12. mart12. mar Popularna objava comment_371548 Covjek je bio 5ti stoper svojevremeno kod nas u ekipi. Thiago Silva, Rudiger, Christensen, pa cak i Azpi je igrao prije stopera u tri nazad nego on, pa cak i Malang Sarr je igrao stopera prije njega. on je tad imao 22 godine znaci nije ni mlad toliko bio nit koji kurac. Kasnije u sezoni 22/23 je opet bio neki 4ti izbor iza Silve, Koulibalya, Badiashilea, Fofane... ok ova zadnja dvojica svakako nisu nista bolji od njega ali svejedno ovo je slika i prilika ko nam je danas prvi stoper ekipe a da ironija bude gore i ova zadnja dvojica sa liste su i dalje tu i jedni od nosioca odbrane zajedno sa Chalobom. Smijesan igrac, pisao sam vec ranije na nekoj temi. Dovoljno da ga zamislite u ekipi kao Burnley i bez nekog pretjerivanja shvatite da bi tamo savrseno pristajao, izgledom, kvalitetom, nivoom. Isto se moze reci i za Fofanu da igra u jednom Leicesteru ili WHU. Badiashile u nekom Francuskom klubu kao sto je Rennes ili Nice. Tosin u Feneru. Jednostavno to je njihov domet ali zaista ovo zaista mislim da nije pretjerivanje vec zaista nekako po svemu od izgleda, kvalitete i svega sto nose sa sobom pripadaju nekako tim klubovima. Prijavi
13. mart13. mar comment_371568 Nije preterivanje ali sami smo krivi što smo sebe doveli u tu situaciju, ali ajde da budem precizniji mislim da se pogodilo sa transferom Enca jel kod njega vidim neke elemente lidera, nemojte da me shvatite bukvalno, ne izjednačavam ga sa Lampardom ali razmete na šta mislim, onda Palmer jeste da izgleda kao da je izašo sa rehabilitacije ali zna da preuzme teret na sebe, Dzejmsa nema potrebe komentarisati, osim par ispada (onaj glup crveni karton) verovatno najviše i zaslužuje tu kapitensku traku ali smo zato sami, znači mi dal je to trener, sportski direktor, uprava kako god nam je nakrcala te igrače tipa Tosin pored Enca je i Kaisedo bolji, odnosno pored Palmera je i Pedro, Estevao bolji mi u zadnjoj liniji osim Dzejmsa koji je lider nemamo nikoga, ok čupavi se mnogo popravio ali ne može on da ispravei sve kikseve ovog sveta što učine Sančez, Jorgensen, Tosin, Fofana, Disasi Geri Kejhil je pored Terija napravio neku karijeru, pored Terija ja priznajem samo Karvalja i Silvu, sve ostalo su bili za klasu ili dve ispod ako računamo poziciju CB da ne pričam o tome što je Drogbino prisustvo značilo na terenu, a onda predješ na Dzeksona koji ne razume zašto je dobio crveni a slomi čoveku nogu Prijavi
15. mart15. mar comment_371655 I tako jedna od onih utakmica koja se nama događa 15 ili 20 puta u sezoni... Prijavi
18. mart18. mar comment_371754 Ovaj jeste panj. Ali jadna nam majka ići u borbu za FA kup i plasman u LP sa trojcem Fofana, Badiashile i Tosin. Prijavi
20. mart20. mar comment_371775 Pogledao sam jos jednu kompilaciju njegovih poteza ove sezone. Frajer je obicno smece ove sezone. Uzasne reakcije, pozicioniranje, cuvanje igraca, ma sve. Trebalo ga je davnih dana izbaciti iz sastava i forsirati Achemponga na stoperu. Prijavi
20. mart20. mar comment_371776 Najgora stvar je sto je on izgledao i ponajbolje, mozda zato sto nije imao povreda dok su se ostali mucili sa istim. Mada Badi i TOSIN su rupe kako god, tako da se od njih nemas ni cemu nadati. Fofana svojevremeno ogroman talenat ali ne moze on da poveze dva mjeseca na terenu. Za nadati se da ce Sarr i Josh dobiti minute, ako nista da se dokazu pred sledecu sezonu. Prijavi
20. mart20. mar comment_371777 Problem je što uopšte nije trebalo čekati mart da se zaključi da su Chalobah, Fofana, Adarabioyo i Badiashile prosjek štoperi i da se trebalo gurati Acheamponga, Hata, u drugom dijelu Sarra i da se proba nešto sa njima. Ova četvorica su dokazano problematični igrači i treba prodati trojicu od četvorice, jednog ostaviti čisto da je tu da uleti. Prijavi
21. mart21. mar comment_371785 Ja bih iskreno mozda cak i ostavio Calobaha, ima manji ugovor od Fofane i nije sklon povredama, bolji je od TOSINA i Badia, tako da ako pristane da bude u stoperskoj rotaciji, zasto da ne. Prijavi
21. mart21. mar comment_371786 7 minutes ago, Kun Aguer0 said: Ja bih iskreno mozda cak i ostavio Calobaha, ima manji ugovor od Fofane i nije sklon povredama, bolji je od TOSINA i Badia, tako da ako pristane da bude u stoperskoj rotaciji, zasto da ne. Chalobah je čisti novac, ako iko bude išao to će biti on. Prijavi
21. mart21. mar comment_371787 8 minutes ago, reLo said: Chalobah je čisti novac, ako iko bude išao to će biti on. Odlicno, samo neka se tako posluje i neka badi i TOSIN tu ostanu, kurcinelu cemo osvojiti Prijavi
21. mart21. mar comment_371789 Pa tom logikom cist novac je i Tosin koji je dosao bez obestecenja.. Prijavi
21. mart21. mar comment_371790 Meni je panj Chalobah bolji od svih panjeva koji su trenutno u opticaju. Prijavi
21. april21. apr comment_372181 Koliko glup igrac, ona reakcija kod drugog gola sve govori. Bukvalno samo da je stao izbacio bi covjeka u ofsajd lagano.. Prijavi
29. april29. apr comment_372353 Polovnjak se konstantno raspravlja sa navijačima na Twitteru. Bilo bi mu pametnije da gleda kako da popravi svoju defanzivu, ali bojim se da za to nema lijeka. Prijavi
23. juni23. jun comment_372997 Izjavio da želi otići iz Chelsea. Raduju me ovakve vijesti, treba se ovog otpada rješavati, nismo ga trebali ni vraćati. Prijavi
19. juli19. jul Popularna objava comment_373402 Ušao s klupe zadnjih nekoliko minuta i dao doprinos rezultatu jučerašnje utakmice. Prijavi
19. juli19. jul comment_373417 pa ja ne znam onda kolko su golova poklonili Gusto, Tosin, Sanchez, Fofana, Jorgensen, kolko je Kaisedo prodao loptu nakon chega je bila direktna sansa za protivnika nestanak Palmera sa terena, Delap od koga se odbijaju lopte video sam bar 50 gorih partija individualnih od njega ali ajde Chaloba je posto obelezen kao crna patka i to j to, neka ide iz kluba, bolje i za njega i nas Prijavi
20. juli20. jul comment_373434 Ali specijalnost TOSINA i Ćabole je ovo da kad ostaju 1 na 1 u svom kaznenom sa protivnickim igracem. Stanu u kosarkaski stav, 2 metra od protivnika, malo izbace guzicu i padnu/uklizu prije suta, naravno ukoliko je drugi igrac iole dobar zavrsava se uvijek ovako kao sto je to uradio Dembouz Prijavi
3. august3. aug comment_373941 Transfer u Como je izgleda gotova stvar 30M € +6 add ons+ procenat od sledece prodaje navodno. Hvala ti na svemu Ćabolo, dijete si kluba, dostigao si svoj maksimum, igrao za prvi tim, predstavljao repku na najvecim takmicenjima. Nazalost to je nedovoljno ali bices dobar negdje drugdje. Prijavi
3. august3. aug comment_373942 Realno nema kvaliteta kao ni Colwil, nemamo bolje pa nam izgleda ok. Prijavi
3. august3. aug comment_373944 Nasi su se izgleda cenjkali oko sell on clause i isterali svoje na kraju 😀 Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.