Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Chelsea u Premiershipu 2021/22

Istaknuti odgovori

Sve to Adi stoji sto govoris, ali vjeruj mi da pored i pristupa ovoj ekipi fali malo vise kvaliteta, individualne klase.

I City i Liverpool imaju mnogo teskih utakmica tokom sezone ali na kraju pobjede nekom individualnom bravurom igraca. Da ne pricam za City.

Mislim generalno obje ekipe su postavili standarde toliko visoke da bi i Chelsea iz ranijih sezona kada smo osvajali tesko do titule u ovoj konkurenciji. To je realnost i ne treba se stidjeti toga da su bolji od nas trenutno. To nam treba biti ljestvica gdje zelimo biti a na dobrom smo putu. Liverpul i City su trenutno najbolje ekipe na svijetu. Prosle godine smo uspjeli uzeti ligu sampiona i to je dokaz da imamo dobre temelje. Samo treba jos malo pojacati ekipu, napraviti jos taj mali iskorak.

Ovo ljeto je kljucno kada je sklapanje rostera u pitanju. Moramo dovesti nekoliko igraca i ne smijemo pogrijesiti skoro ni u jednom. 

• Odgovori 110
  • Pregledi 8,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Objavljene slike

To bih svrstao u ovih ostalih 10 bodova koje sam spominjao.

Među važne greške spada i ljetna kupovina. Dobro, Lukaku i Saul su promašaji, ali trebalo je još investirati i pojačati konkurenciju prije svega na bekovima. Osvojili smo Ligu Prvaka i kao da su u klubu pomislili da je to sad najjači igrački kadar na svijetu i da samo treba jedan napadač koji će zabijati šanse.

Porazom Arsenala protiv Newcastela i službeno smo obezbjedili mjesto u Ligi Prvaka iduće sezone. Sad mogu raditi šta hoće ova zadnja dva kola.

Idealna prilika za dati priliku mladjim igracima.
Ne vidim nijedan razlog zasto bi ljudi za koje znamo da odlaze iz kluba bili i u protokolu za ova 2 meca.

Ne vidim nijedan razlog zasto bi ljudi za koje znamo da odlaze iz kluba bili i u protokolu za ova 2 meca.

Zato sto Tuhel

Da se oproste od domaćih navijača na dostojanstven način. 

Što se tiče mladih, možda uđu Vale i Hall sa klupe, Chalobah će svakako igrati, a Odoi će izgleda propustiti i ove utakmice.

• Autor

CHO kao i obično propušta utakmice koje nam treba. Nemamo mi ni neke ponude sad od ovih mladih igrača, sve u šta se ulažu velike nade je na posudbama. Valle jedino i onaj malac što je veznjak ali je pokidao kao WB u kupu, to ti je to. Odmorio bih Kovu, Silvu i spasio se Mendijevih dodavanja i prijema lopte

https://twitter.com/AbsoluteChelsea/status/1528403228227948547?t=5-JkuDu-mPOaa_hKijsHvw&s=19

Zanimljiv podatak.
  • reLo zaključava sadržaj: tema
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.