijena = kvaliteta, cijena = kvaliteta + jos puno faktora Jehovah, BLM Ma samo jako cijene postaviti. Ne moramo ga se nužno riješiti, a bilo bi poželjno. Možemo se naći i na 40. Prijavi
18. august 2023.3 god. comment_348058 Njega kad oces da prodaš ili ga niko nece ili se on povredi. Prijavi
28. august 2023.3 god. comment_348477 I ovaj blizu prelaska u Bayern, hvala Tuchelu sto ga kupuje. Prijavi
29. august 2023.3 god. comment_348487 U suštini jeste prosjek od igrača, ali nećemo biti stoka. Momak je bio maksimalno fer, sjedio je na klupi kad je trebalo i nije nikad ništa rekao povodom toga, igrao je i manje i veće mečeve i stvarno je odradio posao onoliko koliko je do njega. Nije bio nikad prva opcija pa čak ni druga, ali spletom okolnosti došlo je do toga da se na njega mora računati i na neki način je to dobro iskoristio. U svakom slučaju ako ode želim mu sve najbolje. Prijavi
29. august 2023.3 god. comment_348503 Bio je i Havertz korektan, pa smo ga tjerali. Dijete kluba je Trevoh, ali bio mu je i brat, pa je otisao, jer je prosjecan. Prijavi
30. august 2023.3 god. comment_348563 Here we go! Zamena za Colwila, igrač koji veruje u Pochov projekat, izabrao ga je pre Tuchelovog. Dobrodošao! Prijavi
13. septembar 2023.3 god. comment_348891 Ojjjj smeca jebenog fuuuj, sta ces se bolan boriti za mjesto 4 stopera prije tebe... Prijavi
13. septembar 2023.3 god. comment_348905 Ma hajde, neka uzme jos para do januara, pa neka odjebe. Kazu da je propao transfer u Bayern, jer su se fokusirali na Palhinhu, a i to im propalo hahaha Prijavi
14. septembar 2023.3 god. comment_348911 18 hours ago, diablo_bih said: Ma hajde, neka uzme jos para do januara, pa neka odjebe. Kazu da je propao transfer u Bayern, jer su se fokusirali na Palhinhu, a i to im propalo hahaha Ma nece Bayern ponuditi 30 mil funti sigurno. Ova ponuda od Foresta je bila savrsena, steta. Prijavi
3. januar 2024.2 god. comment_351308 Ja se bojim da Čalo opet neće nikuda, nije odigro minute pola godine, oporavak još neizvjesan, teško da će ko dati pare za njega, pogotovo u januaru. Prijavi
3. januar 2024.2 god. comment_351311 Ja bih volio da on ostane da bude peti štoper, da uskače gdje treba, obavlja prljave poslove. Taj peti štoper je kod nas zapravo treći jer uvijek imamo povrede u odbrani. Naravno, ako bi on pristao na takvu ulogu. Realnost je takva da smo ga primorani prodati jer smo se previše zadužili. U tom slučaju nemam nijedan razlog da ga žalim, a iz akademije nadire novi igrač koji bi mogao da preuzme njegovu (u mojoj glavi zamišljenu) ulogu. Prijavi
3. januar 2024.2 god. comment_351313 Ma da, solidan štoper, znao je odigrati dobre tekme ali isto tako uvijek dobar za neki kiks. I meni ga nije žao, ako već moramo prodati koga iz akademije zbog prihoda onda radije njega i Maatsena nego bitnog igrača poput Galaghera. Za petog štopera je ipak prikladniji Alfie nego on. Prijavi
9. februar 2024.2 god. comment_352618 Sad pročita da su on i Colvila off the injury list, bila bi fora da se Chalo vrati i bude neki faktor u našoj odbrani. Kolege u odbrani mu nisu baš u zavidnoj formi. Prijavi
10. februar 2024.2 god. comment_352626 Ovaj debil ide na prodaju na ljeto. Fofana ce se isto vratiti krajem sezone iako je trebao prije, ali imao dodatnu povredu jbg. Takodjer i kolega mu mozda ode na prodaju. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.