5. maj 2024.2 god. comment_354784 Neka uđe u zapisnik da sam ga uvijek branio. Igra u životnoj formi, dobar nazad, fino dijeli lopte, opasnost iz prekida. Dešava se to da nam svi igrači koji su na izlaznim vratima pokazuju znakove života. Prijavi
6. maj 2024.2 god. comment_354820 I ja sam govorio 'neka diže cijenu' ali koliko nas poznajem ymi ćemo njega prodati za 20-30mil, a za 40-50 uzeti nekog drugog crnca koji će il biti isti ili gori nego on. Prijavi
19. maj 2024.2 god. comment_355186 jao ovog neshvaćenog fudbalskog Kevina Garneta očima ne mogu da vidim, a on cepa li cepa, i trista miliona dato na odbranu Prijavi
20. maj 2024.2 god. comment_355228 Igrač koji nije ni trebao da bude u klubu na kraju ispade poslije Silve glavni stub odbrane. Nismo ga prodali samo zato što je bio povrijeđen. Sa njim na terenu primamo najmanje golova i njegov ulazak u prvih 11 se poklopio sa periodom najboljih rezultata. U tom nizu nije startao samo protiv Arsenala kada se primilo 5 golova. Sve to dosta govori i o igračima koje smo dovodili. Mislim da će ga se prodati jer je to davno odlučeno. Da situacija nije takva kakva jeste protivio bih se toj odluci jer mislim da bi bio dobar u ulozi vojnika kluba i da mu to ne bi smetalo. Prijavi
30. august 2024.2 god. comment_357990 Posudba u Palace bez opcije otkupa. Još jedan igrač stavljen na stand-by. Istu noć je doveden i Lacroix koji igra istu poziciju. Prijavi
31. august 2024.2 god. Popularna objava comment_358005 U karijeri je odigrao 155 utakmica i sve na štoperu. Možda si ga zamijenio s nekim, kasni su sati bili. Prijavi
31. august 2024.2 god. comment_358036 Ako moze konstantno pruzati ono sto je igrao krajem prosle sezone onda sigurno ima mjesta u solidnim ekipama Premiershipa za njega. Kakve su se sve propuhe dovodile i placale po 30ak miliona funti, malo mi je nevjerovatno da se za njega nije nasao kupac. Prijavi
2. septembar 2024.2 god. comment_358139 Pa ja ne znam koja se cifra pominje za njega, čitao sam nešto preko 20m funti... Zbilja ne znam zašto bi neko dao "tolike" pare za njega, jbg osim što bi transfer bio izmedju klubova na ostrvu, ne bih ga kupio. Primera radi, meni je Strahinja Pavlović ovaj naš predobar igrač za te iste pare ali ajde sad, vidim da je na kraju prešo u Milan. Njega sam pomenuo jel vidim da je N. Forest kupio Milenkovića, što podržavam da kupuju vani ti manji klubovi Prijavi
15. januar 2025.1 god. comment_361730 Vraćajte ga u prvi tim 🥳 Welcome back 💙 I barem pokušajte da ne pljujete po njemu🤫 prije nego odigra ijednu utakmicu, ma da znam da nećete izdržati.😄 Prijavi
15. januar 2025.1 god. comment_361731 Nista, spaseni smo i idemo preokret napraviti sa Jehovim svjedokom. Amin Prijavi
15. januar 2025.1 god. comment_361732 Podvio Maresca rep, popišao se sam po sebi. Očekujem povratak i Sterlinga sad kad prodaju Nkunkua. Prijavi
15. januar 2025.1 god. comment_361733 Da li će nas on izvesti na pravi put to će se pokazati 😁 ali uglavnom nebi nas spasio ni neki drugi preplaćeni u evoluciji zaostali crnac kojeg bi doveli iz Ligue 1 da njega nisu vratili. Prijavi
15. januar 2025.1 god. comment_361734 19 minutes ago, reLo said: Podvio Maresca rep, popišao se sam po sebi. Očekujem povratak i Sterlinga sad kad prodaju Nkunkua. Vjerovatno znaci da ce Disasi otici i u tom slucaju pozdravljam ovu odluku. Prijavi
15. januar 2025.1 god. comment_361735 Bolje sto je on vracen nego da se Guehi plati 60miliona, razlika u kvaliteti je neznatna. Prijavi
15. januar 2025.1 god. comment_361736 Chalobah je bolji od Disasija, Badiashilea ali je i dalje to veoma slabo i nije ono sto nam treba. Dobra stvar je sto nece trebati mnogo vremena da se igrac privikne na sredinu, igrace, okruzenje sve mu je vec poznato. Ipak smatram da nam moze dobro doci ali postavlja se pitanje sto su ga onda sutnuli ljetos bez da su mu dali sansu u predsezoni. Prijavi
15. januar 2025.1 god. Popularna objava comment_361738 baš je pojačanje, može da pojača samo "Blacked" produkciju Prijavi
15. januar 2025.1 god. comment_361741 Odjednom se počeo uklapati u trenerovu viziju i projekat. Prijavi
15. januar 2025.1 god. comment_361744 Bez Calobe 5 cleansheeta na 25 utakmica, jedan CS na svakoj petoj utakmici, cak 10 poraza na 25 utakmica sa Calobom 3 na 13, znaci jedan cs na 4.33 utakmice i samo jedan poraz, i u tom porazu je igrao samo 20-ak min kad je vec bilo 4-0 Razlika je ocigledna Prijavi
15. januar 2025.1 god. Popularna objava comment_361745 Ma ovo zamazuju navijacima oci, jer neki drkaju na ove nase poluproizvode. Slazem se da je bolji od Badija i Disasija, ali to nije tesko. Uglavnom znaci nista do ljeta i novog stopera, a sada ce pokusavati prodati trenutni otpad. Prijavi
15. januar 2025.1 god. comment_361748 Nece nam rijesiti problem sigurno ali nije ni neki rizik jer nas ne kosta nista i kao sto sam vec rekao ranije, poznato mu je okruzenje u i oko kluba, igraci, teren, navijaci. Ako ce biti bolji 20% od Disasija i Badiashilea onda je ovo ok potez. Ocigledno da ne mozemo sada kupiti igrace koje bi zeljeli jer koja ce ekipa prodati svog kljucnog igraca u po sezone? To mi automatski govori da ni na mjestu napadaca necemo vidjeti neko zvucni pojacanje ako ga uopste i bude sad u januaru. Prijavi
15. januar 2025.1 god. comment_361750 Tako smo i znali, jedino ako bude neka bas mogucnost, npr. Ipswich kaze, hajde, evo vam Delap za 40, ali tesko. Iduca sezona je nasa Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.